Slippers bedrukken met een logo is een goedkope manier van reclame maken. Ideaal voor tijdens de lente- en zomermaanden. Gebruik de bedrukte slipper als merchandising of geef ze weg als relatiegeschenk. In onze collectie aan slippers kun je verschillende modellen vinden. Kies de variant die je aanspreekt en personaliseer hem naar wens. Met name een geschikt promotie artikel voor op festivals! Naast een logo kun je ook een leuke boodschap op de slippers bedrukken.

1 artikel(en)

  • Teenslippers BeachWalk (36 - 39)

    Teenslippers met logo voor bedrijven
    Dit relatiegeschenk is een topper voor de zomermaanden. Laat de teenslippers bedrukken met je bedrijfslogo en deel ze uit tijdens reclamecampagnes.

    Prijs vanaf: € 0,94

1 artikel(en)

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >