Een boodschappentas bedrukken is een onmisbaar artikel voor supermarkten en winkels

Een opvouwbare boodschappentas bedrukken, erg populaire artikelen voor supermarkten. De populariteit van de bedrukte boodschappentas met eigen logo en big shoppers bedrukken zijn vooral toegenomen sinds er in de winkels voor plastic tasjes betaald moet worden. Voordelige en luxe uitvoeringen passend bij uw merkimago. Door ons brede assortiment en diverse modellen kunnen we garanderen dat u de perfecte boodschappentas vindt. De boodschappentas met logo laten bedrukken voor jouw klanten zal perfect zijn en altijd gewaardeerd worden.


Kleuren
Bruin
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Roze
Turkoois
Naturel
Paars
Fuchsia
Materialen
Gramgewicht
Type handvatten
Merken
Minimale afname
overige filters

Artikelen 1 tot 48 van 60

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 48 van 60

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN BOODSCHAPPENTAS BEDRUKKEN

Hoe kies ik de juiste bedrukte boodschappentas voor mijn bedrijf?

Er zijn verschillende factors die komen kijken wanneer u een boodschappentas bedrukt. Denk bijvoorbeeld aan het logo of de afbeelding, we beschikken over verschillende hoogwaardige druktechnieken. Als jouw logo complex is raden we aan om gebruik te maken van een digitale print. Daarnaast is de prijs van belang. Ons diverse assortiment beschikt over luxe, ecovriendelijke maar ook simpele big shoppers met logo die allen hun eigen prijs hebben. Zet jezelf in de schoenen van jouw doelgroep, wat is een effectief en aantrekkelijk model voor hen? Praktisch, een boodschappentas bedrukken

Moet ik een minimum aantal boodschappentasjes bedrukken?

Ja. Voor al onze relatiegeschenken en promotie artikelen geldt een minimum aantal stuks die je moet bestellen. Deze ligt op 25 stuks. Wij hanteren dit aantal omdat de prijs anders hoger uit komt te vallen. Desondanks zijn onze verzendkosten gratis voor elke bestelling van boodschappentassen met logo. We geven je ook een trackingcode zodat je altijd de status van je bestelling kunt bekijken. Bovendien geven we kwantumkortingen op al onze merchandising voor bedrijven. Deze korting neemt toe wanneer je bestelling uit meer producten bestaat. Bij ieder individueel product kun je meer specifieke informatie bekijken.

In welke maten kan ik de boodschappentas bedrukt met logo?

De meest praktische op maat gemaakte boodschappentassen met logo hebben een verkleind formaat. Zo is er de Flex (39 x 47 cm), de Wrapper (42 x 42,5 cm), de Minimax (40 x 53 cm), de Origami (32 x 10 x 36 cm), de Uptown (44 x 14, 5 x 33 cm), de Raspberry (37 x 40 cm) en de Strawberry (49 x 38 cm). Je kunt ook een stoffen shopper bedrukken met vergelijkbare maten. Zoals de Eco (37 x 41 cm) of de Maltby (400 x 340 x 200 mm). Per item kun je de productspecificaties bekijken. De big shopper bedrukken kan bijvoorbeeld met een groter formaat beschikbaar zijn. vergeleken met een normale boodschappentas bedrukt.

Kan ik bij jullie ook boodschappentassen zonder bedrukking bestellen?

Natuurlijk! Elk artikel in onze webshop is te bestellen zonder opdruk. Of het nu gaat om de opvouwbare boodschappentas bedrukken, de gepersonaliseerde jute tassen, die van katoen, RPET of papier. Wanneer je een item zonder opdruk bestelt liggen de verzendkosten lager. Zo kun je grote hoeveelheden bestellen met een snellere levering. Soms kiezen klanten hiervoor omdat ze de items zelf willen bedrukken met logo. Mocht je zelf geen drukmachine hebben, dan adviseren we om dit door ons te laten doen. Zo vergroot je de zichtbaarheid van je bedrijfsnaam. Neem voor vragen gerust contact met ons op.


★ Reviews