Vindt hier de beste tote bags om te bedrukken als praktische giveaways tijdens promotionele acties

De beste tote bags bedrukken met logo voor uw merchandising. In deze categorie vindt u een grote diversiteit aan canvas tassen. Ze zijn een geweldig cadeau bij evenementen en promoties vanwege hun veelzijdigheid en lage prijs. Dankzij het brede bedrukkingsgebied zal het mogelijk zijn om veel zichtbaarheid aan het merk te geven, tijdens het winkelen of op het werk. Verken het brede assortiment van eco tassen, Fairtrade tasjes en meer zijn te vinden! Er is ook genoeg keuze uit andere soorten tasjes bedrukken als alternatief!


Kleuren
Bruin
Rood
Zwart
Blauw
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Roze
Naturel
Zilver
Goud
Paars
Fuchsia
Meerkleurig
Materialen
Gramgewicht
Type handvatten
Merken
Minimale afname
overige filters

Artikelen 1 tot 48 van 70

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 48 van 70

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER DE TOTE BAG BEDRUKKEN

Waarom stoffen tassen bedrukken?

Deze producten hebben drie kenmerken waardoor ze erg populair zijn. Aan de ene kant is er het feit dat ze erg goedkoop kunnen zijn, omdat ze kunnen perfect zijn voor een grote hoeveelheid met kleinere budgetten. Dan is er het feit dat ze heel praktisch zijn, het bewijs hiervan is dat we ze elke dag op straat of in het openbaar vervoer zien. Ten slotte is er het promotiegedeelte. De canvas tas bedrukken heeft een zeer groot bedrukkingsgebied, waardoor het logo goed zichtbaar is. Bovendien zullen veel mensen, door ze overal mee naartoe te nemen, het gedrukte merk zien, waardoor er uitgebreid kan worden geadverteerd.

Van welke materialen is een tote bag met logo gemaakt?

Deze categorie van stoffen tasjes bedrukken legt een keuze voor uit verschillende materialen. In de eerste plaats is er de non-woven, een textielmateriaal dat erg in de mode is omdat het tassen van non-woven stof zijn. Dan zijn er nog de polyester exemplaren, wat klassieker maar net zo betrouwbaar. Daarnaast is er RPET, wat inhoudt dat ze zijn gemaakt van gerecycled plastic. Een ander materiaal is jute, dat zeer resistent is. Laat je verassen door het assortiment aan canvas tasjes bedrukken. Daarnaast raden we aan om onze alternatieve tassen met logo te bekijken.

Waarom zou ik tote bags met logo bestellen?

Deze producten hebben drie kenmerken waardoor ze erg populair zijn. Ten eerste is een canvas tas bedrukt relatief goedkoop. Dan is er het feit dat de tote bag met logo praktisch is. Ten slotte is er het promotiegedeelte. De tote bag laten bedrukken is top omdat het een groot oppervlak heeft, waardoor het logo goed zichtbaar is. Zo valt jouw logo altijd op bij potentiele nieuwe klanten en zorgt het voor zichtbaarheid!

Hoe worden de tote bags bedrukt?

We hebben diverse technieken voor een tote bag bedrukken. Ten eerste, zeefdruk, een klassieker voor de linnen tas met logo, omdat door het gebruik van een uitgerekt gaas het mogelijk wordt om de logo-inkt aan te brengen, geschikt voor maximaal 4 kleuren. Dan is er de transfer (zeefdruk of digitaal), waardoor de bedrukking beter in de stof kan worden geïntegreerd. Ten slotte is er borduren, waarbij het logo op het item wordt genaaid, waardoor het een uniek visueel effect krijgt en opvalt.

Wat is de levertijd voor tote bags laten bedrukken?

De standaard levertijd voor de stoffen tassen laten bedrukken is 6 tot 8 werkdagen. Dit kan variëren afhankelijk van het product. Daarnaast is bezorging altijd gratis. Aan de andere kant heeft een expresverzending, die voor sommige producten kan worden aangevraagd, een geschatte levertijd van 4 tot 6 werkdagen, hoewel er extra kosten aan verbonden zijn. Zonder de tasjes te bedrukken is de levertijd natuurlijk korter. Neem contact met ons op voor enige vragen.

Wat zijn de beste geschenken om te combineren met een tote bag?

Het grote voordeel van een tote bag is dat je er een combinatiepakket met meerdere items in kunt presenteren. Als u bijvoorbeeld op zoek bent naar andere goedkope geschenken die ideaal zijn voor beurzen, kunt u kiezen voor pennen met logo en USB-sticks bedrukken. Andere geschenken die erg populair zijn, is een pet bedrukken en t shirts bedrukken, die niet alleen goedkoop verkrijgbaar zijn, maar ook twee van de items zijn die de meeste zichtbaarheid opleveren.


★ Reviews