itemprop="name">Drinkrietje Telescopic

Prijs berekenen:

Op gastronomische evenementen zet je een trend met deze promotie artikelen: uitvouwbaar rvs rietje met borstel in bedrukte koker met dop in diverse kleuren.

+ Omschrijving   + Kenmerken

  •    1 Kleur (Op het hoesje)logo in één kleur
  •    Lasergravering (Op het rietje)
  •    Zonder opdruk
25
50
100
250
500
Ander aantal:
 

Omschrijving:

Set met roestvrijstalen telescopisch rietje en borstel. Geleverd in koffer met karabijnhaak.

Kenmerken

Productcode:
Minimale bestelling:
Maat:
Gewicht:
Materiaal:
Land van fabricage:
Merk:
Intrastat code:
In onze collectie vanaf :
Land van verzending :


Verpakking

Individueel verpakkingstype::
Tussenverpakking::
Afmetingen van buitenste doos:
Inhoud van de buitenste doos:
Gewicht van de buitenste doos:
Hoeveelheid per doos:

Beschikbare druklocaties

Positie markeren doos doos met tampondruk
Positie: Doos doos
Opdruk: Tampondruk
Maat: 55 x 10 mm
Maximale drukkleuren: 1
Vectorial logo : Ja
Levertijd: 6-10 werkdagen
Positie markeren doos doos met zeefdruk
Positie: Doos doos
Opdruk: Zeefdruk
Maat: 30 x 50 mm
Maximale drukkleuren: 1
Vectorial logo : Ja
Levertijd: 6-10 werkdagen
Positie markeren straw lichaam met lasergravering (tot 2cm2)
Positie: Straw lichaam
Opdruk: Lasergravering
Maat: 45 x 4 mm
Kleuren: Lasergravure
Vectorial logo : Ja
Levertijd: 6-10 werkdagen

Informatie over druktechnieken


Tampondruk:

Tampondruk, wat is het? Jouw logo wordt bedrukt op het gewenste artikel doormiddel van een siliconen drukkussen (de tampon). Om dit te prepareren wordt het ontwerp belicht op een metalen plaat (Dit wordt de cliché genoemd) waardoor het ontwerp zichtbaar wordt, hierna wordt er een rakel met inkt overheen geplaatst wat het cliché vult met inkt. De tampon zal vervolgens geperst worden op het cliché om de inkt op te nemen. Voilà, klaar om te drukken op het gewenste promotieartikel of relatiegeschenk! Deze drukmethode is vrijwel op elke ondergrond en vorm te bedrukken door de elasticiteit van het drukkussen en geeft een goede definitie! Voor deze drukmethode is er een vector afbeelding nodig en is het maximale aantal Pantone-kleuren tot 4 gelimiteerd om het beste resultaat te krijgen.


Laser gravering:

Laser Gravering is een klassieke methode waarbij een laser nauwkeurig de bovenste laag wegbrandt bij items die gemaakt zijn van organische materialen zoals glas, metaal, hout en rubber. Wat achterblijft is een strakke gravering in de onderlaag van het gewenste materiaal. Het resultaat is nauwkeurig, blijvend en geeft een luxueuze uitstraling. Deze drukmethode heeft geen kleur maar laat juist de ondergrondkleur van het materiaal naar boven komen wat resulteert in verschillende tonen gebaseerd op de laag die weggebrand wordt. Maakt gebruik van de Fiber laser (voor het graveren van metalen of harde voorwerpen) en een CO2 Laser (Zachte laser voor organische materialen). Let op dat de laser geen kleur heeft, en het gevectoriseerde logo daarom geen kleur moet bevatten.


Zeefdruck:

Zeefdruk, Hoe werkt het? Voor dit drukproces haal je een rakel over het belichte zeefdrukraam heen. Hierdoor zullen er kleine gaatjes ontstaan (Mazen) waar de inkt doorheen gedrukt wordt op het gewenste artikel. Door de Pantone kleuren wordt ook bij deze methode elke kleur apart gedrukt met verschillende zeefdrukramen. (Maximaal 8 kleuren). Deze drukmethode kan gebruikt worden om erg gedetailleerde afbeeldingen & logo´s te bedrukken. Zeefdruk geeft de mogelijkheid om op grote oppervlaktes te drukken, een budgetvriendelijke optie, voornamelijk gebruikt voor T-shirts, tassen, en textielproducten maar diverse andere materialen zijn ook mogelijk.

KleurActuele voorraadVolgende beschikbaarheid
 Zwart3.452-
 Blauw6.352-
 Rood5.708-
 Wit3.561-
 Lichtgroen4.410-

* De data zijn schattingen en kunnen wijzigingen.