Bedrukte rekenmachines zijn een steeds minder populair relatiegeschenk vanwege de opkomst van mobiele telefoons (met een rekenmachine-app) en vanwege het feit dat computers dezelfde app ook hebben. Er zijn echter nog mensen die het gebruik van de mobiele telefoon of de desktop kunnen weerstaan en met rekenmachines blijven werken voor bepaalde berekeningen. Deze groep behoort tot een niche voor bedrukte rekenmachines en als jij als marketingmanager in staat bent om deze personen bij klanten te ontdekken, dan is dit het perfecte relatiegeschenk. Gezien de rekenmachines altijd op het bureau zullen liggen, is het bedrijfslogo ook goed zichtbaar voor de ontvanger en zijn of haar collega’s.

6 artikel(en)

 • Design rekenmachines voor promotie

  Rekenmachine BasiCal

  Design rekenmachines voor promotie
  Deze bedrijfsrekenmachines met een aantrekkelijk design kunnen bedrukt worden met je logo om als promotioneel geschenk aan klanten te geven.

  Prijs vanaf: € 1,29
 • Transparante rekenmachines voor reclame kleur blauw

  Rekenmachine ClearKey

  Transparante rekenmachines voor reclame
  Deze design rekenmachines zijn gemaakt van doorzichtig plastic en werken op zonne-energie. Bedruk ze met je logo en gebruik ze als reclame artikel.

  Prijs vanaf: € 1,67
 • Promotie rekenmachine voor bedrijven

  Rekenmachine DigiCal

  Promotie rekenmachine voor bedrijven
  Elegant model rekenmachine om te bedrukken met je bedrijfslogo. Ideaal als merchandising of relatiegeschenk voor klanten en personeel.

  Prijs vanaf: € 2,13
 • Rekenmachine met opdruk voor bedrijven

  Rekenmachine DeskCal

  Rekenmachine met opdruk voor bedrijven
  Elegante rekenmachine om te bedrukken met je logo. Ideaal als merchandising of klassiek relatiegeschenk tijdens reclamecampagnes.

  Prijs vanaf: € 2,87
 • Stijlvolle solar rekenmachine voor bedrijven

  Rekenmachine DeskCal Light

  Stijlvolle solar rekenmachine voor bedrijven
  Je zult ervan versteld staan hoe vaak we nog rekenmachines gebruiken. Dit stijlvolle model werkt op zonne-energie. Ideaal om te gebruiken als merchandising.

  Prijs vanaf: € 2,68
 • Originele bamboe rekenmachi

  Bamboe rekenmachi

  Originele bamboe rekenmachi
  Deze rekenmachine is van bamboe en dus extra origineel. Laat de retro rekenmachine bedrukken met logo voor extra zichtbaarheid van jouw naam op het bureau.

  Prijs vanaf: € 7,71

6 artikel(en)

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >