Veel bedrijven zoeken originele giveaways om weg te geven. Logisch, je wilt impact maken. Hoe verrassender het product, hoe meer impact je maakt! Als je het ons vraagt, moet een promotieartikel aan verschillende factoren voldoen om perfect te zijn. Zo moet hij origineel zijn, maar ook functioneel en hij moet de zichtbaarheid van jouw merk verhogen. Zo tref je in ons assortiment goedkope promotie artikelen aan, maar ook luxere varianten.

Kleuren
Bruin
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Oranje
Turkoois
Naturel
Zilver
Groen
Meerkleurig
Minimale afname
overige filters

17 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

17 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER ORIGINELE GESCHENKEN BEDRUKKEN

Wat voor originele promotie geschenken kan ik hier bedrukken?

Dit deel van de catalogus is gewijd aan alternatieve relatiegeschenken die kunnen worden gebruikt om een ​​origineel en onverwacht cadeau te maken. Er zijn bijvoorbeeld de geurstokjes en barbequesets. Dan zijn er de beach tennissets en de parasols, Tot slot vind je cadeaus voor huisdieren en andere interessante opties.

Is er een minimale afname?

Ja, meestal moet de minimale bestelling 25 stuks zijn (dit kan variëren omdat elk artikel anders is en deze limiet kan zowel lager als hoger zijn). Dit is te wijten aan het feit dat we op maat produceren, dus er zijn vaste kosten bij het opstarten van de machine en daarom zou het verdelen over een paar promotieartikelen resulteren in een hoge prijs. Om deze reden moeten we deze minimale afname vaststellen, maar voor alle bestellingen wordt kwantumkorting toegepast wat hoger is naarmate het volume groter is.

Wat zijn de meest prominente druktechnieken?

Afhankelijk van het gekozen product kunt u gebruik maken van verschillende bedrukkingstechnieken, gebasseerd op het materiaal en de vorm van het product. Tampondruk en zeefdruk zijn bijvoorbeeld twee van de meest voorkomende omdat ze goedkoop zijn en zich aanpassen aan verschillende oppervlakken. Daarnaast is er lasergravering, het meest populair voor hout en metaal, omdat het erg moeilijk te beschadigen is. Dan zijn er verschillende soorten transfers voor de rijkste logo's op chromatisch niveau. Ten slotte vindt u andere opties, zoals full colour digitaal printen voor complexere designs.

Zijn er kosten verbonden aan het opsturen van digitale voorbeelden met logo?

Het is gratis! Selecteer het product waarvan u de prijs en bedrukkingstechnieken wilt zien. Aan de rechterkant heb je een virtuele voorbeeld optie, waar je ons je logo kunt sturen, zodat we je binnen 24 werkuren een e-mail sturen met het budget en een preview van hoe het product er in zijn definitieve ontwerp uit zou zien . Eveneens zal ons team u vrijblijvend adviseren, zodat u kunt rekenen op het resultaat dat u zoekt voor uw geschenken.


★ Reviews