Zijn we ooit te oud om te spelen? Wij vragen het ons af! Ook in een serieuze setting als werk is soms nodig om te ontspannen. Laat daarom bij ons spellen bedrukken met jouw logo. In deze categorie kun je nog meer gepersonaliseerde spelletjes en speelgoed bedrukken met logo. Zo kun je met het hele team in de lunchpauze even je hoofd verzetten. Of gebruik de bedrukte spelletjes tijdens een teamuitje. Ook is dit een ideale manier van merchandising op een evenement. Zo leren potentiële klanten op een leuke manier kennis maken met jouw merk. Uiteraard kun je ook prima spellen bedrukken als relatiegeschenk. Kies het spel dat je het meest aanspreekt en ontwerp deze verder naar wens. Wij doen de rest.

20 artikel(en)

 • Reclame spelletjes voor klanten

  Set met spelletjes Mini Games

  Reclame spelletjes voor klanten
  Grappige te bedrukken plastic doosjes met spelletjes erin. Een bestelling bevat verschillende modellen, maar de aangegeven prijs is slechts voor één spelletje.

  Prijs vanaf: € 0,20
 • Jeu-de-boulesspel met opdruk

  Spel Jeu-de-Boules

  Jeu-de-boulesspel met opdruk
  Dit jeu-de-boulesspel kan bedrukt worden met het logo van je bedrijf. Een leuk relatiegeschenk om aan je klanten of werknemers te geven.

  Prijs vanaf: € 13,54
 • Houten reisspelletje

  Spelletje Smart

  Houten reisspelletje
  Wens je klanten een fijne reis met dit gepersonaliseerde houten spel. Voor in de trein of het vliegtuig om de tijd snel voorbij te laten gaan.

  Prijs vanaf: € 2,41
 • Gepersonaliseerd dartspel

  Dartspel Bullseye

  Gepersonaliseerd dartspel
  Spelletjes bedrukken kan prima als zakelijk relatiegeschenk. Bijvoorbeeld dit dartspel om tussen het werken door te ontspannen.

  Prijs vanaf: € 6,41
 • Set met 4 spelletjes voor reclame

  Spelletjesset Multigame

  Set met 4 spelletjes voor reclame
  Spelletjes zijn de perfecte merchandising voor klantenbinding. Deze sets in houten doosje bevatten 4 leuke spelletjes en je kunt ze bedrukken met een logo.

  Prijs vanaf: € 2,67
 • Je klanten zullen zich nooit vervelen

  Set met spelletjes Multi Games

  Je klanten zullen zich nooit vervelen
  Deze promotie artikelen zullen je klanten veel plezier bezorgen. De plastic kubusjes bevatten dynamische spelletjes en zijn bovendien te bedrukken met je logo.

  Prijs vanaf: € 5,43
 • Set met 2 spelletjes met logo

  Spelletjesset Play

  Set met 2 spelletjes met logo
  Deze houten doosjes om te bedrukken doen het goed als merchandising. Ze bevatten 2 spelletjes: een kaartspel en vijf dobbelstenen voor vele uren speelplezier.

  Prijs vanaf: € 1,21
 • Springtouw met houten handvat

  Springtouw Oldskool

  Springtouw met houten handvat
  Springtouwen zijn veelzijdige relatiegeschenken, zowel voor sportevenementen als voor kinderen. De houten handvaten van dit model kun je bedrukken met je logo.

  Prijs vanaf: € 1,19
 • Bedrukt dominospel voor kinderen

  Domino Animalfun

  Bedrukt dominospel voor kinderen
  Deze dominospelletjes met dieren zijn grappige relatiegeschenken voor kinderen. Gepresenteerd in een houten doosje zodat je bedrijfslogo extra goed uitkomt.

  Prijs vanaf: € 1,20
 • Dolle pret voor in huis

  Tafelvoetbalspel MiniCup

  Dolle pret voor in huis
  Dit tafelvoetbalspel met logo is een heel origineel relatiegeschenk dat de aandacht zal trekken van jong en oud tijdens je reclamecampagnes.

  Prijs vanaf: € 13,05
 • Reisspelletje om te bedrukken voor reclame

  Spel Smart Magnetic

  Reisspelletje om te bedrukken voor reclame
  Wie heeft er nou geen mens-erger-je-niet gespeeld in de auto of trein? Deze bedrukte spelletjes kun je als promotie artikelen cadeau doen aan je klanten.

  Prijs vanaf: € 1,06
 • Mikadospel in houten doos met logo

  Mikado MiniWood

  Mikadospel in houten doos met logo
  Als je op zoek bent naar een goedkoop promotie geschenk voor het hele gezin, is dit mikadospel in houten doos met logo een echte aanrader.

  Prijs vanaf: € 0,53
 • Domino in houten doos met logo

  Domino Woodbox

  Domino in houten doos met logo
  Je naamsbekendheid zal zeker groeien als je dit houten dominospel als relatiegeschenk aan je klanten geeft. Bedruk de bovenkant met je bedrijfslogo!

  Prijs vanaf: € 0,60
 • Spelletjesset om te bedrukken met logo

  Spelletjesset Casino

  Spelletjesset om te bedrukken met logo
  Deze set bevat verschillende spelletjes en is een leuk relatiegeschenk voor het hele gezin. Vergeet niet de doos te laten bedrukken met je bedrijfslogo!

  Prijs vanaf: € 1,20
 • Houten spel boter-kaas-en-eieren

  Boter-kaas-en-eieren

  Houten spel boter-kaas-en-eieren
  Boter-kaas-en-eieren is een klassieker in ons land. Laat dit houten spel bedrukken met je bedrijfslogo en geef het als relatiegeschenk aan je klanten.

  Prijs vanaf: € 1,41
 • Te bedrukken reclameset met spelletjes

  Spelletjesset Woodbox

  Te bedrukken reclameset met spelletjes
  Mooie houten doos met vier spelletjes (domino, schaken, dammen en mikado). Ideaal om bedrukt met je logo als reclameartikel aan klanten te geven.

  Prijs vanaf: € 2,48
 • Houten spel voor het hele gezin

  Torenspel Tower

  Houten spel voor het hele gezin
  Dit houten torenspel in zakje om te bedrukken, is een relatiegeschenk voor jong en oud. Leuk voor evenementen en marketingcampagnes.

  Prijs vanaf: € 3,31
 • Elektronisch schrijfbord

  Tekenbord Creative

  Elektronisch schrijfbord
  Leuke gadget om als relatiegeschenk aan klanten te geven. Een leuk alternatief voor notitieboekjes, waarmee ze gemakkelijk aantekeningen kunnen maken.

  Prijs vanaf: € 5,71
 • Een promotie cadeau voor de allerkleinsten kleur rood

  Vlieger Pilot Junior

  Een promotie cadeau voor de allerkleinsten
  Ben je op zoek naar een origineel reclame artikel voor kinderen maar heb je een beperkt budget? Dan is deze promotionele vlieger een leuke optie.

  Prijs vanaf: € 1,23
 • Klassiek badeendje als bedrijfscadeau kleur geel

  Rubber eendje Colors

  Klassiek badeendje als bedrijfscadeau
  Rubber badeendjes zijn een echte hype. Laat ze bedrukken met je logo en gebruik ze als relatiegeschenk of merchandising voor je bedrijf.

  Prijs vanaf: € 0,63

20 artikel(en)

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >