Een meetlat bedrukken met logo is een slimme manier om dit tamelijk saaie product leuk en persoonlijk te maken. Met name een ideaal relatiegeschenk voor op bouwbeurzen of wanneer je een architect als klant hebt. Je kunt deze gepersonaliseerde meetlinten ook gebruiken als corporate merchandising voor werknemers op de bouwplaats. Bekijk ons assortiment aan uiteenlopende rolmaten. Van eenvoudige en goedkope tot aan professionele en duurdere versies.

16 artikel(en)

 • Sleutelhanger met rolmaat van 1m

  Rolmaat SquareMeter

  Sleutelhanger met rolmaat van 1m
  Dankzij de sleutelhanger is deze rolmaat een promotie artikel dat je altijd bij je hebt. Ideaal als merchandising of relatiegeschenk voor architecten.

  Prijs vanaf: € 0,28
 • Te bedrukken rolmaat met musketonhaak

  Rolmaat MeterClip

  Te bedrukken rolmaat met musketonhaak
  Deze rolmaten met musketonhaak zijn ideaal om weg te geven als relatiegeschenk op bedrijfsevenementen. Laat ze bedrukken met het logo van je bedrijf!

  Prijs vanaf: € 0,70
 • Sleutelhanger met rolmaat van 1m

  Rolmaat MiniMeter

  Sleutelhanger met rolmaat van 1m
  Deze promotionele sleutelhanger kan bedrukt worden met je bedrijfslogo om te gebruiken als merchandising of bedrijfsgeschenk op reclame-evenementen.

  Prijs vanaf: € 0,43
 • Promotie rolmaat van 2m

  Rolmaat TwoMeter

  Promotie rolmaat van 2m
  Als je graag een rolmaat met opdruk aan je klanten wil geven als promotie geschenk, is dit model goedkoop en van hoge kwaliteit.

  Prijs vanaf: € 0,86
 • Klassieke rolmaat van 3m voor reclame

  Rolmaat ThreeMeter

  Klassieke rolmaat van 3m voor reclame
  Er zijn relatiegeschenken die in de loop der jaren populair zijn geworden in bepaalde sectoren, zoals deze te bedrukken rolmaat in de bouwsector.

  Prijs vanaf: € 1,29
 • Reclame rolmaat van 5m kleur zwart

  Rolmaat FiveMeter

  Reclame rolmaat van 5m
  Dit model reclame rolmaat is van goede kwaliteit en kan bedrukt worden met het logo van je bedrijf om als bedrijfscadeau weg te geven tijdens reclamecampagnes.

  Prijs vanaf: € 1,64
 • Multifunctioneel meetlint als relatiegeschenk

  Rolmaat MultiMeter

  Multifunctioneel meetlint als relatiegeschenk
  Deze te bedrukken rolmaat van twee meter bevat een waterpas, pen en blocnote. Een ideaal reclameartikel voor beurzen en evenementen.

  Prijs vanaf: € 0,83
 • Opvouwbare meetlat met opdruk 1M

  Meetlat Carpenter (1 meter)

  Opvouwbare meetlat met opdruk 1M
  Deze meetlatten om te bedrukken met de naam of het logo van je bedrijf, zijn een klassiek relatiegeschenk voor klanten uit de bouwsector.

  Prijs vanaf: € 1,06
 • Opvouwbare meetlat met opdruk 2M

  Meetlat Carpenter (2 meter)

  Opvouwbare meetlat met opdruk 2M
  Als je een langere meetlat nodig hebt, is dit model waarvan de zijkanten bedrukt kunnen worden met je logo, een interessant relatiegeschenk.

  Prijs vanaf: € 1,44
 • Rolmaat met logo van 3M

  Rolmaat Indicator 3M

  Rolmaat met logo van 3M
  Sommige relatiegeschenken doen het altijd goed. Bijvoorbeeld deze klassieke rolmaat van 3 meter. Je kunt de rolmaat bedrukken om je merk overal te promoten.

  Prijs vanaf: € 1,39
 • Huisvormige sleutelhanger met rolmaat

  Sleutelhanger met rolmaat Home

  Huisvormige sleutelhanger met rolmaat
  Voor alle bedrijven gerelateerd aan de huizenmarkt zijn deze sleutelhangers met logo ideale relatiegeschenken. In het huisje zit bovendien een handige rolmaat.

  Prijs vanaf: € 0,30
 • Reclame sleutelhanger met gekleurde rolmaat

  Sleutelhanger met rolmaat Pocket

  Reclame sleutelhanger met gekleurde rolmaat
  Heb je genoeg van de doorsnee sleutelhanger met logo, gebruik dan dit aparte model als merchandising. Voorzien van een handige rolmaat in twee vrolijke kleuren.

  Prijs vanaf: € 0,32
 • Rolmaat met logo, 5m

  Rolmaat Classic XL

  Rolmaat met logo, 5m
  Gebruik deze XL rolmaten als merchandising voor medewerkers en klanten. Bedruk ze met je logo zodat klanten ook tijdens het klussen jouw merk zullen promoten.

  Prijs vanaf: € 2,30
 • Rolmaat met logo, 3m

  Rolmaat Classic

  Rolmaat met logo, 3m
  Hun opvallende ontwerp maakt deze rolmaten tot gewilde promotie artikelen voor bouwbedrijven en DIY-zaken. Laat de rolmaat bedrukken om je merk te promoten.

  Prijs vanaf: € 1,57
 • Kleine sleutelhanger rolmaat van 1,5m

  Rolmaat Pocketsize

  Kleine sleutelhanger rolmaat van 1,5m
  Dit promotieartikel is een sleutelhanger en rolmaat in een. Het artikel is voorzien van een handig blokkeerknopje en je kunt de rolmaat bedrukken met een logo.

  Prijs vanaf: € 0,30
 • Rolmaat met logo van 5M

  Rolmaat Indicator 5M

  Rolmaat met logo van 5M
  Voor zowel in huis als op kantoor zijn deze promotie artikelen onmisbaar. Zorg ervoor dat je de rolmaat altijd bij de hand hebt en bedruk hem met je logo.

  Prijs vanaf: € 1,92

16 artikel(en)

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >