Binnen ons assortiment aan verzorgingsproducten met logo zijn dit de meest originele producten. Zo kun je hier zonnebrand bedrukken om je klant goed te beschermen tijdens de warmere maanden. Deze categorie aan producten binnen ons aanbod zijn dan ook verrassende items! Deze artikelen zorgen ervoor dat er positieve associatie wordt gemaakt met jouw bedrijf en merk. De producten binnen deze categorie zijn met name interessant voor sportscholen, schoonheidssalons en de farmaceutische sector.


Kleuren
Bruin
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Naturel
Zilver
Goud
Doorzichtig
Meerkleurig
Minimale afname
Themas

Artikelen 1 tot 39 van 70

Bekijk alles

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 39 van 70

Bekijk alles

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER ALTERNATIEVE WELZIJNSPRODUCTEN BEDRUKKEN

Wat voor producten kan ik in deze categorie vinden?

Dit gedeelte is gewijd aan al de wellnessproducten die geen gepersonaliseerde lippenbalsems, kaarsen of spiegeltjes met logo zijn. Daarom kunt u een reeks gevarieerde opties vinden voor het geval u meerdere geschenken in hetzelfde pakket of aan verschillende doelgroepen wilt geven. We hebben zonneschermen met karabijnhaak voor comfortabel transport, manicuresets, flexibele rolmaten, geurverspreiders, badkamersets, hotelslippers, badjassen en andere verwante alternatieven.

Hoeveel kost het om bestellingen te verzenden?

De kosten van onze standaard verzendingen zijn gratis, zonder dat u een minimumbestelling hoeft te doen: bij elk aantal eenheden kunt u rekenen op dit voordeel. De levertijd, die u ziet op de productpagina, moet worden gerekend vanaf de definitieve bevestiging van het toegestuurde grafische voorbeeld van het artikel en bedraagt ​​doorgaans 7 tot 10 werkdagen. Bovendien hebben we enkele express transportopties om deze berzorgtijden te verkorten, waarvan we u per e-mail of telefoontje kunnen informeren als u deze nodig heeft.

Wat zijn de voordelen van het weggeven van deze wellness artikelen?

Ten eerste kan het geven van een geschenk, net als bij de rest van gepersonaliseerde geschenken voor bedrijven, dienen om klanten te behouden, nieuwe te krijgen en een promotie-effect te creëren dankzij het gedrukte merk, dat door anderen zal worden gezien. Ten tweede moet er rekening gehouden worden met het soort bedrukt artikel. In dit geval, omdat het wellness producten zijn, probeert het de boodschap over te brengen dat er voor de ontvanger gezorgd wordt en dat je iets wilt bijdragen aan de ontvanger.

Is er een minimale afname voor deze categorie?

Het is niet mogelijk om zulke kleine bestellingen in onze catalogus te doen. Meestal is het vereiste minimum 25 eenheden, hoewel dit kan variëren afhankelijk van de gekozen merchandising. Dit komt omdat we werken met gepersonaliseerde producties en daarom zijn er vaste kosten voor elke productie, dus het bestellen van een paar geschenken heeft een aanzienlijke invloed op de uiteindelijke prijs. We hebben echter kwantumkortingen op de gehele catalogus, die toenemen naarmate het gekochte volume groter is en we kunnen rekenen op sterk geoptimaliseerde prijzen.


★ Reviews