Je kunt hier bellenblaas bedrukken voor diverse doeleinden. Werk je bijvoorbeeld met de kinderen? Dan kunnen zij heerlijk met de zeepbellen spelen terwijl je ondertussen indirect reclame maakt. Sta je met regelmaat op zonnige festivals? Dan veranderen zelfs de meest volwassen personen al snel in een kind wanneer ze de bellenblaas met eigen logo in handen krijgen. Dit is dan ook het ideale promotie artikel. Je vindt binnen deze categorie diverse soorten modellen voor verschillende promotie- en reclameacties. We hanteren meerdere technieken om de bellenblaas met logo te voorzien. Een ding is zeker: met dit item creëer jij een positieve associatie met jouw merk en bedrijfsnaam.

4 artikel(en)

 • Bellenblaas pen met nekband

  Bellenblaas TravelPen

  Bellenblaas pen met nekband
  Laat deze multifunctionele bellenblaas bedrukken met logo als origineel promotieartikel. Deze bellenblaas is namelijk tegelijkertijd een pen!

  Prijs vanaf: € 0,23
 • Bellenblaas met je eigen logo kleur rood

  Bellenblaas Bubbles

  Bellenblaas met je eigen logo
  Deze bellenblaas is een kindergeschenk waar je kleine publiek dol op zal zijn. Bovendien kun je ze laten bedrukken met het logo van je bedrijf.

  Prijs vanaf: € 0,34
 • Bellenblaas met opdruk kleur rood

  Bellenblaas Circlus

  Bellenblaas met opdruk
  Deze bellenblaas met opdruk is een origineel reclamegeschenk. Het spelletje heeft een leuke ronde vorm en een koortje waardoor je het niet snel zal verliezen.

  Prijs vanaf: € 0,46
 • Klassieke bellenblaas

  Bellenblaas Funny Game

  Klassieke bellenblaas
  Deze bedrukte bellenblaas met logo is een klassieker! Een ideaal relatiegeschenk voor klanten met kinderen, zodat ze heerlijk buiten kunnen spelen.

  Prijs vanaf: € 0,37

4 artikel(en)