Pillendoosje met logo bedrukken? Bij ons ben je hiervoor aan het juiste adres. Wanneer je werkzaam bent binnen de medische of farmaceutische sector, kan dit een uitstekend promotie artikel zijn. Bij ons kun je diverse soorten medicatiedoosjes bedrukken. Op deze manier kun je een relatief ´saai´ item personaliseren. Deze praktische sorteerdoosjes zijn voor sommige doelgroepen essentieel om hun dagelijkse medicatie goed te kunnen ordenen en bewaren. Tegelijkertijd zijn er ook mensen die pillendoosjes gebruiken voor vitaminepillen. De bedrukte pillendoosjes zijn dus geschikt voor een breder publiek. Je kunt het medicijndoosje aanvullen met andere gezondheids- en veiligheidsgerelateerde producten uit ons assortiment. Zo maak je er een compleet geschenksetje van.

7 artikel(en)

 • Pillendoosje Weekbox

  Compact pillendoosje met logo (7 vakjes)
  Deze asymmetrische pillendoosjes zijn ideaal als merchandising. Ze hebben 7 vakjes voor een weekplanning en je kunt de pillendoosjes bedrukken met een logo.

  Prijs vanaf: € 0,28
 • Pillendoosje Colors

  Gekleurde pillendoosjes met logo
  Deze pillendoosjes met vier vakjes zijn verkrijgbaar in verschillende vrolijke kleurtjes. Je kunt de pillendoosjes bedrukken en gebruiken als promotie artikel.

  Prijs vanaf: € 0,13
 • Pillendoosje Medlab

  Compleet pillendoosje met geïntegreerd mesje
  Deze pillendoosjes met logo zijn exclusieve relatiegeschenken. Ze hebben twee uitneembare bakjes en een apart vakje waar je pillen in tweeën kunt snijden.

  Prijs vanaf: € 0,39
 • Pillendoosje Elipse

  Ovaal pillendoosje met drie vakjes
  Je kunt deze pillendoosjes bedrukken met je logo, zodat klanten dagelijks aan jouw merk herinnerd worden. Ideale merchandising voor bedrijven in de zorgsector.

  Prijs vanaf: € 0,08
 • Pillendoosje Pocket

  Ronde pillendoosjes met logo
  Deze ronde pillendoosjes hebben drie vakjes en zijn ideale merchandising voor zieken- of verzorgingshuizen. Je kunt de pillendoosjes bedrukken met je logo.

  Prijs vanaf: € 0,15
 • Pillendoosje MediCup

  Sleutelhanger met vouwbeker en pillendoosje
  Dit is een heel goedkoop en nuttig promotieartikel dat bij je klanten in de smaak zal vallen. Aan de sleutelhanger hangt een vouwbeker en een pillendoosje.

  Prijs vanaf: € 1,29
 • Drinkflesje MediBottle

  Drinkflesje met pillendoosje en logo
  Voor oudere klanten kunnen deze drinkflesjes om te bedrukken een nuttig relatiegeschenk zijn. Bovendien zijn ze voorzien van een pillendoosje.

  Prijs vanaf: € 2,33

7 artikel(en)