Tel af naar de kerstdagen en laat deze adventskalenders bedrukken

Op zoek naar een leuk geschenk voor jouw medewerkers? Laat een adventskalender bedrukken voor de feestdagen! Leuk bij het aftellen naar de kerstvakantie en de feestdagen. Dankzij het grote bedrukkingsoppervlak is jouw logo goed zichtbaar. We hebben opties die premium chocolaatjes, chocolaatjes en bonbons bevatten, maar ook verschillende ontwerpen en modellen, van de meest klassieke kalenders tot de adventskalender in de vorm van een kerstboom. Kies jouw favoriet!


Kleuren
Wit
Meerkleurig
Minimale afname
overige filters

11 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

11 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER GEPERSONALISEERDE ADVENTSKALENDERS

Waarom zou je een adventskalender personaliseren?

Wanneer Kerstmis nadert, is het een tijd waarin bedrijven geschenken beginnen te geven aan hun klanten, leveranciers en werknemers. Daarom is het elk jaar belangrijker om origineel te zijn. Het leveren van adventskalenders met een logo kan een andere manier zijn om Kerstmis te feliciteren en tegelijkertijd de loyaliteit onder uw klanten op te bouwen, aangezien het merk gedurende de 24 dagen dat deze kalender duurt, zeer aanwezig zal zijn. Bovendien kan het geven ervan aan jouw medewerkers ook heel positief zijn om een ​​gevoel van verbondenheid met uw bedrijf te creëren.

Hoe personaliseer je een adventskalender met logo?

Om ervoor te zorgen dat jouw logo tijdens de adventsperiode duidelijk zichtbaar is, kunnen de adventskalenders in full colour worden gepersonaliseerd. Dit betekent dat je met de bedrijfskleuren opvallendere ontwerpen kunt creëren die zich aanpassen aan jouw merkimago. Afhankelijk van het gekozen model zal de bedrukking op de gehele oppervlakte, of op een deel of zelfs aan beide zijden plaatsvinden. Deze informatie vindt je in de rubriek "bedrukkingstechnieken".

Wat voor snoepjes zitten er in adventskalenders?

Zoals alle klassieke adventskalenders hebben we modellen met vierkante melkchocoladerepen. Bovendien hebben ze in elk van hen een kerstornament. We hebben ook meer premium varianten met een assortiment chocolaatjes van hoge kwaliteit: Lindt, Kinder, Milka, enz. Tenslotte hebben we nog meer originele modellen die gevuld zijn met chocolaatjes in de vorm van figuren zoals kerstballen. Vind degene die het beste bij jouw merk past!

Hoe lang van tevoren moet ik een adventskalender laten bedrukken?

Deze kalenders zijn ontworpen om het aftellen tot Kerstmis leuker te maken, dat wil zeggen van 1 tot 24 december, dus het vooraf kopen ervan is een belangrijke en zeer belangrijke factor om rekening mee te houden. Onze kalenders bezorgen, duurt ongeveer 14 tot 16 dagen vanaf het moment dat het virtuele voorbeeld is goedgekeurd. Tevens willen wij aangeven dat deze tijden een schatting zijn, maar afhankelijk van het model kunnen deze variëren. In het dossier vindt je de specifieke informatie van elk product.


★ Reviews