Laat bij ons een mondmasker hoesje bedrukken met een logo om mondkapjes zo goed mogelijk te beschermen. In sommige gevallen is het essentieel voor klanten en / of medewerkers om mondkapjes te dragen. Des te belangrijker is het om dit ook op een verantwoorde manier te doen. Het mondkapje beschermt jou, het mondmasker hoesje beschermt het mondkapje. Je kunt met dit item je mondkapje in je rugzak, tas of jas opbergen zonder dat deze in contact komt met andere objecten of oppervlakten. Hierdoor blijft het mondkapje zo schoon mogelijk en voorkomen we verspreiding van het virus. Je kunt het mondkapje hoesje bedrukken met logo om hem zo te personaliseren en reclame te maken. Dit is dan ook een geschikt relatiegeschenk voor corona.

3 artikel(en)

 • Set aan hygiënische mondkapjes

  Set van 4 hygiënische mondkapjes
  Laat deze set aan mondkapjes bedrukken met logo. Een attent relatiegeschenk, waarbij je ook nog eens onbewuste reclame maakt.

  Prijs vanaf: € 1,00
 • Hersluitbaar tasje Large

  Grote tasjes met logo voor mondmaskers
  Met deze hersluitbare zakjes kunnen klanten en medewerkers hun mondkapjes veilig opbergen. Je kunt de tasjes bedrukken voor merkpromotie. Ideale merchandising.

  Prijs vanaf: € 0,25
 • Hersluitbaar tasje Small

  Kleine tasjes met logo voor mondmaskers
  Het is niet alleen belangrijk mondkapjes te dragen, maar ook om ze goed op de bergen. Deze met je logo bedrukte tasjes zijn daarom onmisbare promotieartikelen.

  Prijs vanaf: € 0,23

3 artikel(en)