Je pakt gedurende de dag je sleutelbos onwijs vaak tevoorschijn. Een sleutelhanger bedrukken met logo is dan ook een perfect relatiegeschenk. Een goedkope bedrukte sleutelhanger met logo voorzien is dan ook een slimme manier van reclame maken, dit maakt de reclame sleutelhanger ook super als promotieartikel. Laat je verrassen en bovenal inspireren door onze collectie. Deze sleutelhangers zijn ook beschikbaar in andere varianten zoals drijvende sleutelhangers en bijvoorbeeld de metalen sleutelhangers bedrukken.


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Geel
Groen
Oranje
Roze
Zilver
Grijs
Doorzichtig
Fuchsia
Minimale afname
overige filters

24 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

24 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER GOEDKOPE SLEUTELHANGERS BEDRUKKEN

Wat voor goedkope bedrukte sleutelhangers kan ik hier vinden?

Onder de goedkope sleutelhangers die we beschikbaar hebben, moeten met name enkele modellen worden uitgelicht. Ten eerste is er de Visible, in de vorm van een reflecterend vest, perfect voor bedrijven die zich toeleggen op autorijden of constructie. Dan is er nog de Bone (bone-aspect), ideaal in de huisdierensector. Daarnaast moeten we de Aluclip in de kijker zetten, met een ontwerp met karabijnhaak en clip: een klassieker voor avonturiers die nooit uit de mode raakt. Voor de meest romantische is er de Alulove bedrijfssleutelhanger, die hartvormig is, terwijl dat er voor kinderen de Visibear is, een fluorescerende beer. Dit zijn slechts enkele voorbeelden, maar we nodigen u uit om de hele catalogus te verkennen: u kunt ook een kijkje nemen bij onze gepersonaliseerde houten sleutelhangers, metaal, leer, zwevend, met opener of met led-lampje.

Wat is de levertijd van de goedkope sleutelhangers met logo?

De levertijd van sleutelhangers varieert omdat er een groot aantal modellen is en daarom is de bedrukking op elk model anders. Aan de ene kant zijn er enkele die in totaal tussen de 7 en 10 werkdagen kunnen duren, terwijl het transport in andere schommelt tussen de 5 en 7. Zodra u elke optie binnen het product hebt geselecteerd, verschijnt de verzendtijd in het deel rechts. Ook moet worden opgemerkt dat, zowel bij reclamesleutelhangers als bij andere categorieën, deze tijd telt vanaf de definitieve bevestiging van het virtuele voorbeeld. Bovendien, als u ze zonder personalisatie kiest, is de levertijd korter. Als je het gaat combineren met andere producten, zoals bedrukte t shirts of usb sticks met logo, vraag ons dan naar de mogelijkheid om alles samen te sturen.

Hoe worden goedkope sleutelhangers bedrukt?

Er zijn verschillende bedrukkingstechnieken beschikbaar voor promotionele sleutelhangers, afhankelijk van het type materiaal. Een gepersonaliseerde leren sleutelhanger heeft niet dezelfde opties ingeschakeld als een plastic sleutelhanger. Op elk productblad vindt u de mogelijkheden, maar als samenvatting moeten we de lasergravering vermelden voor die van metaal, met een professionelere en duurzamere afwerking of afdrukken in een of meerdere kleuren voor die van metaal. Bij deze bedrukte of gezeefdrukte sleutelhangers hangt het personalisatiegebied echter af van het oppervlak: elke sleutelhanger heeft een andere vorm en daarom veranderen de mogelijkheden om het logo op te nemen. Om deze reden sturen we een virtueel voorbeeld van hoe het eruit zou kunnen zien als u ons het ontwerp stuurt, zodat u er een idee over kunt krijgen met het logo.

Is er een minimale afname voor de sleutelhangers?

Ja, net als bij de rest van de promotieartikelen, is er een minimale bestelling en deze is meestal 25 eenheden. Dit hangt af van elk product zelf. Omdat het om maatwerk gaat, is het noodzakelijk om deze vereiste te hebben voor deze bedrukte sleutelhangers, of de bedrukking nu wordt aangebracht of niet. Het verdient echter de voorkeur om in grote hoeveelheden te kopen. Net als bij de rest van de Gift Campaign-catalogus, profiteren bedrijfssleutelhangers van een korting die hoger is naarmate er meer eenheden worden besteld.


★ Reviews