Een rekenmachine bedrukken is een steeds minder populair relatiegeschenk vanwege de opkomst van mobiele telefoons (met een rekenmachine-app). Er zijn echter nog mensen die het gebruik van de mobiele telefoon of de desktop kunnen weerstaan en met een rekenmachine logo blijven werken voor bepaalde berekeningen. Deze groep behoort tot een niche voor bedrukte rekenmachines en als jij als marketingmanager in staat bent om deze personen bij klanten te ontdekken, dan is dit het perfecte relatiegeschenk.


Kleuren
Zwart
Blauw
Wit
Grijs
Zilver
Bruin
Minimale afname
overige filters

10 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

10 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN REKENMACHINE BEDRUKKEN

Kan ik bij jullie rekenmachines bedrukken?

Ja, dat kan! Wij hebben diverse rekenmachines in ons assortiment die je kunt personaliseren om te gebruiken als merchandise of cadeau kunt doen als relatiegeschenken. Ondanks dat we tegenwoordig allemaal een rekenmachine ingebouwd hebben op onze laptops en mobiele telefoons, blijft dit een populair product. Met name onder bijvoorbeeld doelgroepen als studenten. Afhankelijk van je budget, je voorkeur en je doel heb je bij Gift Campaign een ruim assortiment aan bedrukte rekenmachines om uit te kiezen. Zo hebben we die met een strak design en een moderne look. Houd je meer van klassiek en traditioneel? Ook die rekenmachines hebben wij onze collectie. Uiteraard hebben we ook ecologische rekenmachines voor hen die graag rekening houden met het milieu. Bijvoorbeeld die gemaakt van bamboe.

Is een rekenmachine met logo een geschikt relatiegeschenk?

Wat ons betreft wel! Zeker wanneer je bijvoorbeeld relatiegeschenken zoekt voor speciale doelgroepen. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe studenten in het onderwijs. Om hen een warm welkom te geven kun je hen een welkomstpakket geven met daarin onder andere een rekenmachine met logo. Dit scheelt hen ook direct in de kosten! Daarnaast kun je in dit pakket ook producten opnemen als bedrukte notitieboekjes, een rugzakje, bedrukte pennen en usb sticks. Zo voelen zij zich direct welkom geheten op hun nieuwe studie, wat toch altijd een spannend moment is! Uiteraard dient een bedrukte rekenmachine ook ideaal als relatiegeschenk voor andere doelgroepen. Zoals administratief medewerkers, architecten of winkeliers.

Uit hoeveel cijfers bestaan jullie rekenmachines?

Alvorens je bij ons een rekenmachine met logo laat bedrukken, is het goed om te kijken of de machine wel voldoet aan je wensen. Bijvoorbeeld wat betreft de functies die ze bezit. Voor sommige doelgroepen is het namelijk belangrijk dat er diverse rekenmogelijkheden op de rekenmachines zit. Binnen onze collectie hebben we de twee meest voorkomende typen opgenomen; die van 8 of 12 cijfers. Per rekenmachine kun je meer informatie bekijken over het product door naar de specifieke productinformatie te gaan. Hier zie je ook informatie omtrent de druktechnieken die beschikbaar zijn, evenals de kleuren en de levertijd. Goed om te weten is dat de levertijd pas ingaat vanaf het moment dat jij de drukproef hebt goedgekeurd. Mocht je meer informatie willen over een specifiek product, neem dan gerust contact op met de klantenservice.

Hoe bedrukken jullie de gepersonaliseerde rekenmachines?

De meest toegepaste druktechniek is tampondruk. Hierbij wordt er een tampon gebruikt die wordt gedipt in een inktkleur van jouw logo. Vervolgens wordt deze op de rekenmachine bedrukt. Dit kunnen we voor diverse kleuren binnen jouw logo doen. Dit is een snelle en goedkope druktechniek met een mooi eindresultaat! Voor andere rekenmachines binnen ons assortiment hebben we ook de optie van doming, oftewel druppelhars. Hierbij krijg je een soort 3D effect van jouw logo op de rekenmachine, wat er uiteraard spectaculair uitziet! Zoals we al eerder hebben aangegeven, kun je bij ieder individueel product meer specifieke informatie bekijken over het item. Zo ook over de druktechnieken.


★ Reviews