Wanneer je een origineel relatiegeschenk wilt geven aan je klant, kun je hier USB armbanden en keycords bedrukken. Voor je eigen merchandise of bijvoorbeeld om te gebruiken op een evenement. Zo geef je jouw merk extra zichtbaarheid. Net als de reguliere variant kun je ook deze usb stick bedrukken met logo, voor een persoonlijke twist. Je draagt de usb armband om je pols, zo raakt hij dus nooit zoek. Heb je de bedrukte usb stick snel nodig? Dan heb je hem letterlijk binnen handbereik! Onze usb armbanden zijn gemaakt van siliconen. Zowel op het lichaam als op de sluiting kun je de usb stick bedrukken met logo. Kies uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

4 artikel(en)

 • USB-armbanden om te bedrukken rood weergave 3

  KLASSIEKE USB-ARMBAND

  USB-armbanden om te bedrukken
  Als je je klanten wilt verrassen, geef ze dan deze USB-armbandjes met je bedrijfslogo als promotie artikel tijdens reclamecampagnes.

  Prijs vanaf: € 2,18
 • Siliconen usb-armband in leuke kleuren

  USB-armband Compact

  Siliconen usb-armband in leuke kleuren
  In deze vrolijk gekleurde armbandjes zit een usb stick verborgen. Bovendien kun je de polsbandjes bedrukken met je logo of een pakkende reclameboodschap.

  Prijs vanaf: € 2,01
 • Lanyards bedrukken met USB voor bedrijven

  USB KEYCORD

  Te bedrukken lanyards met USB voor bedrijven
  Deze lanyards om te bedrukken, zijn voorzien van een USB-stick. Ideaal voor personeel, als merchandising of promotieartikel op beurzen.

  Prijs vanaf: € 3,17
 • Keycord met naam en usb stick aan binnenzijde

  USB keycord Large

  Keycord met naam en usb stick aan binnenzijde
  Laat deze keycord bedrukken om je merk te promoten op evenementen. Als verrassing zit er een handige usb-stick in het koord. Verkrijgbaar in wit en zwart.

  Prijs vanaf: € 3,18

4 artikel(en)

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >