Naast de computermuizen en gepersonaliseerde usb hubs hebben wij nog meer computer gadgets. Gadgets die je kunt gebruiken voor je eigen merchandising, of om weg te geven als relatiegeschenken met logo. Denk aan usb ventilatoren voor warme zomerdagen op kantoor. Of een etui met daarin alle benodigde computer accessoires. Ons aanbod varieert van goedkope gadgets naar moderne en luxere varianten. Handig om potentiële klanten over de streep te halen. Maar ook zeer geschikt in een welkomstpakket voor nieuwe werknemers of het jaarlijkse kerstpakket voor het personeel. Alle computer gadgets zijn uiteraard te voorzien van logo.

8 artikel(en)

 • USB-lampje NightLight

  USB-ledlampje voor reclame
  Dit USB-lampje is een leuk reclameartikel om te bedrukken met je logo en cadeau te geven aan klanten en personeel tijdens promotionele activiteiten.

  Prijs vanaf: € 0,50
 • Ventilator Twister

  Draagbare USB-ventilator voor reclame
  Opvallende plastic ventilator. Sluit hem aan op de USB-poort voor een verfrissend windje. Een leuk promotie artikel voor evenementen en merchandising.

  Prijs vanaf: € 0,99
 • USB-ventilator Vintage

  Design USB-ventilator voor reclame
  Deze USB-ventilator is een heel leuk en origineel relatiegeschenk. Sluit hem aan op je USB-poort voor een verfrissend windje als het warm is.

  Prijs vanaf: € 2,37
 • USB-C sleutelhanger

  Reclame sleutelhanger met USB type C
  Sleutelhanger met USB-C en micro-USB-connector, zodat je klanten altijd hun verschillende technologische devices op elkaar aan kunnen sluiten.

  Prijs vanaf: € 1,13
 • Lampje LumiBulb

  Led-gloeilampje voor USB-poort
  Als je dit lampje aansluit op de USB-poort van je computer, zal het gloeilampje je toetsenbord verlichten. Een leuk promotieartikel voor reclameactiviteiten.

  Prijs vanaf: € 2,48
 • Accessoireset Charge

  Etuis met technologische reclame-accessoires
  Etuis met computeraccessoires om als relatiegeschenk aan klanten te geven. Bevat: 1 muis, 1 USB 2.0-hub met 4 poorten, 1 EU-stekker en 1 powerbank van 4000 mAh.

  Prijs vanaf: € 16,59
 • Spinner Connect

  Altijd de juiste aansluiting!
  Deze spinner is een promotie artikel met aan iedere punt een verschillende connector voor mobiele apparaten. Een origineel relatiegeschenk.

  Prijs vanaf: € 1,56
 • Adapter MultiConnect

  USB-adapter in doosje voor reclame
  Deze USB naar micro USB of type C-adapter zit in een geschenkdoosje dat bedrukt kan worden met de naam van je bedrijf. Een leuk en nuttig reclame artikel.

  Prijs vanaf: € 0,63

8 artikel(en)

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >