Je kunt bij Gift Campaign een laptophoes bedrukken met een logo. Onwijs handig, want tegenwoordig heeft iedereen wel een laptop. Gebruik de bedrukte laptophoes of laat jouw laptop sleeve bedrukken bijvoorbeeld om weg te geven aan medewerkers als relatiegeschenken. Een laptophoes heeft twee grote voordelen. Ten eerste beschermt de laptophoes met logo jouw laptop en ten tweede genereer je meer naamsbekendheid door een laptophoes personaliseren. Verkrijgbaar in diverse kleuren en goed in combinatie met laptoptassen bedrukken.


Kleuren
Bruin
Zwart
Blauw
Grijs
Groen
Naturel
Zilver
Wit
Materialen
Grootte in inches
Merken
Minimale afname
overige filters

40 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

40 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN LAPTOPSLEEVE BEDRUKKEN

Zijn jullie gepersonaliseerde laptophoezen universeel?

Ja. Je kunt bij ons een laptophoes laten personaliseren in diverse maten, maar alle modellen zijn universeel. Dit wil zeggen dat in de regel elk apparaat van dit type met de overeenkomstige grootte voldoende zou zijn om in de laptophoes te plaatsen. Check dus altijd goed de inches (vaak aangeduid met een ¨) op de laptop. We willen wel vermelden dat ieder merk en model laptop zijn eigen specificaties heeft omtrent het formaat. Dus het is mogelijk dat de hoes uiteindelijk ietsje losser of juist strakker komt te zitten.

Hoe werkt jullie leveringsproces?

Eerst moet u de kleur, bedrukking en hoeveelheid van het artikel kiezen. Aan de rechterkant verschijnt de geschatte standaard levertijd, die moet worden gerekend vanaf de definitieve goedkeuring van het virtuele voorbeeld van de laptop sleeve bedrukt met logo. Een trackingnummer wordt verstrekt indien beschikbaar. Daarnaast hebben we een snelle transportservice voor het geval de aankoop eerder moet aankomen. Dit geldt voor zowel hoezen als laptoptassen bedrukken .

Van wat voor materiaal zijn de laptophoezen gemaakt?

Laptophoezen zijn kunnen gemaakt zijn van diverse materialen. Enerzijds hebben we polyester, het meest gebruikte materiaal dankzij de weerstand tegen hoge temperaturen en de isolerende eigenschappen. Daarnaast hebben we de meest duurzame opties gemaakt met RPET of kurk. We hebben ook nylon exemplaren, die resistent en van hogere kwaliteit zijn. En tot slot die van softshell, een materiaal dat zowel lichtheid als optimale bescherming biedt. De opties zijn zeer gevarieerd, laat de laptop sleeve bedrukken met logo die het beste bij uw behoeften past.

Hoe bedrukken jullie het logo op de laptophoes?

De meeste gebruikte druktechniek voor laptop hoezen is zeefdruk. Zo komt het logo in een of meerdere kleuren op diverse ondergronden via een uitgerekt gaas en bijbehorende inkt. Dit is de meest geschikte techniek door de veelzijdigheid, vriendelijke prijs en het uiteindelijke resultaat: die uiteraard altijd van kwaliteit is! Mocht je meer informatie willen hebben over deze druktechniek of een andere techniek wensen, neem dan contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bekijken.

Kan ik een laptophoes personaliseren i.c.m. andere producten?

Natuurlijk! Als specialist in relatiegeschenken kun je bij ons voor vrijwel ieder zakelijk item terecht. Maak er gerust een heel pakket van. Zo kun je de laptophoezen bedrukken en prima combineren met een laptop rugzak met logo. Of laat een muis bedrukken met logo en doe hier direct een muismat met logo bij. Dit is ook een mooi pakket voor nieuwe werknemers om hen zo bij het bedrijf te betrekken. Ook tref je in ons assortiment usb sticks met logo, bedrukte oordopjes en nog veel meer gadgets aan!

Waarom is een bedrukte laptophoes zo praktisch?

Op maat gemaakte laptophoezen bieden extra bescherming voor uw laptop terwijl u onderweg bent, bijvoorbeeld wanneer u van huis naar kantoor reist. Bovendien helpen ze het gemakkelijker te maken om de laptop van de ene plaats naar de andere te dragen, aangezien sommige handgrepen of riemen hebben. Aan de andere kant is het dankzij de brede keuze aan modellen gemakkelijk om het model te vinden dat zich identificeert met uw merk, het logo erop toe te voegen en uw bedrijf op een andere manier te promoten. Ten slotte zijn ze ook een goede optie om op te nemen in een welkomstpakket, samen met elementen die je dagelijks nodig hebt, zoals notitieboekjes en motiveer uw medewerkers.


★ Reviews