Geef jouw merk en restaurant meer persoonlijkheid met deze bedrukte emmers perfect voor ijsblokjes

Laat voor in de horeca een ijsemmer bedrukken en koelers voor wijnflessen tegen de beste prijs. We hebben allerlei opties om aan uw klanten te geven en met de mogelijkheid om uw logo te zeefdrukken of te graveren, afhankelijk van het model. Je kunt dit cadeau ook altijd samen met een wijntas met logo geven, zodat je een pakket krijgt dat de ontvanger zeker zal waarderen.


Kleuren
Rood
Zwart
Wit
Grijs
Naturel
Zilver
Doorzichtig
Blauw
Groen
Minimale afname
overige filters

19 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

19 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER EMMERS BEDRUKKEN VOOR IJS

Wat voor ijsemmers kan ik hier vinden?

De ijsemmers die je op onze website vindt zijn de klassieke kubusvormige metalen emmers. We hebben ook plastic modellen met een bevroren effect, die zuinig zijn en u de inhoud van het interieur laten zien. Sommige hebben een handvat om ze comfortabel te dragen en in sommige gevallen hebben ze ook een deksel. Daarnaast zijn deze beschikbaar in verschillende capaciteiten om zich aan te passen aan verschillende soorten voorkeuren.

Hoe worden emmers bedrukt met logo?

Bedrukking kan meestal aan één kant van de ijsemmer of koeler. Hiervoor gebruiken we technieken zoals zeefdruk (die zich aanpast aan alle soorten materialen en het logo kan tussen 1 en 4 kleuren worden geplaatst), transfer, waardoor het ontwerp beter hecht zodat het duurzamer is, en in full colour te bedrukken is en tot slot lasergravering, voor metaal en geeft een meer formele uitstraling.

Welke wijnflessenkoelers verkopen jullie?

Wat flessenkoelers betreft, zijn er diverse soorten, aangezien we zowel cilindrische ontwerpen van roestvrij staal hebben om uw logo te graveren naast andere soorten hoezen (polyester, nylon, kurk...), die goedkoper zijn en een van de meest populaire opties in deze categorie. Sommige van onze koelers kunnen in verschillende kleuren worden gekozen.

Wat zijn gepaste gelegenheden voor deze geschenken?

Deze producten zijn tijdloos en kunnen op elk moment van het jaar gegeven worden. Er zijn echter twee momenten waarop ze het meest worden aanbevolen. Ten eerste met Kerstmis, aangezien het heel gebruikelijk is om aan het einde van het jaar een fles wijn of champagne open te trekken. Ten tweede, in de zomer, want hoewel de wijn koel wordt geconsumeerd, is het handig om deze accessoires aan de hand te hebben voor warmere stranddagen.


★ Reviews