Laat opvouwbare tasjes bedrukken als promotie artikelen om uit te delen op evenementen. Een opvouwbaar tasje bedrukken is tegenwoordig erg populair, omdat ze zo praktisch zijn in het gebruik. Ideaal als je liever geen plastic tassen wil gebruiken. Door het opvouwbare tasje met logo te bedrukken krijgt jouw bedrijfsnaam extra exposure! Jouw opvouwbare tas bedrukken bij ons? We hebben een divers assortiment beschikbaar, te bedrukken met hoogwaardige druktechnieken.


Kleuren
Bruin
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Naturel
Materialen
Gramgewicht
Type handvatten
Merken
Minimale afname
Themas

22 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

22 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER OPVOUWBARE TASSEN BEDRUKKEN

Waarom een opvouwbare tas bedrukken?

De opvouwbare tas bedrukken is, net als de rest van de bedrukte tassen die u in onze catalogus aantreft, een zeer praktisch promotie artikel voor dagelijks gebruik, bij een evenement of op een specifieke reis. Bovendien hebben ze een vrij groot drukgebied, dus de zichtbaarheid van het bedrijf zal hoger zijn dan die van andere soorten merchandising. Ten slotte moet worden vermeld dat het een relatief goedkope relatiegeschenk product is. Bovendien hebben deze accessoires het voordeel dat ze comfortabel in bijna elke tas of rugzak kunnen worden gedragen. Relatiegeschenken zoals deze opvouwbare tasjes te laten bedrukken zijn natuurlijk ook veelzijdig. Mee te nemen als boodschappentas, op pad met vrienden

Is er de mogelijkheid om 1 opvouwbaar tasje met logo aan te schaffen?

Het is niet mogelijk om kleine bestellingen te doen voor zowel tassen als andere relatiegeschenken. Dit komt omdat de productiekosten van enkele eenheden erg hoog zouden zijn en dit de uiteindelijke prijs zouden beïnvloeden, daarom moeten we een minimum vaststellen. De vereiste is meestal ten minste 25 opvouwbare tassen bedrukken, maar dit kan variëren afhankelijk van het product (u kunt het bekijken op de pagina). Evenzo moet worden vermeld dat we kwantumkortingen hebben, omdat we kunnen rekenen op zeer lage eenheidsprijzen voor een opvouwbare tas bedrukken. Ontdek daarnaast ook ons uitgebreide assortiment aan diverse tassen te bedrukken met bijvoorbeeld uw bedrijfslogo.

Uit wat voor materiaal bestaan de opvouwbare bedrukte tassen?

Onze opvouwbare tassen zijn gemaakt van katoen, polyester of non-woven, de meest voorkomende opties voor dit type accessoire. Dan zijn er speciale ontwerpen voor uw bedrijf om het verschil te maken, zoals ecologische materialen (rPET of gerecycled plastic, biologisch of gerecycled katoen...), perfect om de normen en waarden van het merk op het gebied van het milieu te tonen. Er zijn ook geen tekort aan combinaties van het bovenstaande, zoals katoen met jute of kurk, om een onderscheidende touch te geven die zal worden gewaardeerd. Deze specifieke opvouwbare tassen laten bedrukken helpt bovendien met een steentje bijdragen aan een duurzame samenleving

Kunnen ze gewassen worden met de wasmachine?

Meestal wel, maar we raden aan om de aanbevelingen te volgen die zijn beschreven op de product pagina. Zowel met de opvouwbare tasjes met opdruk en de rest van de herbruikbare tassen zou het ideaal zijn om korte programma's en lage temperaturen voor de wasmachine te gebruiken. Toch zal een groot aantal reinigingen er ook voor zorgen dat de afdruk verslechtert. Maar dit geldt niet voor de hele catalogus. Check dus bij elk product in de opvouwbare tas laten bedrukken categorie, wat de aanbevelingen zijn. Dit kan variëren afhankelijk van de tas die je kiest en het soort maatwerk. Daarom raden we je aan om ons te raadplegen zodat we je van alle informatie kunnen voorzien.


★ Reviews