Vanwege de kwaliteit vormt een jute tas bedrukken een elegant relatiegeschenk of promotieartikel. De bedrukte jute tas wordt daarom ook vaker gebruikt als relatiegeschenk en minder als tas om weg te geven op evenementen. De jute shopper bedrukken is zonder twijfel een goed alternatief voor katoenen tassen wanneer je indruk wil maken op klanten met merchandising van hoge kwaliteit. Contacteer ons voor persoonlijk advies over de bedrukte jute tassen


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Geel
Groen
Oranje
Turkoois
Naturel
Zilver
Fuchsia
Materialen
Gramgewicht
Type handvatten
Merken
Minimale afname
Themas

33 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

33 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN JUTE TAS BEDRUKKEN

Waarom zou ik een jute tas bedrukken met logo?

Als elegante relatiegeschenken van Giftcampaign zit je met een bedrukte jute tas goed. Deze tassen ogen mooi en zijn ook nog van hoge kwaliteit. Door haar materiaalsoort is de tas stijver en hierdoor meer consistent. De jute tas heeft dus een hogere weerstand dan bijvoorbeeld een katoenen tas. Een jute tas laat zich kenmerken door haar aardse kleur. Hier is geen variatie in mogelijk zoals dit wel bij andere tassen vaak het geval is. Desalniettemin zijn de technieken om de jute tas te personaliseren wel gevarieerd. Zo kun je de logo´s zo opvallend maken als je wil, of juist eenvoudig en discreet. Binnen ons assortiment vind je een grote diversiteit aan modellen: zo hebben we kleinere en grotere jute tassen. Deze zijn perfect te combineren met andere promotieartikelen zoals een thermosbeker met logo.

Hoe bedrukken jullie jute tassen met logo?

Een jute tas bedrukken kan over het algemeen op twee manieren. De eerste is via zeefdruk. Dit is een klassieke druktechniek voor het verwerken van een logo op allerlei soorten stoffen. Dit is een efficiënte en vrij goedkope manier van bedrukking. Daarnaast stelt het je in staat om met diverse kleuren te werken. De tweede optie is via transfer. Dit is een ideale keuze voor diverse kleurengamma´s waarin het design de aandacht moet trekken. We moeten vermelden dat niet elke tas geschikt is voor beide druktechnieken. Je kunt per item meer informatie vinden op de bijbehorende productpagina. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

In welke formaten zijn de bedrukte jute tassen beschikbaar?

De meest voorkomende jute tas heeft een formaat van 38 x 41 cm, die je terugvindt in allerlei promotietassen. Dan zijn er meer rechthoekige opties en van een behoorlijk formaat (de meest gebruikte variant voor op het strand) zoals 55 x 39 cm. We hebben ook kleinere designs met een verstelbare sluiting (14 x 22 cm) om kleine voorwerpen in te vervoeren of, aan de andere kant, wijntassen met een afmeting van ongeveer 11 x 10 x 35 cm, perfect voor Kerstmis als ze samengaan met een mand.

Kan ik bij jullie ook goedkope jute tassen bedrukken?

Promotionele jute tassen worden gezien als hoogwaardige items en daardoor vaak geassocieerd met een hoge prijs. Soms is dit het geval, maar wij hebben ook goedkopere jute tassen in ons assortiment. Ideaal om te bedrukken met logo en zo een groter publiek te bereiken. Bijvoorbeeld onze Tas Jute: een klassiek en tegelijkertijd opvallend model met een behoorlijk formaat (38 x 40 centimeter). Ideaal om veel spullen in te vervoeren! Dan hebben we nog de Jute tas Plus - deze is groter dan de zojuist genoemde tas en heeft een hoog gramsgewicht. Tot slot kun je bij ons de Jute Shop tas vinden. Deze heeft een gelamineerde binnenkant en katoenen handvaten zodat je hem comfortabel kunt dragen. Ben je daarnaast opzoek naar een alternatief? Dan raden we onze katoenen tassen, van uitstekende kwaliteit en bovendien te bedrukken met diverse bedrukkingstechnieken.

Kan ik ook jute tassen zonder opdruk bestellen?

Ja. In onze winkel kun je ook voor de optie kiezen om een item niet te bedrukken met logo. Deze optie is ingeschakeld in het bestand van ieder item en is een gebruikelijke keuze voor mensen die hun eigen machine hebben om logo´s op tassen te bedrukken. We raden je wel aan om vooraf even contact op te nemen met onze klantenservice, zodat we de huidige voorraad kunnen controleren voor het geval je een grote bestelling aan jute tassen wil plaatsen. Op deze manier kunnen we je zo goed mogelijk van dienst zijn. Mocht je zelf niet over een drukmachine beschikken, dan adviseren we je om de items wel bij ons met logo te bedrukken. Zo kun je met de artikelen meer zichtbaarheid van je merk genereren.

Wat is het gewicht van de jute tas met logo?

We hebben verschillende soorten gewichten voor jute tassen. Over het algemeen kunt u controleren of deze accessoires een hoog gramgewicht hebben, omdat dit weerstand geeft. We hebben zelfs modellen met 250 g/m2, 320 g/m2 en 360 g/m2. Binnen de productpagina kunt u deze specifieke functie zien. Bovendien moet worden opgemerkt dat verschillende modellen ongeveer 10 kg aan gewicht kunnen dragen, waardoor ze een zeer aan te bevelen type tas zijn om zowel mee te winkelen als naar het strand te gaan.


★ Reviews