Zijn we ooit te oud om te spelen? Wij vragen het ons af! Ook in een serieuze setting als werk is soms nodig om te ontspannen. Laat daarom bij ons spellen bedrukken met jouw logo. In deze categorie kun je nog meer gepersonaliseerde spelletjes en speelgoed bedrukken met logo. Zo kun je met het hele team in de lunchpauze even je hoofd verzetten. Of gebruik de bedrukte spelletjes tijdens een teamuitje. Ook is dit een ideale manier van merchandising op een evenement. Zo leren potentiële klanten op een leuke manier kennis maken met jouw merk. Uiteraard kun je ook prima spellen bedrukken als relatiegeschenk. Kies het spel dat je het meest aanspreekt en ontwerp deze verder naar wens. Wij doen de rest.


Kleuren
Bruin
Zwart
Blauw
Rood
Wit
Geel
Groen
Oranje
Turkoois
Naturel
Fuchsia
Meerkleurig
Minimale afname
overige filters

Artikelen 1 tot 48 van 66

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toegepaste filters:

Artikelen 1 tot 48 van 66

Sorteer op 

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER SPELLETJES BEDRUKKEN

Wat voor spel met logo kan ik in deze categorie vinden?

In deze categorie vind je verschillende alternatieven voor te bedrukken speelgoed en spellen om weg te geven aan alle soorten doelgroepen. Er is geen tekort aan alternatieven zoals boter kaas en eieren of gepersonaliseerde speelkaarten. Daarnaast vind je producten die verder verwijderd zijn van het conventionele, zoals vliegers of duurzame dobbelstenen. Verken de categorie en vind jouw spellen met logo voor merchandising.

Zijn er spellen te vinden voor een volwassen publiek?

Ja! Hoewel deze sectie gewijd is aan speelgoed en bedrukte spellen hebben we er ook enkele die voor elk doel kunnen worden gebruikt, ook voor volwassenen. Zoals eerder genoemd, verkopen we dartspellen en speelkaarten, ideaal voor volwassenen. Er is ook geen tekort aan anderen, zoals dominostenen of sets met verschillende spellen.

Is het mogelijk om een pakket samen te stellen met verschillende spellen met opdruk?

Het is mogelijk dat u meerdere van deze spellen tegelijkertijd wilt hebben voor merchandising, afhankelijk van wat uw doel is. Om dit te kunnen doen is het heel eenvoudig: u hoeft alleen maar elk gewenst model in te voeren en de aanvraag in te dienen, zodat we u de offerte en het grafische voorbeeld naar uw e-mail kunnen sturen. Vervolgens voegt ons team uw verzoeken samen om alles gemakkelijker te beheren.

Hoeveel kleuren kan ik laten bedrukken op deze producten?

Afhankelijk van het gekozen speelgoed of spel, kan een of andere aanpassingstechniek beschikbaar zijn. Normaal gesproken is het mogelijk om een ​​tampondruk of zeefdruk te hebben die van één tot vier kleuren op het oppervlak kan gaan. Als het oppervlak van hout is, kan het ook met een laser worden gegraveerd, wat een populaire optie is omdat het erg moeilijk te verslechteren is. Op de artikelpagina zelf ziet u de ingeschakelde mogelijkheden, aangezien het, afhankelijk van het type merchandising, materiaal en oppervlak, mogelijk is om de een of de ander te gebruiken.

Wat is de levertijd van de gepersonaliseerde spelletjes?

De geschatte levertijd is 7 tot 9 werkdagen, hoewel dit kan variëren aangezien elk type product en de bedrukkingstechniek die wordt geselecteerd. Wanneer u kleur, bedrukking en aantal kiest, ziet u deze informatie aan de rechterkant. Onze standaard verzendingen zijn gratis en de termijn moet gerekend worden vanaf de definitieve bevestiging dat het verzonden virtuele voorbeeld is goedgekeurd. Ook als u wilt dat uw bestelling eerder aankomt, neem dan contact met ons op zodat wij u kunnen informeren over de voorwaarden van onze snelle transportservice.

Is er een minimale afname voor deze spellen?

Het is niet mogelijk om hele kleine bestellingen te doen op onze website. Bij het werken met maatwerk zijn de kosten voor het maken van een paar eenheden erg hoog en daarom zou dit een impact hebben op de uiteindelijke prijs. Om deze reden moet er een limiet worden vastgesteld en deze is 25. Indien u toch een ander volume wenst, kunt u contact met ons opnemen om uw aanvraag in te dienen: ons team zal u vrijblijvend adviseren over alles wat u nodig heeft. Daarnaast passen we kwantumkortingen toe op alle artikelen, zodat we de prijs per eenheid verder kunnen optimaliseren naarmate de bestelling groter is.


★ Reviews