Veel bedrijven zoeken originele relatiegeschenken om weg te geven. Logisch, je wilt impact maken. Hoe verrassender de relatiegeschenken zijn, hoe meer jij in het hoofd van je klant zit. Als je het ons vraagt, moet een relatiegeschenk aan verschillende factoren voldoen om perfect te zijn. Zo moet hij origineel zijn, maar ook functioneel en hij moet de zichtbaarheid van jouw merk verhogen. Daarom kun je bij ons relatiegeschenken met logo bedrukken. Het geschenk dient zo als cadeau, maar is tegelijkertijd ook onderdeel van jouw merchandising. Wij hebben voor ieder budget wat wils. Zo tref je in ons assortiment goedkope promotie artikelen aan, maar ook luxere relatiegeschenken. Ieder item is te personaliseren naar wens.

20 artikel(en)

 • Waterdichte tas Bayside

  Tas met opdruk en schouderband van 1,5L
  Waterdichte tas voor reclame, gemaakt van polyester en met een capaciteit van 1,5L. Bedruk de tasjes met een logo en gebruik ze als bedrijfsgeschenk.

  Prijs vanaf: € 1,10
 • Waterdichte tas Bayside XL

  Te bedrukken tas met schouderband
  Tas voor promotioneel gebruik, gemaakt van PVC en met een capaciteit van 10L. Voorzien van schouderband en te bedrukken met een bedrijfslogo.

  Prijs vanaf: € 4,60
 • Heuptasje Runclub

  Waterdicht lycra heuptasje met opdruk
  Aantrekkelijk waterbestendig heuptasje om te bedrukken met je bedrijfslogo. Ideaal om als reclameartikel weg te geven op beurzen en evenementen.

  Prijs vanaf: € 1,69
 • Bluetooth speaker Party

  Bluetooth speaker voor reclame
  Met je logo te bedrukken speaker met bluetooth en een heel aantrekkelijk en elegant design. Ideaal als merchandising en relatiegeschenk.

  Prijs vanaf: € 9,13
 • Powercard Solarcharge

  Promotie solar powerbank 4000 mAh
  Bedrukbare portable aluminium oplader van 4000 mAh met zonnepaneel. Met dit relatiegeschenk raakt de batterij van je klanten nooit leeg.

  Prijs vanaf: € 9,26
 • Organizer Powerfolder

  Organizer met powerbank van 4000 mAh
  Mapje met powerbank van 4000 mAh om te bedrukken met je bedrijfslogo en te gebruiken als promotie artikel of merchandising tijdens reclamecampagnes.

  Prijs vanaf: € 15,47
 • Telelens Zoom

  Telelens voor klanten
  Telelens voor smartphones en tablets om als relatiegeschenk of reclameartikel aan je klanten te geven tijdens marketingcampagnes.

  Prijs vanaf: € 2,61
 • Drone Hover

  Drone X3 relatiegeschenk
  Verras je klanten of medewerkers met deze drones met camera als relatiegeschenk, geschikt voor het maken van foto's en video's. Leuk voor jong en oud.

  Prijs vanaf: € 15,36
 • USB-C sleutelhanger

  Reclame sleutelhanger met USB type C
  Sleutelhanger met USB-C en micro-USB-connector, zodat je klanten altijd hun verschillende technologische devices op elkaar aan kunnen sluiten.

  Prijs vanaf: € 1,13
 • Smartwatch Crossfit

  Relatiegeschenk smartwatch voor klanten
  De smartwatch als promotiegeschenk is een feit. Laat hem bedrukken met het logo van je bedrijf voor reclamecampagnes en promotioneel gebruik.

  Prijs vanaf: € 11,06
 • Smartwatch Fitring

  Promotie smartwatch als relatiegeschenk
  Deze smartwatch registreert de activiteit van de drager. Een ideaal relatiegeschenk dat je kunt laten bedrukken met een bedrijfslogo.

  Prijs vanaf: € 17,42
 • Activity tracker Runclub

  Activity tracker als relatiegeschenk
  Deze activiteitentrackers zijn een heel innovatief relatiegeschenk. Laat ze bedrukken met het logo van je bedrijf en geef ze cadeau tijdens reclamecampagnes.

  Prijs vanaf: € 23,08
 • Weerstation Cubes

  Weerstation met opdruk
  Te bedrukken weerstation bestaande uit twee blokken. Afhankelijk van de positie van de blokken toont het de tijd of de temperatuur. Ideaal als relatiegeschenk.

  Prijs vanaf: € 7,29
 • Camera Action

  Camera voor publiciteit tijdens evenementen
  Een sportieve camera om als relatiegeschenk aan je klanten te geven tijdens reclamecampagnes en bedrijfsevenementen. Te bedrukken met je logo.

  Prijs vanaf: € 16,14
 • Paraplu Hurricane

  Omkeerbare paraplu van 23''
  Deze paraplu's worden gekenmerkt door hun weerstand tegen wind en regen en zijn ideaal als bedrijfsgeschenk. Bedruk ze met je bedrijfslogo!

  Prijs vanaf: € 9,38
 • Sleutelhanger FindKey

  Key finder voor reclame
  Installeer de app en hang deze te bedrukken key finder aan je sleutelhanger en je zult je sleutels nooit meer kwijtraken. Een heel handig reclameproduct.

  Prijs vanaf: € 3,13
 • Sleutelhanger CobLight

  Sleutelhanger met seinlicht
  Dit promotie geschenk met opdruk en musketonhaak kan aan een tas of fiets gehangen worden, zodat jouw klanten altijd goed te zien zullen zijn op straat.

  Prijs vanaf: € 0,60
 • Creditcard beschermhoesje

  Promotionele creditcard beschermhoesje
  Deze creditcard beschermhoes is een origineel relatiegeschenk. Te bedrukken met logo voor een persoonlijke touch.

  Prijs vanaf: € 0,07
 • Beschermende kaarthouder Save Plus

  Kaarthouder met beveiliging
  Deze kaarthouder kan bedrukt worden en is voorzien van een beschermend metalen binnenlaagje om misbruik en onnodig krassen te voorkomen.

  Prijs vanaf: € 0,23
 • Bagageweger Checkin

  3-in-1: weegschaal, zaklamp en powerbank
  3-in-1 device: reclame-powerbank van 2200 mAh, bagageweger en zaklamp om als relatiegeschenk aan klanten te geven tijdens reclameactiviteiten.

  Prijs vanaf: € 8,21

20 artikel(en)

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >