Een muts bedrukken met je bedrijfslogo is een slimme manier van marketing inzetten tijdens de winter. Ideaal voor werknemers die veel buiten werken. De muts beschermt hen niet alleen tegen de kou, jouw bedrijfsnaam krijgt ook meer zichtbaarheid. Doe hier een schepje bovenop en laat ook handschoenen bedrukken. Onze op maat gemaakte bedrijfsmutsen en handschoenen zijn speciaal geweven om je warm te houden. Binnen ons assortiment vind je diverse modellen aan mutsen of handschoenen met naam, welke per item te personaliseren zijn. Hierdoor zijn ze ook geschikt als relatiegeschenk.

6 artikel(en)

 • Muts Expedition

  Reclame muts met logo
  Mutsen zijn populaire promotie artikelen voor het winterseizoen. Dit model is van fleece en je kunt de voorkant van de muts bedrukken met een full colour logo.

  Prijs vanaf: € 1,01
 • Handschoenen Expedition

  Fleece handschoenen met logo
  Deze handschoenen van fleece passen mooi bij de bedrukte muts en sjaal. Ideaal als corporate merchandising. Je kunt ook deze handschoenen bedrukken met je logo.

  Prijs vanaf: € 0,82
 • Touchscreen handschoenen

  Touchscreen handschoenen met logo
  Met deze touchscreen handschoenen om te bedrukken, zullen je klanten nooit meer koude handen hebben als ze hun telefoon gebruiken. Ideaal als relatiegeschenk.

  Prijs vanaf: € 0,84
 • Muts NightLife

  Reclame muts met licht
  Geef deze originele muts als bedrijfsgeschenk aan klanten en personeel op beurzen en evenementen. De mutsen zijn voorzien van een handig hoofdlampje.

  Prijs vanaf: € 5,59
 • Muts RPET Sweden

  Unisex muts voor de winter
  Deze polyester RPET muts is een must-have voor koudere dagen. Hij is te voorzien van bedrijfslogo voor extra zichtbaarheid.

  Prijs vanaf: € 1,67
 • Muts RPET Switzerland

  Muts met logo en omgeslagen boord
  Dit item mag tijdens koudere dagen niet ontbreken. Deze reclame muts is gemaakt van elastisch RPET polyester en te voorzien van logo.

  Prijs vanaf: € 1,79

6 artikel(en)

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >