De non woven tassen bedrukken? Ze zijn gemaakt van textiel dat niet geweven is om op die manier een speciaal effect te creëren - dit wordt bijvoorbeeld gedaan door vezels te verbinden door middel van hitte of druk. Non woven draagtassen zijn erg populair onder de relatiegeschenken gezien ze goedkoper zijn dan katoenen tassen. Laat bijvoorbeeld de goedkope non-woven tas voor jouw volgende evenement. Perfect als relatief goedkoop promotiemateriaal om brand awareness te genereren.


Kleuren
Bruin
Rood
Zwart
Blauw
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Roze
Turkoois
Naturel
Zilver
Goud
Fuchsia
Paars
Materialen
Gramgewicht
Type handvatten
Merken
Minimale afname
overige filters

Artikelen 1 tot 48 van 50

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 48 van 50

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN NON WOVEN TAS BEDRUKKEN

Wat zijn non woven tassen?

Non woven tassen staan ook wel bekend als TNT of TST-stof. Deze non woven tassen zijn gemaakt van een niet geweven stof. Kunstvezels van polypropyleen worden via warmte samengeperst. Meestal is dit in een raster / wafelstructuur. Deze stof is zeer licht en voelt zacht aan. Laat je een goedkope non woven tas bedrukken? Dan ben je duurzaam bezig, want dit is een milieuvriendelijke stof die lang meegaat en recyclebaar is. Non woven draagtassen bedrukken heeft een sterke materiaalsoort. Tegelijkertijd kun je haar eenvoudig schoon houden. Dat is praktisch in gebruik. Deze tassen zijn populair om uit te delen op bijvoorbeeld festivals tijdens de lente of zomer. Hiermee krijg je ook direct meer zichtbaarheid. Een win-win situatie!

Welke voordelen leveren non woven tassen bedrukken op?

Het grootste voordeel van deze bedrukte non woven tassen is de prijs. Ze zijn namelijk de goedkoopste in ons assortiment. Hiermee heb je een voordelig en mooi relatiegeschenk of promotieartikel in handen. Een ander voordeel is dat deze tassen niet rafelen. Dit maakt de voegafwerking tussen de onderdelen erg mooi en professioneel. Het is wel belangrijk te weten dat deze tassen minder gewicht kunnen dragen als bedrukte ecologische katoenen tassen of stoffen tassen. Na verloop van tijd zullen ze slijten. De levensduur is dus korter dan onze andere tassen. Daarentegen zijn non woven tassen zeer populair en betaalbaar, dus zeker een goede optie voor je volgende marketingcampagne.

Zijn non woven tassen geschikt voor de wasmachine?

Ondanks het feit dat deze merchandising is gemaakt van een meer resistente stof in vergelijking met andere ontwerpen, raden we af om het in de wasmachine te wassen. Dit omdat deze, afhankelijk van het type tas en de markering, mogelijk niet geschikt zijn en daardoor zowel het cadeau zelf als de bedrukking beschadigd kunnen raken. Daarom raden we u aan om vooraf contact met ons op te nemen en ons te vertellen welk ontwerp u interesseert. Ons team beantwoordt al uw vragen om het best mogelijke onderhoud uit te voeren en te voorkomen dat deze artikelen door het wassen verslechteren.

Hoe worden non woven tassen bedrukt met logo?

Er zijn twee manieren om een non woven tas te bedrukken met een afbeelding of logo. De eerste is de meest simpele en goedkoopste techniek: dit is een gaas met een negatief logo waarop gekleurde inkt op het bovenste deel wordt toegevoegd. Hierdoor wordt het ontwerp op de stof gemarkeerd.

Zeefdruk is de ideale techniek om het logo in een kleur te bedrukken. Wil je echter meerdere kleuren gebruiken, dan moet je kiezen voor de Transfer. Het logo wordt vooraf op een vel verwerkt en via warmte overgebracht op de stof. Bij iedere tas kun je de diverse opties qua markeringen bekijken. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

In welke maten kan ik non woven tassen laten bedrukken?

Bij ons kun je diverse maten non woven draagtassen laten bedrukken. De kleinste in het assortiment is 20 cm breed en hoog. We hebben ook non woven tassen van meer dan 40 cm breed en hoog. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat sommige modellen een kruisje hebben. Dit wil zeggen dat de tas aan de onderkant breder is en hierdoor meer capaciteit heeft. Daarnaast kun je in onze catalogus een klein assortiment vinden van op maat gemaakte opvouwbare boodschappentassen. Sommige van hen hebben een grote capaciteit en een voorvak. We adviseren je om te kijken naar de specifieke grootte van elke tas voor je een bestelling plaatst.

Binnen hoeveel dagen komen mijn non woven tassen aan?

Doorgaans worden deze accessoires met logo binnen 7 - 10 werkdagen geleverd, te rekenen vanaf de definitieve goedkeuring van het grafisch voorbeeld dat wordt meegestuurd van het product met het ontwerp. Deze periode wordt verkort als u ervoor kiest zonder markering te bestellen, zodat u de aankoop direct kunt doen. Om de offerte te zien (aangezien deze varieert afhankelijk van de gekozen tas), moet u de gewenste kleur, hoeveelheid en aanpassingsopties selecteren. Voor spoedleveringen kunt u contact met ons opnemen zodat wij u kunnen informeren over onze spoedtransportservice.


★ Reviews