Laat bij ons glazen flessen bedrukken met een logo als chique relatiegeschenk. Met een bedrukte glazen waterfles heb je een aantal voordelen. Glas is een stuk milieuvriendelijker dan plastic. Laat je de glazen waterfles bedrukken met logo, dan heb je dus een ecologisch relatiegeschenk in handen. Uiteraard dienen deze flessen ook als ideale zakelijke merchandising. Zo blijven jij en je collega´s goed gehydrateerd. Toch op zoek naar alternatieve drinkflessen? Neem dan een kijkje in onze bidon bedrukken categorie


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Roze
Turkoois
Naturel
Zilver
Paars
Doorzichtig
Fuchsia
Bruin
Meerkleurig
Materialen
Capaciteit
Merken
Minimale afname
Themas

Artikelen 1 tot 39 van 58

Bekijk alles

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 39 van 58

Bekijk alles

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER GLAZEN WATERFLESSEN BEDRUKKEN

Kan ik bij jullie glazen flessen personaliseren?

Uiteraard! Wij hebben een uitgebreid assortiment aan glazen flessen van hoge kwaliteit. Deze zijn te personaliseren naar wens (afhankelijk van het model). Glazen flessen geven een luxe uitstraling, maar het zijn naar verhouding relatief goedkope relatiegeschenken. Daarnaast zijn ze geschikt voor meerdere soorten doelgroepen, want iedereen moet gedurende de dag drinken! Tevens breng je met dit soort relatiegeschenken een boodschap naar buiten, namelijk dat jij als gever om het milieu geeft. Dit zijn namelijk duurzame alternatieven op de plastic wegwerp flessen.

Waarom zou ik glazen waterflessen bedrukken niet een andere soort?

Allereerst willen we benadrukken dat er niet een soort fles beter is dan de ander. Heb je echter een bepaalde doelgroep of een bepaald doel voor ogen, dan kan een glazen waterfles wellicht een betere optie zijn dan bijvoorbeeld een aluminium drinkfles bedrukken. Wel is het zo dat glas bepaalde voordelen heeft ten opzichte van andere materiaalsoorten. Zo is het bekend dat glas de smaak binnenin de fles beter behoud. Daarnaast bevat glas geen BPA, waardoor de consumptie veiliger is. Tot slot kun je bij sommige glazen waterflessen lasergravure toepassen, waardoor het logo lang mooi blijft!

Is er een minimale bestelling voor bedrukte glazen flessen?

Ja, net als bij de rest van onze artikelen, zoals promotionele shakers, is het essentieel om een minimum aantal vast te stellen en dit is meestal 25 (dit kan variëren afhankelijk van het product). Dit komt omdat we professionele productie doen en het niet mogelijk zou zijn om een lage prijs te hebben met een kleine hoeveelheid. Als u echter speciale wensen heeft met betrekking tot deze sectie, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Voor grote hoeveelheden werken we namelijk met kwantumkortingen. Vraag meer informatie door onze klantenservice te contacteren

Wat voor soort glazen waterflessen met logo hebben jullie?

Binnen ons assortiment vind je diverse glazen flessen. Bijvoorbeeld die met een dop gemaakt van siliconen. Dit is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar heeft ook een nuttige functie. Door deze dop blijft de temperatuur in de fles beter op peil. Daarnaast biedt dit bescherming tegen mogelijke schokken. Daarnaast kun je bij ons ook een glazen waterfles bedrukken met logo die een infusor heeft om hier fruit of kruiden in te stoppen. Ideaal om je water een lekkere smaak te geven! Tot slot hebben we nog de flessen met een thermometer in de dop! Voor hen die hun water het liefst warm drinken.

Zijn jullie glazen flessen BPA vrij?

Ja. Zoals we net al hebben uitgelegd zijn al onze glazen waterflessen BPA vrij. Dit zorgt voor een meer veilige consumptie. BPA is de afkorting van Bisfenol A: een chemische stof die in plastic producten zit. Bij Gift Campaign proberen we zo min mogelijk producten met BPA in ons assortiment op te nemen. We houden rekening met de kwaliteitsnormen en jouw veiligheid en die van je klanten en werknemers. Mocht je vragen hebben over deze kwestie, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Ook wanneer je specifieke vragen hebt over een van onze producten of druktechnieken.

Wat zijn de verzendkosten voor de glazen drinkfles met logo?

Onze standaard zendingen zijn altijd gratis. U hoeft zich daarom geen zorgen te maken over deze specifieke kosten (u kunt deze zien aan de rechterkant van de productpagina wanneer u kleur, markering en aantal selecteert). De levertijd is meestal 7 tot 10 werkdagen (afhankelijk van de gekozen fles) en moet worden gerekend vanaf de definitieve goedkeuring van het grafische staal dat naar de post van het product met het logo wordt verzonden. Als er haast achter uw bestelling zit, raden wij aan ons te contacteren zodat wij u kunnen informeren over onze express verzendingen.


★ Reviews