Voor de culinaire klant is zijn keukenaccessoires altijd leuke producten om te ontvangen. Laat daarom onderzetters bedrukken als originele relatiegeschenken, perfect om te geven aan klanten. Gepersonaliseerde onderzetters zijn daarnaast een unieke manier om merkzichtbaarheid te genereren. Deze onderzetters bedrukt met tekst zijn perfect te combineren met keukenaccessoires met logo. Een praktische en leuke giveaway!


Kleuren
Zwart
Rood
Wit
Grijs
Groen
Doorzichtig
Bruin
Naturel
Minimale afname
Themas

14 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

14 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER ONDERZETTERS BEDRUKKEN

Welke afmetingen zijn beschikbaar voor onderzetters met logo?

De meest voorkomende maat die u in de categorie aan onderzetters bedrukt aantreft is 10 x 10 centimeter met een dikte van 0,5 cm bij de vierkante en bij de ronde onderzetters 10 centimeter in doorsnee. Je ziet echter andere mogelijkheden in hetzelfde formaat maar dan dikker, andere die 11 of 15 centimeter lang kunnen zijn of speciale opties zoals de puzzelonderzetter, die bestaat uit meerdere stukjes die in elkaar passen en een onderzetter kunnen vormen.

Onderzetters laten bedrukken? Hoe werkt dat?

Elk product heeft zijn eigen markeringstechnieken, aangezien het logo, afhankelijk van de vorm en samenstelling, op een of andere manier kan worden bedrukt. Opgemerkt moet worden dat de meest voorkomende zijn: tampondruk en zeefdruk, waardoor het logo in één of meerdere kleuren kan worden aangebracht en zich aanpast aan alle soorten oppervlakken, lasergravure, ideaal voor hout en kurk en wat zorgt voor een meer professionele en moeilijk te beschadigen en digitaal printen en sublimeren, beide alternatieven waardoor de onderzetter een logo in full colour kan krijgen.

Kan ik ook onbedrukte onderzetters bestellen?

Ja, uiteraard kan dit ook! Dit is bijvoorbeeld handig wanneer je zelf over drukmachines beschikt om zo de onderzetters toch zelf te personaliseren. Beschik je hier nu niet over? Dan adviseren wij je om de onderzetters met logo te bedrukken. Mocht je wegens budgettechnische redenen geen kaarsen willen bedrukken (omdat dit goedkoper uitvalt), dan hebben we goed nieuws voor je. Wanneer je een hogere afname van een product besteld, krijg je automatisch kwantumkorting. Ook betaal je bij Gift Campaign geen verzendkosten voor standaard leveringen.

Waar zijn de gepersonaliseerde onderzetters van gemaakt?

Over het algemeen is hout het meest gebruikte materiaal om onderzetters te maken, met name bamboe, omdat het stevig is en goed bestand is tegen vocht. Evenzo hebben we ook modellen van kurk voor degenen die de voorkeur geven aan een product met een meer natuurlijke esthetiek. Daarnaast is er vilt voor een meer opvallende esthetiek en polyester omdat het full colour bedrukking mogelijk maakt. Ook leistenen onderzetters zijn hier te vinden, perfect voor restaurants!

Wat is de levertijd van onderzetters bedrukt met logo?

De geschatte tijd is meestal 6 tot 8 werkdagen, hoewel deze periode varieert afhankelijk van het model en de gekozen bedrukkingstechiek. Evenzo zult u merken dat sommige onderzetters een expresbezorgservice beschikbaar hebben (tegen meerprijs). Contacteer onze klantenservice om de voorwaarden op te vragen en persoonlijk advies te krijgen.

Waarmee zijn bedrukte onderzetters goed te combineren?

De onderzetters zijn perfecte accessoires voor in de keuken. Het is daarom vanzelfsprekend om het in combinatie te geven met keukenaccessoires met logo, denk bijvoorbeeld aan het geven van de onderzetters in combinatie met keukenschorten bedrukken met naam om een persoonlijke touch te geven aan het geschenk. Laat je verassen door ons uitgebreide assortiment aan promotieartikelen.


★ Reviews