Er zijn van die spelletjes die nooit uit de mode raken. Speel hier op in en laat bij ons een jojo bedrukken met jouw logo. Leuk voor kinderen om te krijgen en jij maakt zo indirect reclame. De bedrukte jojo blijft wellicht wel jaren in de familie en wordt misschien wel doorgegeven aan de volgende generatie. Dit is dan ook een promotie artikel met een grote kans op veel impact. Laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment en kies het item die het best aansluit op jouw wensen. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld een klassieke houten jojo bedrukken, of meer ¨moderne¨ versies. Ideaal om weg te geven als relatiegeschenk aan klanten met kinderen. Zo scoor je dubbelop!

Stressbal bedrukken met logo · Jojo bedrukken · Bellenblaas · Puzzels · Speelkaarten · Knuffels · Meer spelletjes & speelgoed


5 artikel(en)

 • Ecologische jojo met logo als relatiegeschenk

  Jojo Eco

  Ecologische jojo als relatiegeschenk
  Laat deze ecologische jojo bedrukken als speels relatiegeschenk. Hij is gemaakt van bamboe en is hierdoor ideaal voor milieubewuste bedrijven.

  Prijs vanaf: € 0,35
 • Houten jojo voor reclame kleur hout

  Jojo Woody

  Houten jojo voor reclame
  Deze te bedrukken houten jojo is ideaal om uit te delen als promotieartikel of bedrijfsmerchandising. Bedruk hem met de naam of het logo van je bedrijf.

  Prijs vanaf: € 0,36
 • Houten jojo in diverse kleuren

  Jojo Funny

  Houten jojo in diverse kleuren
  Laat deze houten jojo bedrukken als klassiek relatiegeschenk. Beschikbaar in diverse kleuren en te voorzien van logo voor een persoonlijke twist.

  Prijs vanaf: € 0,41
 • Goedkope gepersonaliseerde jojo voor reclame

  Jojo Curvy

  Goedkope gepersonaliseerde jojo voor reclame
  Deze kunststof reclame jojo is ideaal voor marketingacties waar kinderen bij betrokken zijn. Laat dit speelgoed bedrukken met logo op een van de zijkanten.

  Prijs vanaf: € 0,43
 • Lichtgevende jojo met opdruk voor reclame kleur blauw

  Jojo Flash

  Lichtgevende jojo met opdruk voor reclame
  Dit is één van die relatiegeschenken voor kinderen die zichtbaarheid geven aan je merk, omdat deze met je logo bedrukte jojo’s ook buitenshuis gebruikt worden.

  Prijs vanaf: € 0,69

5 artikel(en)