Meer afbeeldingen bekijken

itemprop="name">USB-ventilator Vintage

Prijs berekenen:

Deze USB-ventilator is een heel leuk en origineel relatiegeschenk. Sluit hem aan op je USB-poort voor een verfrissend windje als het warm is.

+ Omschrijving   + Kenmerken

  •    1 Kleur (Voorkant)logo in één kleur
  •    Digitaal full colour label (Voorkant)
  •    Doming (Voorkant)
  •    Zonder opdruk
10
25
50
100
250
Ander aantal:
 

Omschrijving:

ABS USB ventilator met aan-/uit knop. Inclusief USB kabel.

Kenmerken

Productcode:
Minimale bestelling:
Maat:
Gewicht:
Materiaal:
Land van fabricage:
Intrastat code:
In onze collectie vanaf :
Land van verzending :


Verpakking

Tussenverpakking::
Afmetingen van buitenste doos:
Inhoud van de buitenste doos:
Gewicht van de buitenste doos:
Hoeveelheid per doos:

Beschikbare druklocaties

Positie markeren front do & dl met digitaal label
Positie: Front do & dl
Opdruk: Digitaal label
Maat: 40x40 mm
Kleuren: Full colour
Vectorial logo : Nee
Levertijd: 9-12 werkdagen
Positie markeren front do & dl met doming
Positie: Front do & dl
Opdruk: Doming
Maat: 40x40 mm
Kleuren: Full colour
Vectorial logo : Nee
Levertijd: 8-10 werkdagen
Positie markeren front pad met tampondruk
Positie: Front pad
Opdruk: Tampondruk
Maat: 30x30 mm
Maximale drukkleuren: 1
Vectorial logo : Ja
Levertijd: 8-11 werkdagen

Informatie over druktechnieken


Tampondruk:

Tampondruk, wat is het? Jouw logo wordt bedrukt op het gewenste artikel doormiddel van een siliconen drukkussen (de tampon). Om dit te prepareren wordt het ontwerp belicht op een metalen plaat (Dit wordt de cliché genoemd) waardoor het ontwerp zichtbaar wordt, hierna wordt er een rakel met inkt overheen geplaatst wat het cliché vult met inkt. De tampon zal vervolgens geperst worden op het cliché om de inkt op te nemen. Voilà, klaar om te drukken op het gewenste promotieartikel of relatiegeschenk! Deze drukmethode is vrijwel op elke ondergrond en vorm te bedrukken door de elasticiteit van het drukkussen en geeft een goede definitie! Voor deze drukmethode is er een vector afbeelding nodig en is het maximale aantal Pantone-kleuren tot 4 gelimiteerd om het beste resultaat te krijgen.


Digitale label:

Digitale labels zijn stickers die geplaats worden op het gewenste product. Een full colour sticker wordt bedrukt en vervolgens uitgesneden met een snijmachine. Het digitale label wordt vervolgens afgepeld en op de items aangebracht. Het kan een transparante of witte achtergrond hebben en zal altijd een vierkant/rechthoekige achtergrondvorm hebben. In het algemeen wordt het gebruikt voor producten die lastig te printen zijn met andere full colour methodes. Het nadeel van digitale labels is dat het niet aangeraden wordt voor producten die in aanraking zullen komen met water. Het zal dan snel kwaliteit verliezen. Voornamelijk gebruikt voor sleutelhangers, pennen en diverse andere producten.


Doming:

Doming is een drukmethode dat bestaat uit het printen van het gewenste logo/design op een zelfklevend etiket. Vervolgens wordt daar boven een polyurethaanvloeistof aangebracht (een transparante “gel laag”, wat resulteert in scherpe kleuren en een diepte effect. Het is een duurzame methode wat niet makkelijk bekrast of ingedeukt kan worden. Eenmaal aangebracht, stroomt de polyurethaanvloeistof naar de rand van het etiket en verhardt tot een heldere koepel. Dit wordt vervolgens uitgehard in een oven en is dan klaar om op het gewenste item te worden aangebracht. De kwaliteit is erg goed, de methode is goedkoop en het is mogelijk logos met veel kleuren te laten drukken. Voornamelijk gebruikt voor items zoals sleutelhangers.

KleurActuele voorraadVolgende beschikbaarheid
 Zwart8-
 WitNiet op voorraad30-08-2022 / 2.233 stuks

* De data zijn schattingen en kunnen wijzigingen.