Naast onze collectie aan uitgebreide relatiegeschenken, hebben we nog veel meer originele promotionele artikelen in ons assortiment. Om weg te geven aan je klant of om zelf te gebruiken op kantoor. Van portemonnees tot aan spaarpotten en kussens. Dit zijn klassieke merchandising items. Deze artikelen zijn lastig te classificeren in een bepaalde categorie, daarom vind je ze hier! Laat je verrassen door dit assortiment.


Kleuren
Bruin
Rood
Zwart
Blauw
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Roze
Turkoois
Naturel
Zilver
Doorzichtig
Fuchsia
Paars
Goud
Minimale afname
overige filters

Artikelen 1 tot 48 van 126

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 48 van 126

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DIVERSE ANDERE PROMOTIEPRODUCTEN

Welke producten vind ik in deze categorie?

Dit deel van de catalogus is gewijd aan alternatieve relatiegeschenken die kunnen worden gebruikt om een ​​origineel en onverwacht cadeau te maken. Er zijn bijvoorbeeld de , met zeer aantrekkelijke unieke ontwerpen en een heel praktisch cadeau. Dan zijn er de spaarpotten en de portemonnees, deze zijn erg goedkoop en te personaliseren voor verschillende soorten publiek. Er is geen tekort aan buttons met logo, perfect om als souvenir te geven bij evenementen. Tot slot vind je cadeaus voor huisdieren, reisaccessoires en andere interessante opties.

Is er een minimale afname?

Ja, meestal moet de minimale bestelling 25 stuks zijn (dit kan variëren omdat elk artikel anders is en deze limiet kan zowel lager als hoger zijn). Dit is te wijten aan het feit dat we op maat produceren, dus er zijn vaste kosten bij het opstarten van de machine en daarom zou het verdelen over een paar promotieartikelen resulteren in een hoge prijs. Om deze reden moeten we deze minimale afname vaststellen, maar voor alle bestellingen wordt kwantumkorting toegepast wat hoger is naarmate het volume groter is.

Wat zijn de meest prominente druktechnieken?

Afhankelijk van het gekozen product kunt u gebruik maken van verschillende bedrukkingstechnieken, gebasseerd op het materiaal en de vorm van het product. Tampondruk en zeefdruk zijn bijvoorbeeld twee van de meest voorkomende omdat ze goedkoop zijn en zich aanpassen aan verschillende oppervlakken. Daarnaast is er lasergravering, het meest populair voor hout en metaal, omdat het erg moeilijk te beschadigen is. Dan zijn er verschillende soorten transfers voor de rijkste logo's op chromatisch niveau. Ten slotte vindt u andere opties, zoals full colour digitaal printen voor complexere designs.

Zijn er kosten verbonden aan het opsturen van digitale voorbeelden met logo?

Het is gratis! Selecteer het product waarvan u de prijs en bedrukkingstechnieken wilt zien. Aan de rechterkant heb je een virtuele voorbeeld optie, waar je ons je logo kunt sturen, zodat we je binnen 24 werkuren een e-mail sturen met het budget en een preview van hoe het product er in zijn definitieve ontwerp uit zou zien . Eveneens zal ons team u vrijblijvend adviseren, zodat u kunt rekenen op het resultaat dat u zoekt voor uw geschenken.


★ Reviews