Wanneer je werkzaam bent binnen de sportbranche, is het wellicht een aantrekkelijk idee om een stappenteller of tracker te bedrukken. Met een stappenteller kun jij zelf, je medewerkers of je klanten zien hoeveel stappen ze op een dag gezet hebben. Hiermee help jij ze om richting een gezonder en fitter leven te gaan. Doordat ze jouw logo op de stappenteller zien, zullen ze een positieve associatie krijgen met je merk. Dit helpt bij het opbouwen van een band. Stappentellers bedrukken leveren dan ook zeer effectieve en gewilde relatiegeschenken op.

Klokken, wekkers & horloges · Smartwatch · Stappenteller & Tracker · Weerstations · Overige gadgets


There are no products matching the selection.

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >

 

★ Reviews