Een etui bedrukken met een logo is handig voor eigen merchandising of als relatiegeschenk. Je herkent het vast wel: er liggen vijf pennen los in je tas. Op het moment dat je er eentje dringend nodig hebt, hebt je er niet een vinden. Met een bedrukte etui is dit verleden tijd. Het etui laten bedrukken zorgt daarnaast voor een persoonlijke touch. Je kunt bij ons diverse etuis bedrukken, te combineren met pennensets bedrukken.


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Naturel
Fuchsia
Bruin
Minimale afname
overige filters

27 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

27 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN ETUI BEDRUKKEN

Wat voor bedrukte etuis kan ik hier vinden?

Een etui bedrukken met logo? Hier zie je verschillende varianten om te bedrukken. Aan de ene kant zie je de klassieke stoffen etuis, eenvoudig en voor een goede prijs. Dan zijn er nog hele goedkope alternatieven zoals Clearview of Playtime, gemaakt van PVC en non-woven en ideaal om weg te geven aan een groot publiek. We hebben ook originele opties om de klanten te verrassen, zoals etuis met het logo in de vorm van een afvalcontainer (een staand design, perfect voor een pen), sommige gemaakt van bamboe en andere gemaakt van karton. Laat je verassen!

Hoe worden etuis bedrukt?

We hebben verschillende markeertechnieken om verschillende soorten logo's op de oppervlakken van jouw gepersonaliseerde etui te zetten zoals op PVC en andere materialen. De meest voorkomende zijn tampondruk en zeefdruk, twee goedkope bedrukkingstechnieken waarmee het ontwerp in een of meer kleuren kan worden aangebracht (wat aantrekkelijke resultaten oplevert) en zeer veelzijdig is (ze worden gebruikt in allerlei soorten artikelen). Voor meer informatie over de beschikbare druktechnieken, raden wij altijd aan om de produtpagina te raadplegen, daar zijn alle bedrukkingstechnieken voor dat specifieke product te vinden.

Kan ik ook 1 etui laten bedrukken?

Aangezien we werken met gespecialiseerde machines die individuele productie uitvoeren, zouden de productiekosten van een paar eenheden een zeer hoge prijs per etui impliceren. Daarom stellen we een minimum vast en dit is 25 stuks (dit kan variëren afhankelijk van het gekozen product). Dit stelt ons echter in staat kwantumkortingen te geven die hoger zijn naarmate het volume groter is. Bij ons is het natuurlijk mogelijk om relatief goedkoop etuis te bedrukken. Kom je er toch niet helemaal uit, of is er iets niet duidelijk? Dan raden we aan om contact met ons op te nemen voor persooonlijk advies.

Waarom zou ik etuis bedrukken bij Giftcampaign?

Allereerst, hebben we korte levertijden zodat je in een korte termijn jouw bestelling in huis kunt hebben. Daarnaast zijn al onze bestellingen beschikbaar voor onze kwantumkorting. Dit houdt in dat voor toenemende grotere bestellingen de korting per product hoger zal zijn. Voor een groot volume is het gemakkelijker om de prijs per etui lager te houden. Daarnaast staat onze klantenservice u altijd bij. Vanaf de eerste offerte tot het moment dat de bestelling veilig en wel in aangekomen. Zo begeleiden we onze klanten door het gehele process met persoonlijk advies.

Wat is de levertijd voor de etui met logo?

De standaard levertijd voor de etui bedrukken met tekst is 7 tot 10 werkdagen. Dit kan variëren afhankelijk van het product. Daarnaast is bezorging altijd gratis. Aan de andere kant heeft een expresverzending, die voor sommige producten kan worden aangevraagd, een geschatte levertijd van 4 tot 7 werkdagen, hoewel er extra kosten aan verbonden zijn. Zonder de etui te bedrukken is de levertijd natuurlijk korter. Neem contact met ons op voor enige vragen of opmerkingen over bijvoorbeeld onze kwantumkorting en express leveringservice.

Waarmee zijn de etuis goed te combineren?

Wellicht denk je eraan om de etuis als deel van een welkomstpakket te maken. Als dat het geval is, geven wij graag een aantal voorbeelden van toffe promotieartikelen die perfect te combineren zijn met een etui relatiegeschenk. Denk bijvoorbeeld aan goedkoop etuis bedrukken in combinatie met potloden bedrukken of bijvoorbeeld notitieboekjes. Natuurlijk zijn er diverse producten goed te combineren. Laat je verassen door ons uitgebreide assortiment! Mocht u aanvullend advies nodig hebben, dan helpt ons team u uiteraard graag verder met enige onzekerheden.


★ Reviews