Bedrukte rekenmachines zijn een steeds minder populair relatiegeschenk vanwege de opkomst van mobiele telefoons (met een rekenmachine-app) en vanwege het feit dat computers dezelfde app ook hebben. Er zijn echter nog mensen die het gebruik van de mobiele telefoon of de desktop kunnen weerstaan en met rekenmachines blijven werken voor bepaalde berekeningen. Deze groep behoort tot een niche voor bedrukte rekenmachines en als jij als marketingmanager in staat bent om deze personen bij klanten te ontdekken, dan is dit het perfecte relatiegeschenk. Gezien de rekenmachines altijd op het bureau zullen liggen, is het bedrijfslogo ook goed zichtbaar voor de ontvanger en zijn of haar collega’s.

Rekenmachines · Muismatten · Visitekaarthouders · Liniaal met logo · Pennenhouders · Meer kantoorartikelen


8 artikel(en)

 • MEEST VERKOCHT
  Design rekenmachines voor promotie kleur blauw

  Rekenmachine BasiCal

  Design rekenmachines voor promotie
  Deze bedrijfsrekenmachines met een aantrekkelijk design kunnen bedrukt worden met je logo om als promotioneel geschenk aan klanten te geven.

  Prijs vanaf: € 1,59
 • Transparante rekenmachines voor reclame kleur blauw

  Rekenmachine ClearKey

  Transparante rekenmachines voor reclame
  Deze design rekenmachines zijn gemaakt van doorzichtig plastic en werken op zonne-energie. Bedruk ze met je logo en gebruik ze als reclame artikel.

  Prijs vanaf: € 2,10
 • Promotie rekenmachine voor bedrijven

  Rekenmachine DigiCal

  Promotie rekenmachine voor bedrijven
  Elegant model rekenmachine om te bedrukken met je bedrijfslogo. Ideaal als merchandising of relatiegeschenk voor klanten en personeel.

  Prijs vanaf: € 2,76
 • Rekenmachine met opdruk voor bedrijven

  Rekenmachine DeskCal

  Rekenmachine met opdruk voor bedrijven
  Elegante rekenmachine om te bedrukken met je logo. Ideaal als merchandising of klassiek relatiegeschenk tijdens reclamecampagnes.

  Prijs vanaf: € 3,58
 • Stijlvolle solar rekenmachine voor bedrijven

  Rekenmachine DeskCal Light

  Stijlvolle solar rekenmachine voor bedrijven
  Je zult ervan versteld staan hoe vaak we nog rekenmachines gebruiken. Dit stijlvolle model werkt op zonne-energie. Ideaal om te gebruiken als merchandising.

  Prijs vanaf: € 3,68
 • Originele bamboe rekenmachi

  Bamboe rekenmachine

  Originele bamboe rekenmachi
  Deze rekenmachine is van bamboe en dus extra origineel. Laat de retro rekenmachine bedrukken met logo voor extra zichtbaarheid van jouw naam op het bureau.

  Prijs vanaf: € 7,80
 • Bamboe rekenmachine met logo

  Bamboe rekenmachine Design

  Bamboe rekenmachine met logo
  Deze bamboe rekenmachines zijn een must als je zoekt naar design relatiegeschenken met een eco imago. Werkt op zonne-energie. Laat de rekenmachine bedrukken.

  Prijs vanaf: € 4,61
 • Bedrukte rekenmachine op zonne-energie

  Bamboe rekenmachine Design Plus

  Bedrukte rekenmachine op zonne-energie
  Laat het bamboe hoesje van deze rekenmachine bedrukken met je bedrijfslogo en je hebt een origineel relatiegeschenk. Werkt op batterij en zonne-energie.

  Prijs vanaf: € 8,54

8 artikel(en)

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN REKENMACHINE BEDRUKKEN

Kan ik bij jullie rekenmachines bedrukken?

Ja, dat kan! Wij hebben diverse rekenmachines in ons assortiment die je kunt personaliseren om te gebruiken als merchandise of cadeau kunt doen als relatiegeschenken. Ondanks dat we tegenwoordig allemaal een rekenmachine ingebouwd hebben op onze laptops en mobiele telefoons, blijft dit een populair product. Met name onder bijvoorbeeld doelgroepen als studenten. Afhankelijk van je budget, je voorkeur en je doel heb je bij Gift Campaign een ruim assortiment aan bedrukte rekenmachines om uit te kiezen. Zo hebben we die met een strak design en een moderne look. Houd je meer van klassiek en traditioneel? Ook die rekenmachines hebben wij onze collectie. Uiteraard hebben we ook ecologische rekenmachines voor hen die graag rekening houden met het milieu. Bijvoorbeeld die gemaakt van bamboe.

Uit hoeveel cijfers bestaan jullie rekenmachines?

Alvorens je bij ons een rekenmachine met logo laat bedrukken, is het goed om te kijken of de machine wel voldoet aan je wensen. Bijvoorbeeld wat betreft de functies die ze bezit. Voor sommige doelgroepen is het namelijk belangrijk dat er diverse rekenmogelijkheden op de rekenmachines zit. Binnen onze collectie hebben we de twee meest voorkomende typen opgenomen; die van 8 of 12 cijfers. Per rekenmachine kun je meer informatie bekijken over het product door naar de specifieke productinformatie te gaan. Hier zie je ook informatie omtrent de druktechnieken die beschikbaar zijn, evenals de kleuren en de levertijd. Goed om te weten is dat de levertijd pas ingaat vanaf het moment dat jij de drukproef hebt goedgekeurd. Mocht je meer informatie willen over een specifiek product, neem dan gerust contact op met de klantenservice.

 

Is een rekenmachine met logo een geschikt relatiegeschenk?

Wat ons betreft wel! Zeker wanneer je bijvoorbeeld relatiegeschenken zoekt voor speciale doelgroepen. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe studenten in het onderwijs. Om hen een warm welkom te geven kun je hen een welkomstpakket geven met daarin onder andere een rekenmachine met logo. Dit scheelt hen ook direct in de kosten! Daarnaast kun je in dit pakket ook producten opnemen als bedrukte notitieboekjes, een rugzakje, bedrukte pennen en usb sticks. Zo voelen zij zich direct welkom geheten op hun nieuwe studie, wat toch altijd een spannend moment is! Uiteraard dient een bedrukte rekenmachine ook ideaal als relatiegeschenk voor andere doelgroepen. Zoals administratief medewerkers, architecten of winkeliers.

Hoe bedrukken jullie de gepersonaliseerde rekenmachines?

De meest toegepaste druktechniek is tampondruk. Hierbij wordt er een tampon gebruikt die wordt gedipt in een inktkleur van jouw logo. Vervolgens wordt deze op de rekenmachine bedrukt. Dit kunnen we voor diverse kleuren binnen jouw logo doen. Dit is een snelle en goedkope druktechniek met een mooi eindresultaat! Voor andere rekenmachines binnen ons assortiment hebben we ook de optie van doming, oftewel druppelhars. Hierbij krijg je een soort 3D effect van jouw logo op de rekenmachine, wat er uiteraard spectaculair uitziet! Zoals we al eerder hebben aangegeven, kun je bij ieder individueel product meer specifieke informatie bekijken over het item. Zo ook over de druktechnieken.

 

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >

 

★ Reviews