Het is een rage om op beurzen en congressen stoffen tasjes weg te geven bedrukt met een logo of andere reclametekst. Dit wordt vooral gedaan omdat tasjes van textiel meer dan eens te gebruiken zijn en vaak ook gerecycled kunnen worden. Echter willen sommige bedrijven de focus op een ander promotieartikel leggen. In dat geval gebruiken ze bedrukte papieren tassen voor hun goodiebag. De papieren tassen in ons assortiment zijn 100% gerecycled, bijzonder resistent en elegant. Ontdek voordelige papieren tassen om te bedrukken met een eigen logo of design. Wij zijn er zeker van dat je op de volgende beurs die bezoekt ook een paar papieren tassen zult tegenkomen gezien ze toenemen in populariteit.

11 artikel(en)

 • Te bedrukken kleine papieren tas

  Tas Paper Boutique

  Te bedrukken kleine papieren tas
  Papieren reclametas van klein formaat om te bedrukken met je bedrijfslogo en te gebruiken om relatiegeschenken in te verpakken.

  Prijs vanaf: € 0,26
 • Te bedrukken middelgrote papieren tas

  Tas Paper Original

  Te bedrukken middelgrote papieren tas
  Als je een relatiegeschenk wilt geven, waarom dan niet in deze elegante papieren tas met opdruk. Dat kunnen je klanten vast waarderen.

  Prijs vanaf: € 0,34
 • Te bedrukken grote papieren tas kleur beige

  Tas Paper XL

  Te bedrukken grote papieren tas
  Papieren reclametas van groot formaat om relatiegeschenken in te verpakken. Een 360° marketingaanpak met deze goedkope tasjes met logo.

  Prijs vanaf: € 0,39
 • Kleine papieren tas met opdruk

  Kraft tas Mini

  Kleine papieren tas met opdruk
  Dit kleine formaat kraft tas is handige merchandising voor het uitdelen van folders op beurzen en evenementen. Laat de papieren tasjes bedrukken met je logo.

  Prijs vanaf: € 0,16
 • Medium papieren tas met logo voor reclame

  Kraft tas Medium

  Medium papieren tas met logo voor reclame
  Met deze duurzame merchandising worden plastic tasjes overbodig. Je kunt deze medium kraft tassen bedrukken met je bedrijfslogo. Ideaal om je merk te promoten.

  Prijs vanaf: € 0,21
 • Grote kraft tas met logo voor reclame

  Kraft tas Large

  Grote kraft tas met logo voor reclame
  Door deze kraft tassen bedrukt met logo en gevuld met folders en materiaal aan klanten te geven op beurzen, zullen ze je merk ongemerkt promoten. Groot formaat.

  Prijs vanaf: € 0,30
 • Extra grote kraft tas met logo voor reclame

  Kraft tas XL

  Extra grote kraft tas met logo voor reclame
  Laat deze XL papieren tassen bedrukken met je bedrijfslogo en je merk zal overal te zien zijn. Handige en milieuvriendelijke merchandising voor op evenementen.

  Prijs vanaf: € 0,32
 • Klein formaat winkeltas van wit karton

  Papieren tas Mini

  Klein formaat winkeltas van wit karton
  Voor winkels en kleine bedrijven zijn papieren tasjes de perfecte merchandising. Bovendien kun je deze kleine papieren tassen bedrukken met een bedrijfslogo.

  Prijs vanaf: € 0,17
 • Witte papieren tas met logo voor reclame

  Papieren tas Medium

  Witte papieren tas met logo voor reclame
  Stop met het geven van plastic tasjes en stap over op papier. Je kunt deze medium papieren tasjes bedrukken met je logo. Ideale en duurzame merchandising.

  Prijs vanaf: € 0,21
 • Grote witte papieren tas met logo voor reclame

  Papieren tas Large

  Grote witte papieren tas met logo voor reclame
  Deze groot formaat tassen zijn ideale merchandising voor op beurzen en evenementen. Laat de witte papieren tassen bedrukken met je logo en promoot je merk!

  Prijs vanaf: € 0,30
 • Extra grote witte papieren tas met logo

  Papieren tas XL

  Extra grote witte papieren tas met logo
  Dit is de grootste papieren merchandising tas uit onze collectie. Je kunt de papieren tassen bedrukken en vol met informatie uitdelen op beurzen of evenementen.

  Prijs vanaf: € 0,32

11 artikel(en)

VEELGESTELDE VRAGEN OVER PAPIEREN TASSEN BEDRUKKEN

Welke maten aan bedrukte papieren tassen zijn er?

Om te beginnen tref je binnen ons assortiment het klassieke model aan zakelijke papieren tassen aan. Deze is verkrijgbaar in diverse formaten: small (16 x 10 x 23 cm), medium (22 x 11 x 30 cm) en large 26 x 11 x 36 cm). Je kunt deze papieren tassen met logo bedrukken in zowel beige als wit. Het logo kan in een of meerdere kleuren bedrukt worden. Ook hebben we kartonnen exemplaren, die groter zijn dan de papieren variant (bijvoorbeeld maat XL).

Tot slot hebben we een aantal speciale maten, zoals de mini papieren tas (18 x 24 x 8 cm). Deze tas is ideaal om kleine documenten of relatiegeschenken in te dragen. Tot slot hebben we de Retail. Deze is verkrijgbaar in wit, heeft grote handvatten en een groter formaat. Afhankelijk van je doel en doelgroep kies je het meest geschikte formaat.

Wanneer komen mijn papieren tasjes met logo aan?

Afhankelijk van het soort papieren tas je wenst, kan de levertijd verschillen. Laat je bij ons papieren tassen bedrukken, dan hanteren wij meestal een termijn van 5 tot 7 werkdagen of 7 tot 10 werkdagen. Bij ieder product in ons assortiment kun je meer informatie bekijken over de levertijden. Kies eerst de gewenste kleur, markering en het aantal tassen dat je wilt bestellen. De levertermijn moet worden geteld vanaf de definitieve bevestiging op het digitale voorbeeld. We versturen je een trackingnummer.

Mocht je de levertijd willen verkorten, kies dan voor onze snelle bezorgservice. Om toegang te krijgen tot deze service neemt je eerst contact op met onze klantenservice. Zij informeren je graag over de diverse opties en geven je graag persoonlijk advies.

 

Kan ik ook korting krijgen op de papieren tassen met logo?

Ja! In onze webshop met relatiegeschenken krijg je korting wanneer je een grotere bestelling plaatst aan papieren tassen (of een ander promotieartikel). De prijs per stuk komt lager te liggen en de korting neemt dus toe wanneer het aantal stuks per bestelling groter is. Op deze manier is het eenvoudiger om producten van kwaliteit te bestellen die toch binnen je budget passen. Daarnaast bereik je met meer bedrukte artikelen een groter publiek!

Je kunt er ook voor kiezen om zelf de papieren tas met logo te voorzien of dit gedeelte achterwege te laten. Je bestelt dan simpelweg het product zonder opdruk. Op deze manier zijn de kosten lager en is er een kortere levertijd. Wel gaat de zichtbaarheid die je kunt genereren met jouw logo verloren. Hiermee bereik je dus geen optimale branding. Wij adviseren dan ook om altijd te kiezen voor de optie met bedrukking.

Met welke andere artikelen kan ik de papieren tassen combineren?

Papieren draagtassen bedrukken als relatiegeschenk levert een groot voordeel op: je kunt deze namelijk combineren met andere promotieartikelen. De tas zelf dient dan als ´verpakking´. Combineer dit item bijvoorbeeld met bedrukte pennen, een notitieboekje met logo of een polsbandje met logo. Zo heb jij een handig pakket in handen om uit te delen op bijvoorbeeld een beurs of congres. Tegelijkertijd genereer jij zo extra zichtbaarheid van je merknaam.

De papieren tasjes met logo zijn natuurlijk onwijs duurzaam. Je kunt er dus ook voor kiezen om deze ecologische lijn door te zetten met andere duurzame relatiegeschenken. Bijvoorbeeld door haar te combineren met gerecyclede en herbruikbare bekers met logo. Of kies voor lunchboxen gemaakt van bamboevezel. Voor persoonlijk advies staat onze klantenservice graag voor je klaar.

 

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >