Ga voor stijl en duurzaamheid, laat een jute tas bedrukken voor reclame

Vanwege de kwaliteit vormt een jute tas bedrukken een elegant relatiegeschenk of promotieartikel. Ook behoren deze tot de meest resistente modellen, dus ze zijn perfect om mee te winkelen en om naar het strand te gaan. We hebben allerlei soorten ontwerpen, waarbij we kunnen kiezen tussen verschillende specificaties, zoals korte of lange handvatten, vierkante of rechthoekige vorm, accessoires zoals zakken en nog veel meer. Contacteer ons voor persoonlijk advies over de bedrukte jute tassen.


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Geel
Groen
Oranje
Turkoois
Naturel
Zilver
Fuchsia
Materialen
Gramgewicht
Type handvatten
Merken
Minimale afname
overige filters

39 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

39 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

TIPS VOOR HET KIEZEN VAN DE BESTE JUTE TASSEN VOOR JOUW BEDRIJF

 

Kies de bedrukte jute tas die het beste bij jouw strategie past

Een van de kenmerken van jute tassen is hun veelzijdigheid. We hebben niet alleen modellen om mee te winkelen of naar het strand, maar we hebben een breed assortiment dat zich aanpast aan verschillende behoeften.

  • Gusset bags: tassen die meer ruimte hebben en tegelijkertijd een betere organisatie van de inhoud mogelijk maken. Het wordt aanbevolen om ze mee te nemen naar het strand.
  • Met gelamineerd katoen: Over het algemeen zijn het tassen waarvan de voor- en achterkant van dit materiaal zijn gemaakt, wat een ander esthetisch tintje geeft (in sommige gevallen is de kleur van deze stof ook te kiezen) en bovendien voelt het prettiger aan.
  • Sachets: het perfecte object om kleinere cadeaus te presenteren zonder de natuurlijke uitstraling op te geven.
  • Met een zak: de ideale optie voor betere organisatie, omdat op deze manier kleine of belangrijke spullen apart kunnen worden meegenomen om er gemakkelijk bij te kunnen.
  • Voor wijnflessen: De beste manier om wijn als cadeau te geven. Er zijn modellen voor zowel een enkele fles of voor twee flessen.

Bovendien hebben veel van de jute tassen katoenen handvatten, waardoor ze prettiger zijn om te dragen.


Jute versus katoen, wat is meer geschikt voor jou?

Elk van deze materialen heeft unieke kenmerken die ze geschikt maken voor verschillende gelegenheden.

Om te beginnen is katoen een zachter en prettiger aanvoelend materiaal, in tegenstelling tot jute, dat ruwer is. De tweede is echter resistenter dan de eerste, hoewel dit kenmerk ook afhangt van het gewicht van de tas.

Over het algemeen is de prijs van katoenen tassen lager dan die van jute tassen, maar nogmaals, het hangt ervan af of het artikel een hoog of laag gewicht heeft, of het een zak heeft, de maat, de lengte van de handvatten etc…

Qua gebruik zijn jute varianten veelzijdiger omdat ze meestal groter zijn en omdat ze een grotere weerstand hebben, worden ze meestal ook gebruikt om naar het strand te gaan. Integendeel, katoenen exemplaren hebben een formaat dat geschikter is voor het doen van kleine aankopen en het opbergen van kleine spullen voor onderweg.

Als je aan een zuiniger object denkt, hoewel met mindere kenmerken, nodigen wij je uit om onze katoenen tassen met logo te bezoeken. Als je er de voorkeur aan geeft dat merchandising in meer situaties wordt gebruikt, resistenter is en een hogere waargenomen waarde heeft, raden we u aan onze jutetassen verder te verkennen.

Waarom jute kiezen voor jouw tassen? De voordelen van dit materiaal

Om te beginnen is jute een duurzaam geteelde vezel, dus jouw bedrijf draagt bij aan een betere zorg voor het milieu.

Bovendien is het een ademend, dik en robuust materiaal, waardoor het meestal in meerdere situaties wordt gebruikt, waarbij het strand een van de meest gebruikte omgevingen is.

Het is gemakkelijk te verven, dus er kunnen meer alternatieven worden aangeboden wat betreft de uiteindelijke afwerking, waardoor het zich kan aanpassen aan verschillende soorten bedrijfsafbeeldingen.

Net als andere stoffen is het hypoallergeen en respectvol voor de huid (ondanks dat het enigszins ruw kan aanvoelen).

En ten slotte is het een geschenk dat als hoge kwaliteit wordt ervaren, waardoor het gemakkelijker wordt om een positieve herinnering bij de doelgroep te creëren.


Hoe maak je bedrukte jute tassen met logo schoon

Voordat je begint, moet je er rekening mee houden dat jute niet geschikt is voor de wasmachine. Dit komt omdat dit materiaal zo droog mogelijk moet worden gehouden, omdat water de vezels kan laten rotten.

Om het schoon te maken, wordt daarom aanbevolen om het te schudden (om vuil en vaste resten te verwijderen) en het vervolgens af te vegen met een licht vochtige doek (eventueel met wat milde zeep).

Als aanvullend advies raden we ook aan dit materiaal niet voortdurend bloot te stellen aan direct zonlicht of zeer overmatige hitte, omdat het kan vervagen of verkleuren.

Een jute tas met logo heeft niet veel onderhoud nodig omdat het een robuust materiaal is, maar net als bij elk ander reclamegeschenk geldt: hoe beter het wordt verzorgd, hoe langer het kan worden gebruikt. Geef deze tips aan jouw doelgroep, zodat je logo langer zichtbaar is!

Jute en ecologie: kies voor duurzame merchandising voor uw merk

Zoals we in eerdere paragrafen hebben opgemerkt, is jute een duurzaam materiaal.

Deze vezel heeft geen kunstmest of chemische hulp nodig. Op dezelfde manier groeit het snel (ongeveer 100 dagen), dus de rotatie is constant, het absorbeert een grote hoeveelheid koolstofdioxide en vult de voedingsstoffen in de bodem aan.

Ook moeten we het ecologische karakter ervan niet alleen benadrukken tijdens het productieproces, maar ook daarna. Dit materiaal is biologisch afbreekbaar en recyclebaar. Dus wanneer de levensduur van het product eindigt, kan het op een milieuvriendelijke manier worden verwerkt.

Als jouw bedrijf zich identificeert met duurzame waarden en je graag tassen wilt weggeven in een marketingcampagne, is jute een zeer aan te raden optie.


Speel in op jute voor jouw reclamegeschenken

Als je een pakket met verschillende details wilt maken en je wilt dat jute de hoofdrol speelt, raden we de volgende opties aan:

  • Toilettassen: We hebben verschillende zeer voordelige opties. Bovendien combineren sommige varianten dit jute materiaal met katoen om unieke opties te creëren.
  • koeltassen bedrukken: Perfect om mee te nemen op een dagje uit of naar een picknick. Door ze te combineren met conventionele tassen kun je een set creëren waarmee je alles kunt meenemen wat je nodig hebt voor evenementen zoals festivals, een dag uit naar een attractiepark etc..
  • Drinkflessen met jute deksel: Een glazen drinkfles met een eenvoudig jute deksel voor een betere bescherming en tegelijkertijd om een milieuvriendelijk imago over te brengen.

 

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EEN JUTE TAS BEDRUKKEN

Waarom zou ik een jute tas bedrukken met logo?

Als elegante relatiegeschenken van Giftcampaign zit je met een bedrukte jute tas goed. Deze tassen ogen mooi en zijn ook nog van hoge kwaliteit. Door haar materiaalsoort is de tas stijver en hierdoor meer consistent. De jute tas heeft dus een hogere weerstand dan bijvoorbeeld een katoenen tas. Een jute tas laat zich kenmerken door haar aardse kleur. Hier is geen variatie in mogelijk zoals dit wel bij andere tassen vaak het geval is. Desalniettemin zijn de technieken om de jute tas te personaliseren wel gevarieerd. Zo kun je de logo´s zo opvallend maken als je wil, of juist eenvoudig en discreet. Binnen ons assortiment vind je een grote diversiteit aan modellen: zo hebben we kleinere en grotere jute tassen. Deze zijn perfect te combineren met andere promotieartikelen zoals een thermosbeker met logo.

Hoe bedrukken jullie jute tassen met logo?

Een jute tas bedrukken kan over het algemeen op twee manieren. De eerste is via zeefdruk. Dit is een klassieke druktechniek voor het verwerken van een logo op allerlei soorten stoffen. Dit is een efficiënte en vrij goedkope manier van bedrukking. Daarnaast stelt het je in staat om met diverse kleuren te werken. De tweede optie is via transfer. Dit is een ideale keuze voor diverse kleurengamma´s waarin het design de aandacht moet trekken. We moeten vermelden dat niet elke tas geschikt is voor beide druktechnieken. Je kunt per item meer informatie vinden op de bijbehorende productpagina. Voor vragen kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

In welke formaten zijn de bedrukte jute tassen beschikbaar?

De meest voorkomende jute tas heeft een formaat van 38 x 41 cm, die je terugvindt in allerlei promotietassen. Dan zijn er meer rechthoekige opties en van een behoorlijk formaat (de meest gebruikte variant voor op het strand) zoals 55 x 39 cm. We hebben ook kleinere designs met een verstelbare sluiting (14 x 22 cm) om kleine voorwerpen in te vervoeren of, aan de andere kant, wijntassen met een afmeting van ongeveer 11 x 10 x 35 cm, perfect voor Kerstmis als ze samengaan met een mand.

Kan ik bij jullie ook goedkope jute tassen bedrukken?

Promotionele jute tassen worden gezien als hoogwaardige items en daardoor vaak geassocieerd met een hoge prijs. Soms is dit het geval, maar wij hebben ook goedkopere jute tassen in ons assortiment. Ideaal om te bedrukken met logo en zo een groter publiek te bereiken. Bijvoorbeeld onze Tas Jute: een klassiek en tegelijkertijd opvallend model met een behoorlijk formaat (38 x 40 centimeter). Ideaal om veel spullen in te vervoeren! Dan hebben we nog de Jute tas Plus - deze is groter dan de zojuist genoemde tas en heeft een hoog gramsgewicht. Tot slot kun je bij ons de Jute Shop tas vinden. Deze heeft een gelamineerde binnenkant en katoenen handvaten zodat je hem comfortabel kunt dragen. Ben je daarnaast opzoek naar een alternatief? Dan raden we onze katoenen tassen, van uitstekende kwaliteit en bovendien te bedrukken met diverse bedrukkingstechnieken.

Kan ik ook jute tassen zonder opdruk bestellen?

Ja. In onze winkel kun je ook voor de optie kiezen om een item niet te bedrukken met logo. Deze optie is ingeschakeld in het bestand van ieder item en is een gebruikelijke keuze voor mensen die hun eigen machine hebben om logo´s op tassen te bedrukken. We raden je wel aan om vooraf even contact op te nemen met onze klantenservice, zodat we de huidige voorraad kunnen controleren voor het geval je een grote bestelling aan jute tassen wil plaatsen. Op deze manier kunnen we je zo goed mogelijk van dienst zijn. Mocht je zelf niet over een drukmachine beschikken, dan adviseren we je om de items wel bij ons met logo te bedrukken. Zo kun je met de artikelen meer zichtbaarheid van je merk genereren.

Wat is het gewicht van de jute tas met logo?

We hebben verschillende soorten gewichten voor jute tassen. Over het algemeen kunt u controleren of deze accessoires een hoog gramgewicht hebben, omdat dit weerstand geeft. We hebben zelfs modellen met 250 g/m2, 320 g/m2 en 360 g/m2. Binnen de productpagina kunt u deze specifieke functie zien. Bovendien moet worden opgemerkt dat verschillende modellen ongeveer 10 kg aan gewicht kunnen dragen, waardoor ze een zeer aan te bevelen type tas zijn om zowel mee te winkelen als naar het strand te gaan.


★ Reviews