Meer afbeeldingen bekijken

itemprop="name">Laptophouder Bamboo

Prijs berekenen:

Bamboe pootjes gemaakt om laptops tot 15.6¨ op te zetten (ook voor tablets). Hij is opvouwbaar en heel makkelijk mee te nemen.

+ Omschrijving   + Kenmerken

  •    1 Kleur (Op de hoes)logo in één kleur
  •    2 Kleuren (Op de hoes)tweekleurig logo
  •    3 Kleuren (Op de hoes)driekleuren logo
  •    4 Kleuren (Op de hoes)vier kleuren logo
  •    Digitale kleuren transfer (Op de hoes)
  •    Zonder opdruk
5
10
25
50
100
Ander aantal:
 

Omschrijving:

Deze pootjes om een laptop op te zetten zijn gemaakt van bamboe. Dit is een ideaal accessoire voor wanneer je buiten kantoor werkt. Hij is opvouwbaar en heel makkelijk mee te nemen. Hij is geschikt voor tablets en laptops tot 15,6¨.

Kenmerken

Productcode:
Minimale bestelling:
Materiaal:
Land van fabricage:
Merk:
Intrastat code:
In onze collectie vanaf :
Land van verzending :


Verpakking

Individueel verpakkingstype::
Tussenverpakking::
Afmetingen van buitenste doos:
Inhoud van de buitenste doos:
Gewicht van de buitenste doos:
Hoeveelheid per doos:

Beschikbare druklocaties

Positie markeren item side met tampodruk
Positie: Item side
Opdruk: Tampodruk
Maat: 70 x 10 mm
Maximale drukkleuren: 5
Vectorial logo : Ja
Levertijd: 7-10 werkdagen
Positie markeren item side met laser
Positie: Item side
Opdruk: Laser
Maat: 100 x 10 mm
Kleuren: Lasergravure
Vectorial logo : Ja
Levertijd: 7-10 werkdagen
Positie markeren pouch met zeefdruk transfer
Positie: Pouch
Opdruk: Zeefdruk Transfer
Maat: 250 x 60 mm
Maximale drukkleuren: 6
Vectorial logo : Ja
Levertijd: 7-10 werkdagen
Positie markeren pouch met digitale transfer
Positie: Pouch
Opdruk: Digitale Transfer
Maat: 250 x 60 mm
Kleuren: Full colour
Vectorial logo : Nee
Levertijd: 7-10 werkdagen

Informatie over druktechnieken


Transferdruk:

Wat is transferdruk? Jouw (vector)logo/design wordt eerst in de gewenste kleur op een transfer papier aangebracht (in spiegelbeeld). Daarna wordt dit transfer papier op hoge temperatuur samengeperst door een drukmachine. De warmte zorgt ervoor dat de inkt zich zal binden aan het gewenste relatiegeschenk. Deze opdruk van het desbetreffende logo/design is dunner dan een normale zeefdruk wat ervoor zorgt dat het zachter, fijner aanvoelt en daarnaast erg duurzaam is. Transferdruk is perfect voor gedetailleerde designs en in diverse opdrukkleuren, ook full colour, maar kost meer dan de normale zeefdrukmethode. Vooral bedoelt voor flexibele materialen zoals (paraplus, tassen en petten).


Digitale transfer:

Digitale transfer is een drukmethode wat erg lijkt op transferdruk, maar in plaats van inkt op papier, wordt er een digitale printer gebruikt om CMYK-kleuren op een grote papierrol te printen, er gaat vervolgens een witte laag over het gekleurde gebied heen. Opgevolgd door lijm om de hechting op het gewenste item mogelijk te maken. De laatste stap in het proces is het aanbrengen van de transfer op het relatiegeschenk of promotieartikel doormiddel een drukmachine en warmte. Deze methode levert foto kwaliteit voor designs & logos. Het is duurder als transfer & zeefdruk maar compenseert met veel hogere kwaliteit op het eindproduct.


Tampondruk:

Tampondruk, wat is het? Jouw logo wordt bedrukt op het gewenste artikel doormiddel van een siliconen drukkussen (de tampon). Om dit te prepareren wordt het ontwerp belicht op een metalen plaat (Dit wordt de cliché genoemd) waardoor het ontwerp zichtbaar wordt, hierna wordt er een rakel met inkt overheen geplaatst wat het cliché vult met inkt. De tampon zal vervolgens geperst worden op het cliché om de inkt op te nemen. Voilà, klaar om te drukken op het gewenste promotieartikel of relatiegeschenk! Deze drukmethode is vrijwel op elke ondergrond en vorm te bedrukken door de elasticiteit van het drukkussen en geeft een goede definitie! Voor deze drukmethode is er een vector afbeelding nodig en is het maximale aantal Pantone-kleuren tot 4 gelimiteerd om het beste resultaat te krijgen.


CO2 laser gravering:

CO2 Laser gravering is een vorm van laser gravering maar exclusief voor organische materialen (voornamelijk hout). Met een CO2-laser (zachte laser: gebruikt voor het graveren/markeren van organische materialen) wordt de bovenste laag van het materiaal ‘weggebrand’. Het logo/design wordt dan zichtbaar. Het is een permanente gravering waarbij de inner kleur van het materiaal naar boven komt wanneer het gewenste design gegraveerd wordt. Het is dus niet mogelijk om kleur toe te voegen aan dit proces. Het resultaat is permanent, extreem gedetailleerd en geeft een luxueuze uitstraling.

KleurActuele voorraadVolgende beschikbaarheid
 Hout2012-08-2022 / 14 stuks

* De data zijn schattingen en kunnen wijzigingen.