Het is een trend geworden om op beurzen en congressen canvas tasjes bedrukt weg te geven bedrukt met een logo of andere reclametekst. Echter willen sommige bedrijven de focus op een ander promotieartikel leggen. In dat geval gebruiken ze een papieren tas met logo voor hun goodiebag. De papieren tasjes bedrukken in ons assortiment zijn 100% gerecycled, bijzonder resistent en elegant. Laat de papieren tassen bedrukken om te bedrukken met een eigen logo of design.


Kleuren
Bruin
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Groen
Naturel
Goud
Materialen
Gramgewicht
Type handvatten
Merken
Minimale afname
Themas

25 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

25 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER PAPIEREN TASSEN BEDRUKKEN

Kan ik ook korting krijgen op de papieren tassen met logo?

Ja! In onze webshop met relatiegeschenken krijg je korting wanneer je een grotere bestelling plaatst aan papieren tassen (of een ander promotieartikel). De prijs per stuk komt lager te liggen en de korting neemt dus toe wanneer het aantal stuks aan bedrukte papieren tasjes per bestelling groter is. Op deze manier is het eenvoudiger om producten van kwaliteit te bestellen die toch binnen je budget passen. Daarnaast bereik je door papieren tasjes met eigen logo een groter publiek! Met een grotere bestelling kun je gebruik maken van onze kwantumkorting wat de prijs per stuk lager maakt gebaseerd op de hoeveelheid.

Welke artikelen kan ik combineren met de papieren tas met logo?

Papieren draagtassen laten bedrukken als relatiegeschenk leveren een groot voordeel op: je kunt deze namelijk combineren met andere promotieartikelen. De tas zelf dient dan als verpakking. Combineer dit item bijvoorbeeld met bedrukte pennen, een notitieboekje met logo of een polsbandje met logo. Zo heb jij een handig pakket in handen om uit te delen op bijvoorbeeld een beurs of congres. Combineer het met duurzame relatiegeschenken. Bijvoorbeeld door de tassen te combineren met gerecyclede en bedrukte herbruikbare bekers. Of kies voor lunchboxen gemaakt van bamboevezel. Voor persoonlijk advies staat onze klantenservice graag voor je klaar.

Wat is een op maat gemaakte kraft papieren tasje?

Het is waarschijnlijk dat u bij het verkennen van de catalogus enkele tassen van kraftpapier hebt gezien en u hebt zich afgevraagd wat dat is. Dit type papier volgt een ander proces dan conventioneel papier, aangezien de gebruikte chemicaliën worden teruggewonnen en hergebruikt, waardoor de duurzaamheid ervan wordt vergemakkelijkt. Bovendien zijn ze resistenter en sterker. Aan de andere kant hebben deze voordelen geen weerslag op de prijs of op de mogelijkheden van bedrukking, dus ze zijn even voordelig en kunnen in kleur bedrukt worden met uw logo.

Wanneer komen mijn papieren tasjes met logo aan?

Afhankelijk van het soort papieren tassen bedrukt je wenst, kan de levertijd verschillen. Laat je bij ons papieren draagtassen bedrukken, dan hanteren wij meestal een termijn van 5 tot 7 werkdagen of 7 tot 10 werkdagen. Bij ieder product in ons assortiment kun je meer informatie bekijken over de levertijden. Kies eerst de gewenste kleur, markering en het aantal tassen dat je wilt bestellen. De levertermijn moet worden geteld vanaf de definitieve bevestiging op het digitale voorbeeld. We versturen je een trackingnummer. Mocht je de levertijd willen verkorten, kies dan voor onze expres bezorgservice. Om toegang te krijgen tot deze service neemt je eerst contact op met onze klantenservice. Zij informeren je graag over de diverse opties en geven je graag persoonlijk advies over de papieren tasjes bedrukken om te laten weggeven tijdens evenementen.

Welke maten aan bedrukte papieren tassen zijn er?

Om te beginnen tref je binnen ons assortiment het klassieke model aan zakelijke papieren tasjes aan. Deze is verkrijgbaar in diverse formaten: small (16 x 10 x 23 cm), medium (22 x 11 x 30 cm) en large 26 x 11 x 36 cm). Je kunt deze papieren tassen laten bedrukken in zowel beige als wit. Het logo kan in een of meerdere kleuren bedrukt worden. Ook hebben we kartonnen modellen, die groter zijn dan de papieren tassen bedrukken (bijvoorbeeld maat XL). Tot slot hebben we een aantal speciale maten, zoals de mini papieren draagtas met logo (18 x 24 x 8 cm). Deze tas is ideaal om kleine documenten of relatiegeschenken in te dragen. Tot slot hebben we de Retail. Deze is verkrijgbaar in wit, heeft grote handvatten en een groter formaat. Afhankelijk van je doel en doelgroep kies je het meest geschikte formaat.

Wat zijn de sterkste papieren tasjes?

Meestal impliceert een hoger gewicht een betere weerstand, al hoeft dat niet zo te zijn. Ook de grootte is van invloed op dit voordeel. Een zak van 100 g/m2 kan bijvoorbeeld een gewicht tot 12 kg dragen, maar u moet er rekening mee houden hoe groot de papieren tas is en hoe dik het papier is. Het kan zijn dat de tassen voor kleine details een hoog gramsgewicht hebben om een ​​exclusieve esthetiek te geven, maar ze zijn meestal niet erg resistent. Heeft u vragen over een specifiek model, of papieren tasjes laten bedrukken? Neem dan contact met ons op en wij helpen u verder met enige onduidelijkheden en persoonlijk advies.


★ Reviews