Vind hier gereedschap met logo, een handig en praktisch relatiegeschenk

Gereedschap met logo is een klassieker wanneer het gaat om handige geschenken. Met name voor de doe-het-zelf klanten of wanneer je werkzaam bent binnen de bouw. Of wat dacht je van autodealers, verzekeringsmaatschappijen en diverse andere sectoren? Eigenlijk komt gereedschap altijd van pas! Door bijvoorbeeld een gereedschapskist bedrukken of een multitool. Je treft in ons assortiment diverse modellen aan gereedschapskisten en tools aan.


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Geel
Oranje
Zilver
Doorzichtig
Grijs
Bruin
Groen
Naturel
Minimale afname
overige filters

Artikelen 1 tot 48 van 64

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 48 van 64

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER ALTERNATIEF GEREERDSCHAP BEDRUKKEN

Wat voor gereedschap kan ik hier laten bedrukken?

Wij verkopen allerlei tools die bij met uw merk kunnen worden bedrukt of gegraveerd. Je vindt er veelzijdige voorwerpen zoals multitools maar ook schroevendraaiers, hamers en kniptangen. Een aanrader zijn de gereedschap sets. Deze bevatten een grote verscheidenheid aan handige gebruiksvoorwerpen en we hebben verschillende sets. Daarnaast kun je andere tools vinden, zoals zakmessen met logo als aanvulling bij de gereedschap sets.

Kan ik een preview krijgen van mijn product met logo voordat er besteld wordt?

Maak je geen zorgen. De bestelling die u gaat plaatsen, zal niet zijn zonder de definitieve afwerking van de gereedschappen met het logo zijn. Wanneer u het gewenste model heeft geselecteerd, kunt u een offerte aanvragen door de afbeelding van uw merk bij te voegen. Ons team zal reageren door u een virtueel voorbeeld te sturen het product met uw logo. Vervolgens zullen we u adviseren over wat u nodig heeft om de juiste wijzigingen aan te brengen, of u een andere techniek moet kiezen of dat we een ander product aanbevelen om cadeau te geven dat beter past bij wat u zoekt.

Met welke andere promotieartikelen kan ik deze geschenken aanvullen?

Afhankelijk van de ontvanger van deze tools, is het handig om ze te combineren met sommige geschenken of andere. Er zijn bijvoorbeeld andere artikelen die in deze rubriek passen, zoals de meetlinten met logo. Daarnaast hebben we zaklampen en andere tools. Pennen en notitieblokken kunnen erg nuttig zijn. Natuurlijk zijn rugzakken een andere optie die perfect past en erg praktisch is voor het vervoeren van werkspullen. Ontdek onze gehele catalogus aan promotieartikelen.

Kan ik een enkel stuk gereedschap bestellen?

Het is niet mogelijk om individuele producten te bestellen. Dit komt omdat we werken met geïndividualiseerde productie, dus er zijn kosten verbonden aan de productie zelf. Dit zou worden weerspiegeld in de uiteindelijke prijs en daarom moeten we een minimale afname vaststellen. Bovendien bieden we kwantumkortingen voor de hele catalogus, die hoger worden naarmate het gekochte volume groter is. Als u echter een speciaal verzoek heeft met betrekking tot dit specifieke aspect, aarzel dan niet om ons te bellen of een e-mail te sturen.

Kan ik meerdere soorten gereedschap tegelijkertijd bestellen?

Ja! Stuur ons dan de offertes voor de producten waarin u geïnteresseerd bent. Ons team zal op u reageren door alle berichten in één thread te verenigen voor een efficiënter beheer. Zoals we eerder hebben vermeld, sturen we voor alle producten in het pakket een virtueel voorbeeld, als je die nodig hebt. Op deze manier behandelen we al uw verzoeken in één bericht, daarbij kunnen we u het nodige advies geven en eventuele vragen beantwoorden.

Wat zijn de verzendvoorwaarden van gereedschap en multitools?

Standaard verzending voor onze hele catalogus is gratis. U hoeft geen minimumaankoop te doen om van dit voordeel gebruik te maken. De levertijd wordt gerekend vanaf de definitieve goedkeuring van de opgestuurde grafische drukproef van de tool met het logo en bedraagt ​​doorgaans 6 tot 8 werkdagen (afhankelijk van het type artikel). Daarnaast, als u wilt dat uw bestelling eerder aankomt, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen, zodat wij u kunnen informeren over de voorwaarden van onze spoedtransportdiensten.


★ Reviews