Geef je binnenkort een evenement waarbij je bedrukte luchtbedden nodig hebt? We helpen je graag. Bij ons kun je een luchtbed bedrukken met bijvoorbeeld een logo of tekst. Dit geeft ideale zichtbaarheid van jouw merk voor in de zomer. Je vindt in ons assortiment diverse luchtbedden. Zoals de klassieke variant om mee te nemen naar het strand. Onmisbare items voor festivals. Je wilt natuurlijk dat de bedrukking lang zichtbaar blijft. We geven je deze garantie. Bedrukte luchtbedden zijn ook prima om weg te geven als origineel relatiegeschenk voor de zomer.

12 artikel(en)

 • Kussentje Siesta

  Promotie strandkussentje
  Comfortabel strandkussentje met rechthoekige vorm. Laat ze bedrukken met je bedrijfslogo en gebruik ze als promotiemateriaal tijdens het strandseizoen.

  Prijs vanaf: € 0,49
 • Luchtbed Ibiza

  Promotie luchtbed met opdruk
  Deze luchtbedden kunnen bedrukt worden met het logo van je bedrijf en zijn ideaal als reclamemateriaal tijdens marketingcampagnes en evenementen.

  Prijs vanaf: € 3,17
 • Luchtbed Big Pineaple

  Luchtbed in de vorm van een ananas
  Opblaasartikelen worden steeds populairder in de reclamewereld. Dit grappige ananasvormige luchtbed is een leuk promotie artikel voor het zomerseizoen.

  Prijs vanaf: € 15,06
 • Luchtbed Big WaterMelon

  Luchtbed in de vorm van een watermeloen
  Bedruk de zijkant van deze opblaasbare watermeloen met je logo. Een relatiegeschenk waarmee je klanten veel pret zullen hebben op het strand.

  Prijs vanaf: € 14,94
 • Zwemband Kids

  Zwemband met logo voor kinderen
  Geef in de zomer deze opblaasbare zwembandjes die bedrukt kunnen worden met je logo, als reclamecadeau aan de kinderen van je klanten. Succes gegarandeerd!

  Prijs vanaf: € 2,12
 • Opblaasbare zwemband

  Zwemband met rugleuning en logo
  Gebruik deze met je logo te bedrukken zwembandjes als klantengeschenk en je merkzichtbaarheid zal aanzienlijk stijgen tijdens de zomermaanden.

  Prijs vanaf: € 6,50
 • Opblaasbare eenhoorn

  Grappige zwemband in de vorm van een eenhoorn
  Deze opblaasbare eenhoorn om te bedrukken met je logo is een relatiegeschenk dat zeker bij je klanten in de smaak zal vallen tijdens zomerse evenementen.

  Prijs vanaf: € 10,14
 • Opblaasbare flamingo

  Zwemband in de vorm van een flamingo
  Deze zwemband in de vorm van een flamingo kan bedrukt worden en is een reclameartikel waarmee je je klanten in de zomer zeker blij mee zal maken.

  Prijs vanaf: € 6,95
 • Opblaasbare mini eenhoorn

  Opblaasbare eenhoorn bekerhouder
  Dit is één van die goedkope promotionele artikelen die een grote impact op je klanten hebben: een opblaasbare bekerhouder in de vorm van een eenhoorn.

  Prijs vanaf: € 0,80
 • Opblaasbare mini flamingo

  Opblaasbare bekerhouder voor reclame
  Met deze opblaasbare bekerhouder in de vorm van een flamingo kunnen je klanten iets drinken in het zwembad. Een grappig en origineel reclameartikel.

  Prijs vanaf: € 0,50
 • Kussentje Comfort

  Goedkoop opblaasbaar kussentje met logo
  Opblaasbare artikelen zijn goedkope relatiegeschenken die enorm de aandacht trekken. Zoals deze kussentjes met logo. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

  Prijs vanaf: € 0,28
 • Opblaasbare Mini Float

  PVC opblaasbare blikhouder
  Met deze opblaasbare blikhouder kun je lekker het water in en tegelijk je favo drankje meenemen. Gemaakt van PVC.

  Prijs vanaf: € 0,56

12 artikel(en)

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >