Laat bij ons glazen flessen bedrukken met een logo als chique relatiegeschenk. Met een bedrukte glazen waterfles heb je een aantal voordelen. Allereerst kun je deze flessen gebruiken voor water, maar ook voor andere dranken. Daarnaast zijn deze flessen smaak- en geurloos. Je kunt ze in de vaatwasser stoppen om ze goed te reinigen. Glas is tegelijkertijd ook een stuk milieuvriendelijker dan plastic. Laat je de drinkflessen bedrukken met logo, dan heb je dus een ecologisch relatiegeschenk in handen. Uiteraard dienen deze flessen ook als ideale corporate merchandising en voor eigen gebruik op kantoor. Zo blijven jij en je collega´s goed gehydrateerd.

8 artikel(en)

 • Waterfles Downtown Crystal 500ml

  Waterfles met logo en hoesje
  Deze sportieve waterfles is een perfect promotie geschenk voor sportscholen en gezondheidscentra. Laat ze bedrukken met je bedrijfslogo!

  Prijs vanaf: € 1,61
 • Fles UrbanStyle Crystal 650ml

  Glazen fles met stalen dop
  Deze kristallen flessen zijn prachtig om te zien. Ze zijn groot van formaat en hebben een stalen dop.

  Prijs vanaf: € 2,09
 • Waterfles Sunset Crystal 470ml

  Glazen waterfles met bedrijfslogo
  Dit is één van de weinige glazen flessen om te bedrukken die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. Ideaal als merchandising of relatiegeschenk.

  Prijs vanaf: € 1,63
 • Waterfles Crystal Ring 380ml

  Sportieve glazen waterfles met logo
  Deze glazen fles heeft een siliconen hoes voor extra grip in kleuren die passen bij je logo. Je kunt de waterfles bedrukken en de dop heeft een handig handvat.

  Prijs vanaf: € 3,33
 • Waterfles Crystal Frost 470ml

  Matglazen waterfles met logo
  Deze matglazen fles heeft een opvallend kleurverloop in wit of turquoise en je kunt de waterfles bedrukken met een logo. Ideale merchandising voor in de zomer.

  Prijs vanaf: € 2,47
 • Fles TeaBoo

  Fles met thee infuser
  Geef deze mooie glazen fles om te bedrukken met je bedrijfsnaam, als relatiegeschenk aan je klanten. In de infuser kun je losse theeblaadjes doen.

  Prijs vanaf: € 7,17
 • Drinkfles TeaBreak

  Drinkfles met infuser en hoesje voor reclame
  Drinkflesjes met neopreen hoesje zijn een ware trend als reclameartikel. Dit model is aan de onderzijde voorzien van een infuser voor thee.

  Prijs vanaf: € 5,39
 • Fles Double Crystal 380ml

  Kristallen flessen met infuser
  Kristallen flessen met een handige infuser. Laat deze flessen bedrukken als relatiegeschenk voor theeliefhebbers.

  Prijs vanaf: € 4,92

8 artikel(en)