Voor culinaire relatiegeschenken met logo kun je bij ons messen bedrukken. Iedere keer dat jouw klant het mes gebruikt, denkt deze aan jou. Binnen ons assortiment aan de messen met logo vind je diverse stijlen. Van de goedkope tot aan luxere versies. Zo is er voor ieder wat wils. Ongeacht de prijs: ieder mes gaat een lange tijd mee. Laat deze originele geschenken combineren met andere bijzondere relatiegeschenken als weggeef actie.


Kleuren
Blauw
Rood
Wit
Zilver
Bruin
Groen
Naturel
Meerkleurig
Minimale afname
overige filters

16 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

16 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER MESSEN BEDRUKKEN

Kan ik ook onbedrukte messen bestellen?

Ja, dit kan. Wij raden je deze optie echter alleen maar aan wanneer je zelf over een drukmachine beschikt. Geef je de messen namelijk zonder logo cadeau , dan verklein je hiermee de kans op optimale zichtbaarheid en krijgt het geschenk een stuk minder waarde. Want juist door het logo ziet de ontvanger direct van wie het geschenk afkomstig is. Daarnaast blijf jij op de lange termijn top of mind. Dit is met name belangrijk wanneer je de messen weggeeft als promotieartikelen op bijvoorbeeld een beurs waarbij men nog geen officiële klant is van jou. Mocht je er toch voor kiezen om de messen onbedrukt te bestellen, dan is het goed te weten dat de levertijd dan lager is!

Waarmee kan ik de messen met logo combineren?

In principe met ieder artikel die jij maar passend vindt. Bij ons kun je diverse soorten keukenaccessoires met logo bedrukken, die stuk voor stuk perfect passen bij de bedrukte messen. Wat dacht je van een handige snijplank? Of een schort om kleding te beschermen tegen spatten. Uiteraard hoort bij het koken ook een goed glas wijn. Wij hebben ook diverse wijnsets en kurkentrekkers / flesopeners om te bedrukken.

Wat voor soort bedrukte messen hebben jullie?

Wil je messen weggeven als relatiegeschenk voor klanten binnen de gastronomie of klanten die dol zijn op keuken? Dan vind je in deze sectie diverse modellen die hierbij passen! Zo hebben we bijvoorbeeld een aantal messen van staal, maar ook goedkopere varianten om mee te geven aan een groot publiek. Daarnaast hebben wij ook diverse sets beschikbaar, geleverd in een mooie doos.

Hoe werkt jullie bestelproces?

Heb je uit ons assortiment aan messen met logo de juiste gevonden om te bedrukken? Dan kun je deze vervolgens naar wens personaliseren. Bijvoorbeeld qua kleur, markeertechniek en hoeveelheid. Aan de rechterzijde krijg je na de personalisatie een overzicht te zien van de prijs in- en exclusief bedrukking, evenals de stuksprijs. Onze verzending is altijd gratis. Wanneer je ons jouw logo stuurt, krijg jij van ons een offerte met een digitaal voorbeeld. Zo zie je gelijk hoe het product er ongeveer uit komt te zien. Heb je de offerte goedgekeurd? Dan gaan wij voor jou een drukproef maken, dit is een meer gedetailleerd voorbeeld waarin je nog beter ziet hoe het eindresultaat is. Als je ook deze heeft goedgekeurd gaat de productie echt beginnen!


★ Reviews