Softshell jassen bedrukken. Origineel en bovendien praktisch. Een softshell jas met logo is daarom een perfect geschenk. Daarnaast behaal jij hier ook een mooi voordeel mee. De jassen bedrukken hebben namelijk een groot drukoppervlakte, waardoor jouw logo extra goed opvalt! Bekijk ons uitgebreide assortiment aan bedrukte softshell jassen. Ook leuk om te combineren met bedrukte t-shirts om de outfit compleet te maken.


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Grijs
Groen
Oranje
Materialen
Geslacht
Gramgewicht
Merken
Minimale afname
overige filters

22 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

22 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER SOFTSHELL JASSEN BEDRUKKEN

Waarom kiezen voor softshell-jassen in plaats van andere jassen?

De softshell-stof is, in tegenstelling tot andere stoffen, ontworpen voor bescherming tegen de kou, maar met de grootst mogelijke lichtheid. Het belangrijkste voordeel is dat de jassen die ermee zijn gemaakt zeer comfortabel zijn en, omdat ze ideaal blijven voor lage temperaturen, perfect zijn voor excursies Zoals bergbeklimmen en andere buitenactiviteiten, en zelfs kunnen worden gebruikt om te sporten. Daarom worden ze aanbevolen als u reclame gaat maken voor uw merk in verband met deze avontuurlijke sector, of om als attent gebaar te geven aan medewerkers die vaak buiten werken.

Softshell jas bedrukken? Hoe werkt dat bij Gift Campaign?

De meest voorkomende technieken bij het personaliseren van softshell jassen zijn de volgende: Zeefdruk, die zich aanpast aan verschillende soorten producten en het mogelijk maakt om het logo in één of meerdere kleuren te plaatsen. Transfer, waarbij gebruik wordt gemaakt van warmte, een pers en een papier waarop het logo wordt gedrukt zodat het beter geïntegreerd wordt. Je kunt ook een softshell jas borduren, waarbij het ontwerp in de jas wordt geweven, hoewel het bij gebruik van naald en draad niet wordt aanbevolen als er kleine details nodig zijn. Tot slot is het mogelijk om lasergravering uit te voeren als er metalen accessoires zijn die daarvoor geschikt zijn.

Wat is de levertijd voor een softshell jas met logo?

Meestal is de levertijd van softshell bedrukken, 4 tot 6 werkdagen, hoewel dit termijn varieert afhankelijk van het gekozen artikel en de bedrukkingstechniek. Wanneer u kleur, hoeveelheid en bedrukking selecteert, ziet u de geschatte tijd. Dit moet altijd gerekend worden vanaf de goedkeuring van het grafisch voorbeeld dat wordt opgestuurd via mail. Evenzo moet worden opgemerkt dat onze standaard transportservice gratis is! Daarnaast is er voor sommige producten ook express verzending mogelijk. Vraag onze klantenservice voor de voorwaarden.

Welke andere eigenschappen hebben jullie softshelljassen?

Naast de voordelen van de softshell zelf, hebben onze jassen extra features, al zal dit afhangen van het model. Deze zijn over het algemeen waterdicht of hebben een coating die water afstoot en sommige modellen hebben een capuchon. Velen van hen zijn ook winddicht, essentieel tegen slecht weer. Sommige zijn ook gevoerd of gemaakt van microfleece voor een betere bescherming tegen de kou. Ten slotte zult u merken dat verschillende softshell jassen verschillende zakken hebben. Op de productpagina kunt u deze en andere specificaties zien, aangezien elke jas uniek is.

Zijn er enige aanbevelingen om de softshell jassen te onderhouden?

Het is belangrijk op te merken dat elk product uniek is en zijn eigen specificaties heeft voor goed onderhoud. Op de productpaginas ziet u deze informatie, hoewel er bepaalde aanbevelingen zijn die moeten worden opgevolgd. Velen van hen laten maximaal 30ºC toe tijdens het wassen. Het wordt niet aanbevolen om bleekmiddel of chemische reiniging te gebruiken. Daarnaast is een groot deel van de catalogus niet geschikt om te strijken (zoals u zult zien op de productpaginas, wordt bij verschillende de maximale temperatuur aangegeven of het strijkbaar is).

Is er een minimale afname voor softshell jassen?

Jazeker, we werken met een minimale afname van over het algemeen 10 stuks voor de softshell jassen. Dit kan verschillen per product. Daarom raden we altijd aan om de specifieke productpagina te raadplegen of contact met ons op te nemen voor persoonlijk advies. Daarnaast leveren we kwantumkortingen voor grotere bestellingen, de korting zal meer worden met de toename van een bepaalde bestelling.


★ Reviews