Laat etuis bedrukken om jouw onderwijscentra en academie te promoten

Een etui bedrukken met een logo is handig voor eigen merchandising of als relatiegeschenk. Je herkent het vast wel: er liggen vijf pennen los in je tas. Op het moment dat je er eentje dringend nodig hebt, hebt je er niet een vinden. Met een bedrukte etui is dit verleden tijd. De leuke etuis zorgen daarnaast voor een persoonlijke touch. Je kunt bij ons diverse etuis vinden, te combineren met pennensets bedrukken en sleutelhangers ter promotie


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Naturel
Fuchsia
Bruin
Minimale afname
overige filters

27 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

27 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

AANBEVELINGEN VOOR EEN ETUI BEDRUKKEN

 

Wanneer is het een goed idee om etuis uit te delen?

  • Als je aan etuis denkt, associeer je dit doorgaans met school- of universiteitsactiviteiten. Een goed moment om een aantal van deze accessoires weg te geven is daarom op beurzen en evenementen gerelateerd aan opleidingen en scholen. Daarnaast kunnen ze geleverd worden tijdens open dagen van scholen om het centrum te promoten. Of om studenten de eerste schooldag te geven als motiverend element aan het begin van de studie.
  • Ze kunnen ook worden geleverd op conferenties en bedrijfsevenementen. Door ze als relatiegeschenk te geven of zelfs voor gebruik tijdens het evenement, vooral als ze vergezeld gaan van pennen of notitieblokken, ontstaat er een positieve associatie met het merk, wat extra nut voor de gebruiker en zichtbaarheid voor het bedrijf oplevert.
  • Bovendien kunnen ze worden geleverd aan jouw eigen werknemers. Met deze accessoires kunnen ze niet alleen hun werkruimte efficiënter inrichten, maar dragen ze ook bij aan comfort en orde in de werkomgeving, wat de productiviteit beïnvloedt.

Door de veelzijdigheid van de etui met logo kan het in veel contexten worden gebruikt. Geef ze aan zowel klanten als medewerkers om aan jouw merkimago te werken.

Pas het ontwerp aan elke doelgroep aan: de sleutel tot succes

Aangezien er een groot assortiment aan modellen is waaruit je kunt kiezen, is het essentieel om te weten voor wie ze bedoeld zijn. Op deze manier wordt het gemakkelijker om het meest geschikte model voor jouw campagne te selecteren.

Als de doelgroep bijvoorbeeld uit kinderen bestaat, kies dan voor kleurrijke opties die hun aandacht trekken. Als de ontvanger daarentegen een meer volwassen groep is en zich in een professionele omgeving bevindt, kies dan voor zakelijke opties en donkerdere kleuren die een beeld van kwaliteit en verfijning uitstralen.

Je mag echter niet vergeten dat het ontwerp de merkidentiteit moet weerspiegelen. Gebruik tinten, lettertypen en visuele elementen die coherent zijn en aansluiten bij jouw bedrijfsimago.


Breng jouw merk onder de aandacht en zorg voor zichtbaarheid. Voeg een logo toe!

Zonder twijfel is de bedrukking van het logo essentieel om de aanwezigheid van het merk te benadrukken en te versterken. Het primaire doel van deze strategie is om een blijvende indruk achter te laten bij klanten en een positieve herinnering te genereren. In deze context speelt het logo een leidende rol in het ontwerp en dient het als onderscheidend visueel element dat jouw merk identificeert.

In veel van onze modellen bieden we specifieke bedrukkingstechnieken aan die de zichtbaarheid van de etuis vergroten. Om de aandacht van klanten te trekken, raden we aan opties te kiezen zoals full colour printen of circulair printen. Deze technieken benadrukken niet alleen het logo, maar voegen ook een vleugje creativiteit en originaliteit toe aan het ontwerp.

Wil je duurzame opties? Wij hebben het beste voor jou!

Duurzaamheid is voor veel klanten een doorslaggevende factor bij de interactie met merken, dus als je jezelf met deze waarden identificeert, kan je ervoor kiezen etuis te leveren die zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen.

Onze selectie bevat een assortiment aan ecologische materialen: gerecycled katoen, gerecycled vilt, gerecycled polyester en natuurlijke kurk. Kiezen voor etuis gemaakt van deze materialen weerspiegelt niet alleen de inzet voor verantwoordelijkheid voor het milieu, maar biedt jouw klanten ook een bewuste en ethische keuze. Maak duurzaamheid onderdeel van de merkidentiteit en val nog meer op onder jouw consumenten!

Kijk eens naar de Etui EcoTrace Raw, Gemaakt van gerecycled canvas en het heeft een natuurlijke uitstraling.


Etui laten bedrukken. Een essentieel onderdeel van elk welkomstpakket!

Het opnemen van deze producten in een welkomstpakket is een geweldige manier om nieuwe leden van jouw team te verwelkomen.

Het is een geschenk dat je niet mag missen, omdat de etui bedrukken met logo, nuttig en zeer praktisch is in werkomgevingen om pennen, potloden, scharen en andere elementen die dagelijks op kantoor worden gebruikt op te bergen en het bureau netjes achter te laten.

Bovendien zijn deze zeer eenvoudig aan te vullen met andere promotionele elementen zoals bladwijzers met logo's, sweatshirts, waterflessen, promotionele notitieboekjes en nog veel meer. De combinaties zijn eindeloos!


 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN ETUI BEDRUKKEN

Wat voor bedrukte etuis kan ik hier vinden?

Een etui bedrukken met logo? Hier zie je verschillende varianten om te bedrukken. Aan de ene kant zie je de klassieke stoffen etuis, eenvoudig en voor een goede prijs. Dan zijn er nog hele goedkope alternatieven zoals Clearview of Playtime, gemaakt van PVC en non-woven en ideaal om weg te geven aan een groot publiek. We hebben ook originele opties om de klanten te verrassen, zoals etuis met het logo in de vorm van een afvalcontainer (een staand design, perfect voor een pen), sommige gemaakt van bamboe en andere gemaakt van karton. Laat je verassen!

Hoe worden etuis bedrukt?

We hebben verschillende markeertechnieken om verschillende soorten logo's op de oppervlakken van jouw gepersonaliseerde etui te zetten zoals op PVC en andere materialen. De meest voorkomende zijn tampondruk en zeefdruk, twee goedkope bedrukkingstechnieken waarmee het ontwerp in een of meer kleuren kan worden aangebracht (wat aantrekkelijke resultaten oplevert) en zeer veelzijdig is (ze worden gebruikt in allerlei soorten artikelen). Voor meer informatie over de beschikbare druktechnieken, raden wij altijd aan om de produtpagina te raadplegen, daar zijn alle bedrukkingstechnieken voor dat specifieke product te vinden.

Kan ik ook 1 etui laten bedrukken?

Aangezien we werken met gespecialiseerde machines die individuele productie uitvoeren, zouden de productiekosten van een paar eenheden een zeer hoge prijs per etui impliceren. Daarom stellen we een minimum vast en dit is 25 stuks (dit kan variëren afhankelijk van het gekozen product). Dit stelt ons echter in staat kwantumkortingen te geven die hoger zijn naarmate het volume groter is. Bij ons is het natuurlijk mogelijk om relatief goedkoop etuis te bedrukken. Kom je er toch niet helemaal uit, of is er iets niet duidelijk? Dan raden we aan om contact met ons op te nemen voor persooonlijk advies.

Waarom zou ik etuis bedrukken bij Giftcampaign?

Allereerst, hebben we korte levertijden zodat je in een korte termijn jouw bestelling in huis kunt hebben. Daarnaast zijn al onze bestellingen beschikbaar voor onze kwantumkorting. Dit houdt in dat voor toenemende grotere bestellingen de korting per product hoger zal zijn. Voor een groot volume is het gemakkelijker om de prijs per etui lager te houden. Daarnaast staat onze klantenservice u altijd bij. Vanaf de eerste offerte tot het moment dat de bestelling veilig en wel in aangekomen. Zo begeleiden we onze klanten door het gehele process met persoonlijk advies.

Wat is de levertijd voor de etui met logo?

De standaard levertijd voor de etui bedrukken met tekst is 7 tot 10 werkdagen. Dit kan variëren afhankelijk van het product. Daarnaast is bezorging altijd gratis. Aan de andere kant heeft een expresverzending, die voor sommige producten kan worden aangevraagd, een geschatte levertijd van 4 tot 7 werkdagen, hoewel er extra kosten aan verbonden zijn. Zonder de etui te bedrukken is de levertijd natuurlijk korter. Neem contact met ons op voor enige vragen of opmerkingen over bijvoorbeeld onze kwantumkorting en express leveringservice.

Waarmee zijn de etuis goed te combineren?

Wellicht denk je eraan om de etuis als deel van een welkomstpakket te maken. Als dat het geval is, geven wij graag een aantal voorbeelden van toffe promotieartikelen die perfect te combineren zijn met een etui relatiegeschenk. Denk bijvoorbeeld aan goedkoop etuis bedrukken in combinatie met potloden bedrukken of bijvoorbeeld notitieboekjes. Natuurlijk zijn er diverse producten goed te combineren. Laat je verassen door ons uitgebreide assortiment! Mocht u aanvullend advies nodig hebben, dan helpt ons team u uiteraard graag verder met enige onzekerheden.


★ Reviews