In deze selectie vindt je een breed assortiment aan glazen en kristallen waterflessen

Laat bij ons gepersonaliseerde glazen flessen bedrukken met een logo als chique relatiegeschenk. Met een bedrukte glazen waterfles heb je een aantal voordelen. Glas is een stuk milieuvriendelijker dan plastic. Laat je de glazen waterfles bedrukken met logo met behulp van verschillende bedrukkingstechnieken, dan heb je dus een ecologisch relatiegeschenk in handen. Uiteraard dienen deze flessen ook als ideale zakelijke merchandising. Toch op zoek naar alternatieve drinkflessen? Neem dan een kijkje in onze bidon bedrukken categorie


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Roze
Turkoois
Naturel
Zilver
Paars
Doorzichtig
Fuchsia
Bruin
Materialen
Capaciteit
Merken
Minimale afname
overige filters

Artikelen 1 tot 48 van 61

Sorteer op 

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 48 van 61

Sorteer op 

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Toegepaste filters:

TIPS VOOR HET KIEZEN VAN DE BESTE GLAZEN FLESSEN MET ZEEFDRUK

 

Zijn kristal en glas hetzelfde? Ontdek de verschillen!

Hoewel ze vaak als synoniemen worden gebruikt, is de realiteit dat het twee verschillende materialen zijn:

 • Het kristal heeft een grotere helderheid en schittering, waardoor het een eleganter en gepolijste uiterlijk krijgt.
 • Glas is over het algemeen harder en resistenter. Glas daarentegen heeft de neiging gemakkelijker te krassen.
 • Kristal is zwaarder dan glas.
 • Glas is beter bestand tegen hitte.
 • Glas is 100% recyclebaar, terwijl kristal niet geschikt is voor recycling.

Een resistenter materiaal voor uw flessen: ontdek borosilicaatglas!

Flessen gemaakt met dit materiaal zijn een uitstekende optie, omdat ze veel voordelen hebben.

Dit type glas valt op door zijn weerstand tegen plotselinge temperatuurschommelingen en zijn vermogen om hitte te weerstaan.

Bovendien is het sterker en duurzamer, waardoor het minder snel breekt.

Het is volledig hygiënisch, waardoor het ideaal is voor eten of drinken.

Wil je meer weten over dit materiaal? Lees dan ons artikel over borosilicaatglas.

6 redenen waarom glazen flessen met logo essentieel zijn om jouw merk te promoten

1- Het is een zeer veelzijdig, praktisch en nuttig product dat dagelijks kan worden gebruikt: op het kantoor, in de sportschool, onderweg. Met diverse mogelijkheden is het een uiterst interessant product.

2- Het heeft een groot markeringsgebied, waardoor het een goede optie is om uw logo te benadrukken en de zichtbaarheid van uw merk te vergroten.

3- Het biedt veel mogelijkheden voor personalisatie (niet alleen op de drinkfles, maar ook in de behuizing zelf als die er is), waardoor het gemakkelijk kan worden aangepast aan het bedrijfsimago van ieder bedrijf

4- Ze beïnvloeden de smaak van de drankjes niet.

5- Dankzij de eigenschappen van het materiaal zelf worden deze flessen gezien als een kwaliteitscadeau met een elegante uitstraling.

6- Ze zijn erg populair in welkomstpakketten omdat ze een fundamenteel element zijn op kantoor en het welzijn van werknemers bevorderen.

Flessen met deksels: bescherm je cadeau en neem ze mee!

Een van de zorgen bij het kiezen van deze producten is het feit dat ze gemakkelijk kunnen breken en hiervoor bieden wij u de oplossing: flessen met deksels.

Aan de ene kant hebben we neopreen hoezen, een goede optie om flessen tegen een voordelige prijs te beschermen. Bovendien zorgen ze voor een leuke uitstraling omdat ze opvallen door hun opvallende kleuren.

Ook hebben we ecologische alternatieven (kurk, jute of hout) om de flessen te beschermen, dit zijn milieuvriendelijkere opties.

Tenslotte hebben we siliconen modellen die, naast hun meer exclusieve esthetiek, een betere grip bieden tijdens het drinken, waardoor het niet zomaar uit jouw hand glijdt.


Speel in op originaliteit

Onderscheid jezelf van de concurrentie en lever geschenken die differentiëren van de concurrentie.

 • Flessen met thermometer en infuser: Fans van infusies zullen blij zijn om deze te ontvangen, omdat ze de temperatuur kunnen regelen om van hun thee of infusie te genieten.
 • Flessen met tracking Hydratatie: om de hoeveelheid vloeistof die je gedurende de dag drinkt onder controle te houden en goed gehydrateerd te blijven, is deze optie ideaal.

 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER GLAZEN WATERFLESSEN BEDRUKKEN

Kan ik bij jullie glazen flessen personaliseren?

Uiteraard! Wij hebben een uitgebreid assortiment aan glazen flessen van hoge kwaliteit. Deze zijn te personaliseren naar wens (afhankelijk van het model). Glazen flessen geven een luxe uitstraling, maar het zijn naar verhouding relatief goedkope relatiegeschenken. Daarnaast zijn ze geschikt voor meerdere soorten doelgroepen, want iedereen moet gedurende de dag drinken! Tevens breng je met dit soort relatiegeschenken een boodschap naar buiten, namelijk dat jij als gever om het milieu geeft. Dit zijn namelijk duurzame alternatieven op de plastic wegwerp flessen.

Waarom zou ik glazen waterflessen bedrukken niet een andere soort?

Allereerst willen we benadrukken dat er niet een soort fles beter is dan de ander. Heb je echter een bepaalde doelgroep of een bepaald doel voor ogen, dan kan een glazen waterfles wellicht een betere optie zijn dan bijvoorbeeld een aluminium drinkfles bedrukken. Wel is het zo dat glas bepaalde voordelen heeft ten opzichte van andere materiaalsoorten. Zo is het bekend dat glas de smaak binnenin de fles beter behoud. Daarnaast bevat glas geen BPA, waardoor de consumptie veiliger is. Tot slot kun je bij sommige glazen waterflessen lasergravure toepassen, waardoor het logo lang mooi blijft!

Is er een minimale bestelling voor bedrukte glazen flessen?

Ja, net als bij de rest van onze artikelen, zoals promotionele shakers, is het essentieel om een minimum aantal vast te stellen en dit is meestal 25 (dit kan variëren afhankelijk van het product). Dit komt omdat we professionele productie doen en het niet mogelijk zou zijn om een lage prijs te hebben met een kleine hoeveelheid. Als u echter speciale wensen heeft met betrekking tot deze sectie, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Voor grote hoeveelheden werken we namelijk met kwantumkortingen. Vraag meer informatie door onze klantenservice te contacteren

Wat voor soort glazen waterflessen met logo hebben jullie?

Binnen ons assortiment vind je diverse glazen flessen. Bijvoorbeeld die met een dop gemaakt van siliconen. Dit is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar heeft ook een nuttige functie. Door deze dop blijft de temperatuur in de fles beter op peil. Daarnaast biedt dit bescherming tegen mogelijke schokken. Daarnaast kun je bij ons ook een glazen waterfles bedrukken met logo die een infusor heeft om hier fruit of kruiden in te stoppen. Ideaal om je water een lekkere smaak te geven! Tot slot hebben we nog de flessen met een thermometer in de dop! Voor hen die hun water het liefst warm drinken.

Zijn jullie glazen flessen BPA vrij?

Ja. Zoals we net al hebben uitgelegd zijn al onze glazen waterflessen BPA vrij. Dit zorgt voor een meer veilige consumptie. BPA is de afkorting van Bisfenol A: een chemische stof die in plastic producten zit. Bij Gift Campaign proberen we zo min mogelijk producten met BPA in ons assortiment op te nemen. We houden rekening met de kwaliteitsnormen en jouw veiligheid en die van je klanten en werknemers. Mocht je vragen hebben over deze kwestie, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Ook wanneer je specifieke vragen hebt over een van onze producten of druktechnieken.

Wat zijn de verzendkosten voor de glazen drinkfles met logo?

Onze standaard zendingen zijn altijd gratis. U hoeft zich daarom geen zorgen te maken over deze specifieke kosten (u kunt deze zien aan de rechterkant van de productpagina wanneer u kleur, markering en aantal selecteert). De levertijd is meestal 7 tot 10 werkdagen (afhankelijk van de gekozen fles) en moet worden gerekend vanaf de definitieve goedkeuring van het grafische staal dat naar de post van het product met het logo wordt verzonden. Als er haast achter uw bestelling zit, raden wij aan ons te contacteren zodat wij u kunnen informeren over onze express verzendingen.


★ Reviews