Snoepjes bedrukt met een bedrijfslogo zijn een veel voorkomende manier om mensen op evenementen aan te trekken of weg te geven na met ze gesproken te hebben. Hoewel je misschien denkt dat bedrukte snoepjes een cadeau zijn voor de kleintjes, spreken ze ook de volwassen zoetekauw aan. In onze collectie vind je van variatie van de meest klassieke reclamesnoepjes waarin de verpakking gepersonaliseerd kan worden, tot de meest exclusieve zakelijke snoepverpakkingen met snoepjes in verschillende kleuren en smaken waarvan we zeker weten dat je klanten ze lekker zullen vinden. Kies bijvoorbeeld uit snoeppotjes met pepermunt, snoephartjes of chocolaatjes. Indien je bezig bent met de voorbereiding van de volgende beurs of bedrijfsevenement, vergeet dan niet om een aantal snoepjes te bedrukken om aan klanten of werknemers te geven.

Keycords bedrukken · Snoep bedrukken


22 artikel(en)

22 artikel(en)

VEELGESTELDE VRAGEN OVER SNOEP BEDRUKKEN

Waarvoor zou ik snoep bedrukken?

Bedrukt snoep is een promotieartikel die het goed doet bij diverse doelgroepen. Van jong tot oud: niemand kan een snoepje weerstaan. Wanneer deze is bedrukt met een logo krijgt het snoepgoed direct een leuke twist. Daarom bieden we bij Gift Campaign snoeppotten en doosjes aan die je neer kunt zetten als blikvanger. Bijvoorbeeld bij de kassa, op een evenement of kantoor. Het zijn ideale kleine cadeautjes om uit te delen en waarvan de klant nog lang aan je zal denken door het logo op de verpakking.

Hebben jullie ook gepersonaliseerde chocola?

Ja, ook hiervoor kun je bij ons terecht. We hebben niet alleen het klassieke snoepgoed die je kunt bedrukken met logo, maar ook diverse soorten chocolade snoepjes. Want vrijwel iedereen houdt toch van chocola? Onze aanrader is de “Candystore”, welke bestaat uit een glazen pot van 30 gram gevuld met diverse soorten gekleurde chocolaatjes. Dat ziet er heel vrolijk uit! Ook deze pot is te bedrukken met logo, voor een persoonlijke touch. Dit gaat via tampondruk of laat de deksel bedrukken via druppelhars.

 

Kan ik ook suikervrije snoep bedrukken?

Ja! Binnen onze collectie vind je ook diverse soorten snoep zonder suiker. Zoals de MintPop. Dit zijn gepersonaliseerde suikervrije snoepjes van 10 gram en hebben een makkelijk te openen systeem. De deksel is verkrijgbaar in diverse kleuren en kan worden bedrukt met behulp van verschillende technieken. Zoals tampondruk. Dit is een redelijk goedkope techniek die het mogelijk maak om snel en effectief logo´s te bedrukken op items. Of kies voor lasergravure of juist digitaal printen in full colour. Dit is ideaal voor meer complexe ontwerpen die de aandacht mogen trekken.

Binnen hoeveel dagen komt mijn reclame snoep aan?

De levertijd ligt meestal tussen de 7 en 10 werkdagen. Dit moet worden gerekend vanaf jouw definitieve goedkeuring op het digitale voorbeeld van het product met jouw logo. Kies je voor een snoeppot zonder markering? Dan is de levertijd korter. Dit raden we echter niet aan, want zo krijgt het snoepgoed minder waarde. In beide gevallen is de verzending gratis. Mocht je het snoep met bedrijfslogo sneller nodig hebben dan 7 tot 10 werkdagen, dan kun je je wenden tot de express service. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice om de mogelijkheden te bespreken.

 

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >

 

★ Reviews