Laat bij ons een mondmasker hoesje bedrukken met een logo om mondkapjes zo goed mogelijk te beschermen. In sommige gevallen is het essentieel voor klanten en / of medewerkers om mondkapjes te dragen. Des te belangrijker is het om dit ook op een verantwoorde manier te doen. Het mondkapje beschermt jou, het mondmasker hoesje beschermt het mondkapje. Je kunt met dit item je mondkapje in je rugzak, tas of jas opbergen zonder dat deze in contact komt met andere objecten of oppervlakten. Hierdoor blijft het mondkapje zo schoon mogelijk en voorkomen we verspreiding van het virus. Je kunt het mondkapje hoesje bedrukken met logo om hem zo te personaliseren en reclame te maken. Dit is dan ook een geschikt relatiegeschenk voor corona.

Mondkapjes voor bedrijven · Desinfecterende handgel · Antibacteriële pennen · Bedrukte mondmasker hoesjes · Meer veiligheidsartikelen corona


9 artikel(en)

 • MEEST VERKOCHT
  Gepersonaliseerde etui voor mondkapjes kleur wit

  Hoes mondkapjes Compact

  Gepersonaliseerde etui voor mondkapjes
  Laat mondkapjes bedrukken met logo en combineer deze direct met deze hoes voor mondkapjes. Zo bescherm je het mondmasker zo goed mogelijk tegen virussen.

  Prijs vanaf: € 0,29
 • Xl hoesje met logo voor mondkapjes kleur wit

  Mondkapje hoesje Folder

  Xl hoesje met logo voor mondkapjes
  Deze hoesjes voor mondkapjes zijn XL van formaat en te personaliseren met logo. Ze zijn gemaakt van PP en hierdoor ideaal om je mondkapje in op te bergen.

  Prijs vanaf: € 0,10
 • Grote tasjes met logo voor mondmaskers

  Hersluitbaar tasje Large

  Grote tasjes met logo voor mondmaskers
  Met deze hersluitbare zakjes kunnen klanten en medewerkers hun mondkapjes veilig opbergen. Je kunt de tasjes bedrukken voor merkpromotie. Ideale merchandising.

  Prijs vanaf: € 0,28
 • Kleine tasjes met logo voor mondmaskers

  Hersluitbaar tasje Small

  Kleine tasjes met logo voor mondmaskers
  Het is niet alleen belangrijk mondkapjes te dragen, maar ook om ze goed op de bergen. Deze met je logo bedrukte tasjes zijn daarom onmisbare promotieartikelen.

  Prijs vanaf: € 0,22
 • Mondkapjes houder non-woven met logo

  Mondkapjes houder Nonwoven

  Mondkapjes houder non-woven met logo
  Dit type houder voor je mondkapje met logo is gemaakt van non-woven stof en is hierdoor een stuk duurzamer. Hij is herbruikbaar en beschermt goed!

  Prijs vanaf: € 0,07
 • Custom stoffen hoesje voor mondkapjes

  Hoes voor mondkapjes Sack

  Custom stoffen hoesje voor mondkapjes
  Deze hoes met logo voor mondkapjes is gemaakt van stof en heeft een hoge weestand. Hij is geschikt om te wassen en heeft een handig elastiek.

  Prijs vanaf: € 0,35
 • Stevig koordje voor mondmaskers

  Mondkapjehanger Corporative

  Stevig koordje voor mondmaskers
  Deze promotie artikelen lijken op keycords maar zijn bedoeld voor mondkapjes. Kies een kleur die bij je logo past en raak je mondmasker nooit meer kwijt.

  Prijs vanaf: € 0,14
 • Gepersonaliseerde mondkapjes houder

  Mondmaskerhouder FullColor

  Gepersonaliseerde mondkapjes houder
  Je kunt deze handige houder voor mondkapjes bedrukken met een full colour bedrijfslogo en gebruiken als merchandising. Inclusief medisch mondmasker type IIR.

  Prijs vanaf: € 0,66
 • Mondkapjehouder voor merchandising

  Mondkapjes houder FullColor

  Mondkapjehouder voor merchandising
  Laat deze compacte kartonnen houder voor mondkapjes bedrukken met een opvallend full colour bedrijfslogo. Effectief als merchandising op beurzen en evenementen.

  Prijs vanaf: € 0,88

9 artikel(en)

★ Reviews