Slippers bedrukken met een logo is een goedkope manier van reclame maken. Ideaal voor tijdens de lente- en zomermaanden. Gebruik de bedrukte slipper als merchandising of geef ze weg als relatiegeschenk. In onze collectie aan slippers met logo kun je verschillende modellen vinden. Kies de variant die je aanspreekt en personaliseer hem naar wens. Met name een geschikt promotie artikel voor op festivals! Naast een logo op slippers kun je ook een leuke boodschap op de slippers.


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Roze
Fuchsia
Minimale afname
overige filters

28 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

28 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER SLIPPERS BEDRUKKEN MET LOGO

Wanneer geef je bedrukte slippers cadeau?

Gepersonaliseerde slippers hebben de beste functie in de zonnige maanden: oftewel in de lente en zomer. Je kunt deze items voor diverse doeleinden gebruiken, niet puur en alleen voor een dagje aan zee of op het strand. Werk je bijvoorbeeld in de hotellerie? Dan zijn deze artikelen handig voor jouw gasten. Met name wanneer je beschikt over een spa in het hotel. Of stel je verkoopt kleding; dan gaan de slippers met logo ongetwijfeld als warme broodjes over de toonbank wanneer de zon schijnt. Iedere keer dat de klant de slippers aantrekt, wordt deze weer herinnert aan jou!

Waarmee kan ik de slippers combineren?

Je kunt slippers bedrukken in combinatie met een tal aan andere zomer relatiegeschenken. Op deze manier maak je er een volledig pakket van, waarmee het relatiegeschenk meer waarde krijgt voor de ontvanger. Binnen ons assortiment hebben we diverse producten die goed matchen met bedrukte slippers. Zoals handdoeken, petten, bedrukte zonnebrillen of een strandbal met logo: alle benodigde ingrediënten voor een dagje aan zee. Je kunt slippers ook combineren met items voor op een festival; zoals bedrukte polsbandjes of een tas met logo.

In welke maten kan ik de slippers laten bedrukken?

Bij Gift Campaign hebben we diverse maten waarin je de slippers kunt bedrukken. Bijvoorbeeld van maat 36 tot 39 en van maat 40 tot 43. Deze maten komen het meest overeen met de “norm” qua voetmaten in Nederland. Je kunt diverse maten bestellen, om zo de gehele doelgroep tegemoet te komen. Zo zit er ongetwijfeld voor iedereen een geschikte maat tussen. Mocht je na het lezen van deze informatie nog vragen hebben over dit onderwerp, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder!

Kan ik slippers personaliseren met een afbeelding?

Ja! Bijvoorbeeld onze gepersonaliseerde slippers met de naam Beach Sublim. Deze zijn speciaal zo ontworpen dat er grote afbeeldingen op bedrukt kunnen worden. De bedrukking gaat via sublimatie, waardoor er een full colour bedrukking kan plaatsvinden. Zo kun je bijvoorbeeld je logo met een achtergrond bedrukken. Dit is ideaal voor zomerse merchandise die mag opvallen! Zo komt jouw merkimago extra goed naar voren. Je kunt altijd contact met ons opnemen voor persoonlijk advies voor jouw volgende marketingcampagne.


★ Reviews