Het is een trend geworden om op beurzen en congressen canvas tasjes bedrukt weg te geven bedrukt met een logo of andere reclametekst. Dit wordt vooral gedaan omdat tasjes van textiel meer dan eens te gebruiken zijn en vaak ook gerecycled kunnen worden. Echter willen sommige bedrijven de focus op een ander promotieartikel leggen. In dat geval gebruiken ze bedrukte papieren tasjes voor hun goodiebag. De papieren tasjes bedrukken in ons assortiment zijn 100% gerecycled, bijzonder resistent en elegant. Laat de papieren tassen bedrukken om te bedrukken met een eigen logo of design. Wij zijn er zeker van dat je op de volgende beurs die bezoekt ook een paar papieren tasjes met logo zult tegenkomen gezien ze toenemen in populariteit. Daarom is een papieren tas met logo zeker een goede optie als het gaat om relatief goedkope relatiegeschenken voor de volgende promotieactie van jouw bedrijf. Neem gerust een kijkje in ons diverse assortiment aan papieren tassen om een logo of opdruk te laten zetten.

Canvas & linnen tassen · Katoenen tassen · Non-woven tassen · Jute tassen · Papieren tassen · Boodschappentassen · Wijntas met logo · Opvouwbare tassen


24 artikel(en)

 • MEEST VERKOCHT
  Klein formaat winkeltas van wit karton

  Papieren tas Mini

  Klein formaat winkeltas van wit karton
  Voor winkels en kleine bedrijven zijn papieren tasjes de perfecte merchandising. Bovendien kun je deze kleine papieren tassen bedrukken met een bedrijfslogo.

  Prijs vanaf: € 0,20
 • MEEST VERKOCHT
  Witte papieren tas met logo voor reclame

  Papieren tas Medium

  Witte papieren tas met logo voor reclame
  Stop met het geven van plastic tasjes en stap over op papier. Je kunt deze medium papieren tasjes bedrukken met je logo. Ideale en duurzame merchandising.

  Prijs vanaf: € 0,29
 • MEEST VERKOCHT
  Grote witte papieren tas met logo voor reclame

  Papieren tas Large

  Grote witte papieren tas met logo voor reclame
  Deze bedrukte draagtas met logo is gemaakt uit kraftpapier van100 g/m² en heeft gedraaide handvatten.

  Prijs vanaf: € 0,41
 • Extra grote witte papieren tas met logo

  Papieren tas XL

  Extra grote witte papieren tas met logo
  Dit is de grootste papieren merchandising tas uit onze collectie. Je kunt de papieren tassen bedrukken en vol met informatie uitdelen op beurzen of evenementen.

  Prijs vanaf: € 0,43
 • Kleine papieren tas met opdruk

  Kraft tas Mini

  Kleine papieren tas met opdruk
  Dit kleine formaat kraft tas is handige merchandising voor het uitdelen van folders op beurzen en evenementen. Laat de papieren tasjes bedrukken met je logo.

  Prijs vanaf: € 0,22
 • MEEST VERKOCHT
  Medium papieren tas met logo voor reclame

  Kraft tas Medium

  Medium papieren tas met logo voor reclame
  Deze draagtas met logo is gemaakt van kraftpapier (115 g/m²). Hij heeft gedraaide handvatten.

  Prijs vanaf: € 0,30
 • MEEST VERKOCHT
  Grote kraft tas met logo voor reclame

  Kraft tas Large

  Grote kraft tas met logo voor reclame
  Deze kraftpapieren zak met logo (115 g/m²) heeft een gedraaid handvat.

  Prijs vanaf: € 0,42
 • Extra grote kraft tas met logo voor reclame

  Kraft tas XL

  Extra grote kraft tas met logo voor reclame
  Deze zak van kraftpapier (115 g/m²) heeft een gedraaid handvat.

  Prijs vanaf: € 0,33
 • Natuurlijk papieren tas met logo

  Tas Paper XXL

  Natuurlijk papieren tas met logo
  Deze eco tas met logo is van natuurlijk papier gemaakt. Heeft korte handvatten en een draagkracht van 5kg.

  Prijs vanaf: € 0,23
 • Kleine papieren tas met logo

  Tas Retail Colors Small

  Kleine papieren tas met logo
  Deze tas van 70% gerecycled papier van 90 g/m2 is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Laat de tassen bedrukken met je bedrijfslogo. Ideaal voor winkelketens.

  Prijs vanaf: € 0,22
 • Middelgrote tas van gerecycled papier

  Tas Retail Colors Medium

  Middelgrote tas van gerecycled papier
  Gedeeltelijk gerecyclede tasjes van middelgroot formaat. Je kunt de tas bedrukken en kiezen uit meerdere leuke kleuren. Ideale merchandising voor retail.

  Prijs vanaf: € 0,29
 • Grote papieren tas met logo

  Tas Retail Colors Large

  Grote papieren tas met logo
  Deze gedeeltelijk gerecyclede papieren tassen van 90 g/m2 zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Bovendien kun je dit grote formaat tas bedrukken met je logo.

  Prijs vanaf: € 0,35
 • Te bedrukken kleine papieren tas

  Tas Paper Boutique

  Te bedrukken kleine papieren tas
  Papieren reclametas van klein formaat om te bedrukken met je bedrijfslogo en te gebruiken om relatiegeschenken in te verpakken.

  Prijs vanaf: € 0,33
 • Te bedrukken middelgrote papieren tas

  Tas Paper Original

  Te bedrukken middelgrote papieren tas
  Als je een relatiegeschenk wilt geven, waarom dan niet in deze elegante papieren tas met opdruk. Dat kunnen je klanten vast waarderen.

  Prijs vanaf: € 0,42
 • Te bedrukken grote papieren tas kleur beige

  Tas Paper XL

  Te bedrukken grote papieren tas
  Papieren reclametas van groot formaat om relatiegeschenken in te verpakken. Een 360° marketingaanpak met deze goedkope tasjes met logo.

  Prijs vanaf: € 0,47
 • Kleine papieren tas met logo kleur wit

  Eco tas Mall Mini

  Kleine papieren tas met logo
  Laat deze kleine papieren tassen bedrukken om kleine klanten geschenkjes in te verpakken. Als leuk detail hebben de tasjes origineel gedraaide handgrepen.

  Prijs vanaf: € 0,18
 • Witte papieren tas met logo kleur wit

  Eco tas Mall Large

  Witte papieren tas met logo
  Dit witte model van organisch papier is ideaal voor winkels. Je kunt de draagtassen bedrukken voor merkpromotie, zodat jouw logo overal gezien zal worden.

  Prijs vanaf: € 0,29
 • Papieren wijntasjes bedrukken voor wijnflessen, 100 g/m2 weergave met jouw bedrukking

  Wijnverpakking Kraft

  Papieren wijntasjes bedrukken 100 g/m2
  Wijn is een van de populairste relatiegeschenken. Laat deze papieren wijntassen bedrukken met je logo en doe de fles erin om het bedrijfscadeau af te maken.

  Prijs vanaf: € 0,21
 • Eco tas gemaakt van gelamineerd papier

  Tas Laminated Paper Shopper

  Eco tas gemaakt van gelamineerd papier
  Eco tas van gelamineerd papier. Zeer sterk en te bedrukken met logo! Hij heeft lange handvaten van katoen.De draagkracht is 8kg.

  Prijs vanaf: € 0,99
 • Gelamineerd papieren tas met logo

  Tas Laminated Paper

  Gelamineerd papieren tas met logo
  Deze sterke tas met logo is van gelamineerd papier gemaakt. Met lange katoenen handvaten in natuurlijke kleur. Gestikte afwerking en draagkracht van 8kg.

  Prijs vanaf: € 1,22
 • KPP tassen met jouw bedrijfslogo

  Tas Exclusive

  KPP tassen met jouw bedrijfslogo
  Deze duurzame tas met logo is van KPP-materiaal, wat een mix is van papier & non-woven materiaal. Hij heeft een gestikte afwerking en lange handvaten.

  Prijs vanaf: € 1,27
 • Tas met logo van katoenvezels en papier

  Tas Natural Fibre

  Tas met logo van katoenvezels en papier
  Deze duurzame tas met logo is gemaakt van katoenvezels en papier (natuurlijke kleur). Hij heeft lange handvaten en een draagkracht van 9 kg.

  Prijs vanaf: € 0,98
 • Wijntas met logo en kerstmotief

  Wijntas Gift

  Wijntas met logo en kerstmotief
  Geef je graag een flesje wijn als kerst relatiegeschenk aan je klanten? Gebruik dan deze bedrukte tassen met kerstmotief om het als een mooi geheel te presenteren.

  Prijs vanaf: € 0,93
 • Papieren tasjes met logo en kerstmotief

  Geschenktasje Gift Sparkle

  Papieren tasjes met logo en kerstmotief
  Presenteer je relatiegeschenken deze kerst in een passend papieren tasje. Op dit model staat een kerstdecoratie en je kunt de tas laten bedrukken met je logo.

  Prijs vanaf: € 1,34

24 artikel(en)

VEELGESTELDE VRAGEN OVER PAPIEREN TASSEN BEDRUKKEN

Welke maten aan bedrukte papieren tassen zijn er?

Om te beginnen tref je binnen ons assortiment het klassieke model aan zakelijke papieren tasjes met logo aan. Deze is verkrijgbaar in diverse formaten: small (16 x 10 x 23 cm), medium (22 x 11 x 30 cm) en large 26 x 11 x 36 cm). Je kunt deze papieren tassen laten bedrukken in zowel beige als wit. Het logo kan in een of meerdere kleuren bedrukt worden. Ook hebben we kartonnen modellen, die groter zijn dan de papieren tas met logo (bijvoorbeeld maat XL).

Tot slot hebben we een aantal speciale maten, zoals de mini papieren draagtas met logo (18 x 24 x 8 cm). Deze tas is ideaal om kleine documenten of relatiegeschenken in te dragen. Tot slot hebben we de Retail. Deze is verkrijgbaar in wit, heeft grote handvatten en een groter formaat. Afhankelijk van je doel en doelgroep kies je het meest geschikte formaat.

Wanneer komen mijn papieren tasjes met logo aan?

Afhankelijk van het soort papieren tas met logo je wenst, kan de levertijd verschillen. Laat je bij ons papieren draagtassen bedrukken, dan hanteren wij meestal een termijn van 5 tot 7 werkdagen of 7 tot 10 werkdagen. Bij ieder product in ons assortiment kun je meer informatie bekijken over de levertijden. Kies eerst de gewenste kleur, markering en het aantal tassen dat je wilt bestellen. De levertermijn moet worden geteld vanaf de definitieve bevestiging op het digitale voorbeeld. We versturen je een trackingnummer.

Mocht je de levertijd willen verkorten, kies dan voor onze expres bezorgservice. Om toegang te krijgen tot deze service neemt je eerst contact op met onze klantenservice. Zij informeren je graag over de diverse opties en geven je graag persoonlijk advies over de bedrukte papieren tassen om te laten weggeven tijdens evenementen.

 

Kan ik ook korting krijgen op de papieren tassen met logo?

Ja! In onze webshop met relatiegeschenken krijg je korting wanneer je een grotere bestelling plaatst aan papieren tassen (of een ander promotieartikel). De prijs per stuk komt lager te liggen en de korting neemt dus toe wanneer het aantal stuks aan bedrukte papieren tasjes per bestelling groter is. Op deze manier is het eenvoudiger om producten van kwaliteit te bestellen die toch binnen je budget passen. Daarnaast bereik je door papieren tasjesmet eigen logo een groter publiek!

Je kunt er ook voor kiezen om zelf de papieren tas met logo te voorzien of dit gedeelte achterwege te laten. Je bestelt dan simpelweg het product zonder opdruk. Op deze manier zijn de kosten lager en is er een kortere levertijd. Wel gaat de zichtbaarheid die je kunt genereren met jouw logo verloren. Hiermee bereik je dus geen optimale branding. Wij adviseren dan ook om altijd te kiezen voor de optie met bedrukking.

Welke artikelen kan ik combineren met de papieren tas met logo?

Papieren draagtassen bedrukken als relatiegeschenk leveren een groot voordeel op: je kunt deze namelijk combineren met andere promotieartikelen. De tas zelf dient dan als ´verpakking´. Combineer dit item bijvoorbeeld met bedrukte pennen, een notitieboekje met logo of een polsbandje met logo. Zo heb jij een handig pakket in handen om uit te delen op bijvoorbeeld een beurs of congres. Tegelijkertijd genereer jij zo extra zichtbaarheid van je merknaam.

De papieren tasjes met logo zijn natuurlijk onwijs duurzaam. Je kunt er dus ook voor kiezen om deze ecologische productlijn door te zetten met andere duurzame relatiegeschenken. Bijvoorbeeld door haar te combineren met gerecyclede en bedrukte herbruikbare bekers. Of kies voor lunchboxen gemaakt van bamboevezel. Voor persoonlijk advies staat onze klantenservice graag voor je klaar.

 

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >

 

★ Reviews