In gym´s en sportscholen kun je vaak fitness artikelen met logo vinden. Dit is een slimme manier van merchandising. Van zweetbandjes tot yogamatten en trainingsvesten. Deze artikelen hebben een breed oppervlakte waardoor je het logo groter kunt bedrukken. Zo genereer je meer zichtbaarheid! Deze sportartikelen met logo kun je meegeven aan de klant, zodat ze ook thuis aan jou worden herinnerd. Zo motiveer je hen om weer bij jou te gaan sporten iedere keer als ze het item zien.


Kleuren
Bruin
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Grijs
Geel
Groen
Oranje
Roze
Turkoois
Naturel
Zilver
Doorzichtig
Goud
Meerkleurig
Minimale afname
Themas

Artikelen 1 tot 39 van 51

Bekijk alles

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 39 van 51

Bekijk alles

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER ALTERNATIEVE SPORTARTIKELEN BEDRUKKEN

Welke originele sportproducten verkoopt u in deze categorie?

In deze categorie vind je onder andere opties als stappentellers, verlichting om veilig te sporten, polsbandjes, yoga artikelen of fietsstoelhoezen. Verken de sectie en kies degene waarmee uw publiek zich geïdentificeerd kan voelen en lever ze op uw volgende evenement of met de volgende reclamecampagne.

Wat zijn de levertijden van deze promotieproducten?

Onze levertijden zijn tussen de 7 en 10 werkdagen, steeds te rekenen vanaf de goedkeuring van het virtuele grafische voorbeeld dat we zullen opsturen van het product met het logo. Standaard transport is gratis en er zijn enkele producten die de mogelijkheid hebben om een ​​expresdienst in te schakelen (tegen meerprijs). De levertijd kan verschillen per product, het is dus raadzaam om elke productpagina te raadplegen.

Waarmee kunnen deze artikelen goed gecombineerd worden?

Een van de ideale opties om aan te vullen met de flessen met logo, want of het nu in de sportschool is of buiten, het zal absoluut noodzakelijk zijn om een ​​optimale hydratatie te behouden. Natuurlijk mag je de bedrukte rugzakjes niet missen, want ze zijn erg praktisch en verkrijgbaar in alle stijlen: touw, sport, type tas. Wat je ook kiest, denk altijd aan wat jouw doelgroep het meest zou waarderen.

Wat is het voordeel van Gift Campaign en haar bedrukte producten?

Naast een zeer gevarieerde catalogus met relatiegeschenken voor klanten, krijgt u persoonlijk advies wanneer u uw bestelling plaatst, zodat u de best mogelijke keuze. Evenzo zijn onze bedrukkingstechnieken zeer gevarieerd, waardoor we zowel eenvoudige logo's met een paar kleuren als complexere ontwerpen met een grote verscheidenheid aan kleuren kunnen afdrukken, altijd afhankelijk van de opties die in het artikel zijn ingeschakeld. Ten slotte hebben we kwantumkortingen in de hele catalogus, die groter worden naarmate de bestelde hoeveelheid groter is.


★ Reviews