Eén van de groenste cadeaus uit de collectie: bloempotten met zaden bezorgen

Laat een bloempot bedrukken met logo als duurzaam relatiegeschenk! Dit promotieartikel is onwijs populair en wij begrijpen wel waarom. Met een gepersonaliseerde bloempot met logo geef jij een cadeau met symbolische waarde. Je moet de zaadjes in de bloempot goed verzorgen, willen ze groeien: net als een zakelijke relatie! Binnen ons assortiment tref je een grote verscheidenheid aan bloempotten aan Je kunt ook een mix aan diverse bloempotten weggeven, om een prachtig geheel te krijgen! Een win-win situatie.


Kleuren
Bruin
Wit
Naturel
Zilver
Meerkleurig
Minimale afname
overige filters

37 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

37 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN BLOEMPOT BEDRUKKEN MET LOGO

Hoe wordt een bloempot bedrukt?

Er zijn verschillende bedrukkingstechnieken, maar afhankelijk van de pot en de zak met zaden die worden gekozen, zijn er specifieke druktechnieken. In veel gevallen is zeefdruk of tampondruk mogelijk, twee relatief goedkope technieken die zeer fraaie kleurresultaten opleveren. Bij sommige producten is een digitaal label in kleur mogelijk, maar bij andere is ook lasergravure beschikbaar. Deze twee opties zorgen voor een iets minder opvallend resultaat maar met een serieuzere en professionelere uitstraling. Op elke artikelpagina kunt u zien welke techniek beschikbaar zijn.

Zijn de bloempotten voorzien van zaden?

Meestal wel. Deze informatie is te vinden op de specifieke productpaginas, daar geven we al aan wat voor soort zaden de potten bevatten. De beschrijving geeft alle nodige informatie. Natuurlijk, als er twijfels zijn of als je nog vragen hebt, stuur ons dan een e-mail of bel ons: ons team helpt je met alles wat je nodig hebt over je bestelling. Daarnaast zullen wij je bijstaan tijdens het volledige proces met persoonlijk advies.

Wat is de levertijd van de bedrukte bloempot?

Onze standaard verzendingen zijn volledig gratis en dit is van toepassing op de gehele catalogus van onze online shop. Gemiddeld is de levertijd van een bestelling meestal 8 tot 11 werkdagen, altijd te rekenen vanaf de bevestiging dat het ontvangen virtuele voorbeeld van het artikel met het logo goedgekeurd is. Voor het geval u deze verzendtijd wilt verkorten, hebben wij onze spoed verzendingservice. U kunt de informatie hierover raadplegen per telefoon of door ons een e-mail te sturen. Onze klantenservice staat altijd klaar om u door het volledige proces te helpen.

Wanneer zijn deze bloempotjes geschikt als geschenk?

Zowel de bloempotten als de zakjes gevuld met zaadjes zijn ideaal om cadeau te doen voor verschillende soorten gelegenheden. Bijvoorbeeld bij zowel privé- als professionele evenementen, omtrend de tuin en bloemensector. Perfect om op de hoek van jouw bureau te zetten om te verzorgen. Een andere mogelijkheid is om een ​​welkomstpakket samen te stellen met andere producten, zoals petten met logo of een tuinaccessoire. Toch nog advies nodig? Ons team staat altijd voor u klaar!

Waarmee zijn de bloempotten goed te combineren?

De bloempot gepersonaliseerd is perfect te combineren met andere overige tuin artikelen zoals tuinscheppen en tuinsets. Daarnaast ook leuk om te combineren met picknick artikelen. Opgemerkt moet worden dat veel van onze potten al zaden bevatten, zoals we in de vorige vraag hebben opgemerkt, met allerlei soorten planten zoals basilicum, munt, peterselie, klaprozen, aardbeien of aromatische kruiden. Evenzo nodigen wij u uit om onze tuin- en picknick categorie te raadplegen als u dit geschenk wilt aanvullen.picknickartikelen bedrukken.

Is er een minimale bestelling voor bloempot met logo?

Voor al onze producten geldt er een minimale bestelling. Dit heeft te maken met het feit dat we met op maat gemaakt productie werken. Daarom werken we met een minimale bestellingshoeveelheid van over het algemeen 25 stuks. Dit kan natuurlijk varieren per product. Daarom raden wij altijd aan om elke specifieke productpagina te raadplegen om de minimale hoeveelheid te vinden. Daarnaast werken we met kwantumkortingen voor grotere bestellingen waardoor de prijs per stuk minder is. Vraag onze klantenservice voor de voorwaarden.


★ Reviews