Naast de computermuizen en gepersonaliseerde usb hubs hebben wij nog meer computer gadgets. Gadgets die je kunt gebruiken voor je eigen merchandising, of om weg te geven als relatiegeschenken met logo. Denk aan usb ventilatoren voor warme zomerdagen op kantoor. Ons aanbod varieert van goedkope gadgets naar moderne en luxere varianten. Handig om potentiële klanten over de streep te halen. Alle computer gadgets zijn uiteraard te voorzien van logo. Ontdek ook onze goedkope relatiegeschenken voor bedrijven.


Kleuren
Zwart
Wit
Zilver
Grijs
Bruin
Naturel
Minimale afname
Themas

15 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

15 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER OVERIGE COMPUTER GADGETS BEDRUKKEN

Wat voor soort computergadgets verkopen jullie?

Dit deel van de catalogus is gewijd aan andere te bedrukken pc-gadgets. Je zult verschillende interessante opties zien om weg te geven aan technologieliefhebbers. U vindt bijvoorbeeld lampen, ideaal om het toetsenbord of een bepaald deel van het bureau beter te verlichten, of ventilatoren, perfect voor het zomerseizoen. We hebben ook USB-adapters, evenals hoesjes om de gadgets te dragen. Als u op zoek bent naar meer klassieke accessoires, raden we u aan andere secties te verkennen, zoals webcam covers, omdat dit een zeer nuttige aanvulling is om u veiliger te voelen tijdens het gebruik van de laptop.

Waar moet rekening mee gehouden worden?

Er moet rekening worden gehouden met twee factoren: aan de ene kant is er het feit dat, wanneer het budget wordt opgevraagd en de logo-afbeelding wordt bijgevoegd, ons team een ​​grafisch voorbeeld zal sturen van het product met logo. Dan is er het feit dat het promotieobject fysiek aanwezig is. Het is mogelijk om een ​​preview aan te vragen zolang het maar zonder logo is, zodat je kan zien hoe het artikel eruit ziet om de maat, het formaat, de kleur... te zien. verplichting. Op deze manier is het mogelijk om de optie te hebben die het beste bij het merk past.

Waarom zou ik dit soort gadgets bedrukken?

Technologie wordt steeds meer geïntegreerd, zowel op de werkplek als in de woning zelf. Momenteel is het praktisch essentieel om een ​​computer te hebben om bepaalde taken uit te voeren. Deze pc-accessoires zijn een geweldig alternatief als reclamegeschenk, omdat u het gevoel zult hebben dat u een object met toegevoegde waarde geeft dankzij de functionaliteiten, waardoor de zichtbaarheid van het merk wordt verbeterd door het regelmatig te gebruiken. Evenzo is er een grote diversiteit, zowel wat betreft producttype als personalisatie, dus het zal gemakkelijk zijn om er een te vinden die past bij zowel de doelgroep als het merk. Daarom zijn ze een zeer effectieve en veelzijdige vorm van merchandising, omdat ze kunnen worden geleverd aan werknemers, klanten of bezoekers van een evenement.

Wat is de levertijd van deze producten?

Wanneer u het productbestand invoert en kleur, bedrukking en aantal kiest, ziet u aan de rechterkant een schatting van de levertijd. Dit is 6 tot 9 werkdagen (dit varieert afhankelijk van de gekozen merchandising) en moet altijd worden gerekend vanaf de definitieve goedkeuring van het grafische voorbeeld dat naar de e-mail wordt verzonden. Dit komt overeen met onze gratis standaard verzending. Als u levertijden wilt verkorten, hebben we onze express transportservice, zodat uw bestelling sneller kan aankomen. Neem contact met ons op via onze telefoon of e-mail zodat we u kunnen informeren over alle voorwaarden.


★ Reviews