Wanneer je een origineel relatiegeschenk wilt geven aan je klant, kun je hier USB armbanden en USB keycords bedrukken. Voor je eigen merchandise of bijvoorbeeld om te gebruiken op een evenement. Net als de reguliere variant kun je ook deze usb stick bedrukken met logo, voor een persoonlijke twist. Je draagt de usb armband om je pols, zo raakt hij dus nooit zoek. Onze usb armbanden zijn gemaakt van siliconen. Kies uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Geel
Groen
Oranje
Capaciteit
USB-standaardtype
Minimale afname
Themas

3 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

 • Siliconen usb-armband in leuke kleuren

  USB-armband Compact

  Siliconen usb-armband in leuke kleuren
  In deze vrolijk gekleurde armbandjes zit een usb stick verborgen. Bovendien kun je de polsbandjes bedrukken met je logo of een pakkende reclameboodschap.

  Prijs vanaf: € 2,01
  Bekijk details >
 • MEEST VERKOCHT
  USB-armbanden om te bedrukken rood weergave 3

  KLASSIEKE USB-ARMBAND

  USB-armbanden om te bedrukken
  Als je je klanten wilt verrassen, geef ze dan deze USB-armbandjes met je bedrijfslogo als promotie artikel tijdens reclamecampagnes.

  Prijs vanaf: € 2,18
  Bekijk details >
 • Keycord met naam en usb stick aan binnenzijde

  USB keycord Large

  Keycord met naam en usb stick aan binnenzijde
  Laat deze keycord bedrukken om je merk te promoten op evenementen. Als verrassing zit er een handige usb-stick in het koord. Verkrijgbaar in wit en zwart.

  Prijs vanaf: € 3,18
  Bekijk details >

3 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER BEDRUKTE USB ARMBANDEN EN KEYCORDS

Wat zijn USB armbanden?

Eigenlijk doet de naam het al vermoeden: een usb armband is een armband met daarin een interne usb stick. Onze usb armbanden met logo zijn gemaakt van siliconen. Je draagt hem heel comfortabel de gehele dag om je pols. Dit accessoire is dan ook heel handig voor wanneer je bijvoorbeeld de hele dag op een beurs staat. Zodra je iets aan een mogelijke klant wil presenteren, koppel je simpelweg de armband los om deze vervolgens als usb stick te gebruiken. Zo heb je de bedrukte usb altijd bij de hand! Binnen ons assortiment tref je zowel lossere als meer compacte modellen aan. Je hebt de keuze uit diverse kleuren en druktechnieken. Zo valt jouw logo ook nog eens goed op!

Hoe bedrukken jullie de USB keycords en armbanden?

Hiervoor gebruikt Gift Campaign diverse technieken. Zo is een populaire techniek zeefdruk. Bij deze techniek gebruiken we een gespannen gaas waarop we de bijbehorende inkt van jouw logo aanbrengen. Dit is een goedkoop, snel en effectieve druktechniek. We gebruiken deze techniek voor veel producten (waaronder de USB armbanden). Met deze techniek kunnen we het logo aan een of beiden kanten van het product bedrukken. Tevens kunnen we hiervoor meerdere kleuren gebruiken en dit alles tegen lage kosten. Wil je meer informatie over deze techniek? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Wat zijn USB keycords?

Ook voor dit product geldt dat je hierbij een twee in een item hebt: een usb stick en een keycord met logo. Ook dit item is ideaal om bij je te hebben (of beter gezegd om je nek te hangen) wanneer je bijvoorbeeld op een evenement staat. Of wanneer je op bedrijfspresentatie gaat en de usb stick snel bij de hand wil hebben. Net als de usb armbanden hebben we ook van de keycords diverse soorten modellen: zowel de klassieke als de meer moderne opties. Ook hierbij kun je de keycord bedrukken met logo voor meer zichtbaarheid van jouw bedrijfsnaam. Ben je op zoek naar ander soort usb sticks? Bekijk gerust ons assortiment.

Moet ik een minimum bestelling plaatsen?

Ja, bij Gift Campaign werken we inderdaad met een minimum aantal producten die je moet bestellen. Dit aantal ligt doorgaans op 25 stuks, maar kan afhangen van het individuele product die je wil bestellen. Bekijk daarom altijd de productspecificatie. We leggen je graag uit waarom we dit aantal hanteren! We werken namelijk met specifieke machines die bedrukking op maat mogelijk maken. De kosten komen te hoog te liggen bij een afname van lager dan 25 stuks. Mocht je rekening moeten houden met een budget, dan kunnen we je mededelen dat we kwantumkorting hanteren en je bij ons nooit verzendkosten betaalt.


★ Reviews