16.5 Veiligheidsartikelen Binnen ons assortiment aan promotionele artikelen omtrent veiligheid hebben we veel keuze. Een aantal van deze items valt niet onder een specifieke categorie te scharen. Desondanks zijn deze artikelen wel zeer geschikt als relatiegeschenk. Denk aan items om mee te nemen in je auto, op kantoor of in je vrije tijd. Zoals blusdekens of noodhamers. Je geeft met een relatiegeschenk als deze aan dat je om de veiligheid van je klant geeft. Een attent gebaar. Ieder product is te bedrukken met logo, om het een persoonlijke twist te geven.

7 artikel(en)

 • Rookmelder SmokeGuard

  Een nuttig relatiegeschenk voor klanten
  Als jouw bedrijf werkzaam is in de bouw of een industriële omgeving, kan deze rookmelder met logo een heel interessant relatiegeschenk zijn.

  Prijs vanaf: € 3,89
 • Blusdeken Protect

  Relatiegeschenk blusdeken
  Hoewel blusdekens zeldzaam zijn als relatiegeschenk, zijn ze heel interessant voor de juiste doelgroep. Bovendien kunnen ze bedrukt worden met een bedrijfslogo.

  Prijs vanaf: € 7,44
 • Noodhamer SaveGuard

  Goedkope noodhamer voor in de auto
  Dit goedkope promotieartikel is een multifunctionele noodhamer. Laat hem bedrukken met je logo voor een hogere merkzichtbaarheid.

  Prijs vanaf: € 1,55
 • Noodhamer MultiHammer

  Multifunctionele zaklamp voor reclame
  Dit 9-in-1 promotieproduct is het meest multifunctionele relatiegeschenk uit onze collectie, inclusief hamer, zaklamp, mes, schaar... Altijd verrassend.

  Prijs vanaf: € 5,77
 • Nooddeken EmerBlank

  Deken om lichaamswarmte te behouden
  Deze promotionele nooddeken is een bedrijfsgeschenk om in de auto te leggen om in geval van een ernstig ongeval het slachtoffer warm te houden.

  Prijs vanaf: € 0,90
 • Veiligheidsset Roadster

  De meest complete powerbank voor in de auto
  Deze powerbank van 1.400mAh om te bedrukken, is een relatiegeschenk met diverse extra accessoires die heel nuttig kunnen zijn bij verkeersongevallen.

  Prijs vanaf: € 14,49
 • Noodhamer Visible

  Noodhamer met 3 functies voor in de auto
  Draag bij aan de veiligheid van werknemers en klanten door ze deze multifunctionele noodhamer met logo als relatiegeschenk te geven. Handig voor in de auto.

  Prijs vanaf: € 3,46

7 artikel(en)

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >