Slippers bedrukken met een logo is een goedkope manier van reclame maken. Ideaal voor tijdens de lente- en zomermaanden. Gebruik de bedrukte slipper als merchandising of geef ze weg als relatiegeschenk. In onze collectie aan slippers kun je verschillende modellen vinden. Kies de variant die je aanspreekt en personaliseer hem naar wens. Met name een geschikt promotie artikel voor op festivals! Naast een logo kun je ook een leuke boodschap op de slippers bedrukken.

1 artikel(en)

  • Teenslippers met logo voor bedrijven kleur zwart

    Teenslippers BeachWalk (36 - 39)

    Teenslippers met logo voor bedrijven
    Dit relatiegeschenk is een topper voor de zomermaanden. Laat de teenslippers bedrukken met je bedrijfslogo en deel ze uit tijdens reclamecampagnes.

    Prijs vanaf: € 0,94

1 artikel(en)

VEELGESTELDE VRAGEN OVER SLIPPERS BEDRUKKEN

Wanneer geef je bedrukte slippers cadeau?

Gepersonaliseerde slippers hebben de beste functie in de zonnige maanden: oftewel in de lente en zomer. Je kunt deze items voor diverse doeleinden gebruiken, niet puur en alleen voor een dagje aan zee of op het strand. Werk je bijvoorbeeld in de hotellerie? Dan zijn deze artikelen handig voor jouw gasten. Met name wanneer je beschikt over een spa in het hotel. Of stel je verkoopt kleding; dan gaan de slippers met logo ongetwijfeld als warme broodjes over de toonbank wanneer de zon schijnt. Iedere keer dat de klant de slippers aantrekt, wordt deze weer herinnert aan jou!

In welke maten kan ik de slippers laten bedrukken?

Bij Gift Campaign hebben we diverse maten waarin je de slippers kunt bedrukken. Bijvoorbeeld van maat 36 tot 39 en van maat 40 tot 43. Deze maten komen het meest overeen met de “norm” qua voetmaten in Nederland. Je kunt diverse maten bestellen, om zo de gehele doelgroep tegemoet te komen. Zo zit er ongetwijfeld voor iedereen een geschikte maat tussen. Mocht je na het lezen van deze informatie nog vragen hebben over dit onderwerp, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder!

 

Waarmee kan ik de slippers combineren?

Je kunt slippers bedrukken in combinatie met een tal aan andere zomer relatiegeschenken. Op deze manier maak je er een volledig pakket van, waarmee het relatiegeschenk meer waarde krijgt voor de ontvanger. Binnen ons assortiment hebben we diverse producten die goed matchen met bedrukte slippers. Zoals handdoeken, petten, bedrukte zonnebrillen of een strandbal met logo: alle benodigde ingrediënten voor een dagje aan zee. Je kunt slippers ook combineren met items voor op een festival; zoals bedrukte polsbandjes of een tas met logo.

Kan ik slippers personaliseren met een afbeelding?

Ja! Bijvoorbeeld onze gepersonaliseerde slippers met de naam Beach Sublim. Deze zijn speciaal zo ontworpen dat er grote afbeeldingen op bedrukt kunnen worden. De bedrukking gaat via sublimatie, waardoor er een full colour bedrukking kan plaatsvinden. Zo kun je bijvoorbeeld je logo met een achtergrond bedrukken. Dit is ideaal voor zomerse merchandise die mag opvallen! Zo komt jouw merkimago extra goed naar voren. Je kunt altijd contact met ons opnemen voor persoonlijk advies voor jouw volgende marketingcampagne.

 

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >