Er zijn van die spelletjes die nooit uit de mode raken. Speel hier op in en laat bij ons een jojo bedrukken met jouw logo. Leuk voor kinderen om te krijgen en jij maakt zo indirect reclame. De bedrukte jojo blijft wellicht wel jaren in de familie en wordt misschien wel doorgegeven aan de volgende generatie. Dit is dan ook een promotie artikel met een grote kans op veel impact. Laat je verrassen door ons uitgebreide assortiment en kies het item die het best aansluit op jouw wensen. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld een klassieke houten jojo bedrukken, of meer ¨moderne¨ versies. Ideaal om weg te geven als relatiegeschenk aan klanten met kinderen. Zo scoor je dubbelop!

3 artikel(en)

 • Jojo Flash

  Lichtgevende jojo met opdruk voor reclame
  Dit is één van die relatiegeschenken voor kinderen die zichtbaarheid geven aan je merk, omdat deze met je logo bedrukte jojo’s ook buitenshuis gebruikt worden.

  Prijs vanaf: € 0,69
 • Jojo Colors

  Plastic jojo voor reclame
  Deze leuke jojo’s zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, zodat ze altijd matchen met het logo van je bedrijf. Een origineel en effectief promotieartikel.

  Prijs vanaf: € 0,17
 • Jojo Woody

  Houten jojo voor reclame
  Deze te bedrukken houten jojo is ideaal om uit te delen als promotieartikel of bedrijfsmerchandising. Bedruk hem met de naam of het logo van je bedrijf.

  Prijs vanaf: € 0,36

3 artikel(en)