Bij de meeste beurzen en congressen moeten bezoekers zich registreren en samen met die registratie krijgen ze een pasje, maar ... waar laat je die tijdens het evenement, wetende dat je die bij de hand moet hebben om te vertrekken en weer binnen te komen? De oplossing die hiervoor bedacht is zijn keycords met een (karabijn)haakje om de naamkaartjes aan te hangen. Tegenwoordig geven de meeste bedrijven op beurzen keycords bedrukt met een naam of bedrijfslogo als relatiegeschenk of promotieartikel omdat het een prominente plek inneemt waar veel mensen het merk zullen zien. Het gebruik van keycords beperkt zich niet alleen meer tot evenementen aangezien bedrijven steeds vaker een toegangskaart vereisen om toegang te krijgen tot het kantoor. In dat geval is een keycord eigenlijk zeer praktisch promotiemateriaal dat dagelijks de stad door reist.

35 artikel(en)

 • Keycord Sublim

  Sublimatie keycords voor evenementen
  Binnen onze collectie keycords vinden we dit promotieartikel dat je in je eigen stijl met een sublimatieprint kunt laten bedrukken.

  Prijs vanaf: € 0,37
 • Keycord Sublim Plus

  Sublimatie keycord met kliksluiting
  Deze neklinten voor naamkaartjes zijn voorzien van een kliksluiting en kunnen door middel van sublimatie bedrukt worden met je logo. Ideaal als promotieartikel.

  Prijs vanaf: € 0,44
 • Keycord Regular

  Goedkope keycords met logo voor reclame
  Deze goedkope keycords om te bedrukken, zijn de beste optie voor grote hoeveelheden. Een handig reclame artikel voor organisatoren en om weg te geven.

  Prijs vanaf: € 0,37
 • Keycord Regular Plus

  Goedkope keycords met kliksluiting
  Laat deze goedkope keycords met kliksluiting bedrukken met je logo en gebruik ze op festivals en evenementen om je merk te promoten.

  Prijs vanaf: € 0,44
 • Lanyard RPET Sublim

  Lanyard van R-PET voor bedrijfspromotie
  Deze neklinten kunnen door middel van sublimatie bedrukt worden met een logo of reclameboodschap naar keuze en zijn gemaakt van R-PET.

  Prijs vanaf: € 0,43
 • Keycord RPET Plus

  Keycords van R-PET met kliksluiting
  Deze keycords van R-PET zijn voorzien van een kliksluiting. Ideaal om als promotieartikel aan klanten en personeel te geven op beurzen en evenementen.

  Prijs vanaf: € 0,53
 • Keycord RPET

  Keycord van gerecycled PET om te bedrukken
  Deze neklinten van gerecycled PET kun je laten bedrukken met je logo. Ze zijn voorzien van een metalen haakje naar keuze en ideaal voor naamkaartjes.

  Prijs vanaf: € 0,45
 • Lanyard Duo Sublim

  Dubbele lanyard met sublimatieprint
  Deze neklinten met dubbele sluiting onderscheiden zich van andere keycords doordat ze gemaakt zijn van speciaal polyester geschikt voor sublimatie.

  Prijs vanaf: € 0,47
 • Keycord Duo

  Dubbele keycord om te bedrukken
  Deze keycords hebben twee metalen haakjes, waardoor ze ideaal zijn voor badgehouders met twee gaatjes. Laat ze bedrukken om je merk te promoten!

  Prijs vanaf: € 0,45
 • Keycord Duo RPET Sublim

  Lanyard met twee haakjes voor bedrijfslogo
  Deze neklinten zijn voorzien van twee haakjes en gemaakt van gerecycled PET. Laat ze door middel van sublimatie bedrukken met een logo of reclameboodschap.

  Prijs vanaf: € 0,51
 • Keycord Tubular Sublim 8mm

  Ronde lanyards met logo (0,8 cm)
  Deze ronde lanyards zijn opvallend en kunnen voorzien worden van een sublimatieprint. Een ideaal reclameartikel om je merk te promoten.

  Prijs vanaf: € 1,05
 • Keycord Tubular Label 7mm

  Ronde lanyards met label (0,7 cm)
  Deze ronde neklinten zijn voorzien van een label dat bedrukt kan worden met je logo. Kies dit promotieartikel in een kleur die bij je merk past!

  Prijs vanaf: € 0,83
 • Keycord Lace

  Keycord neklint voor reclame
  Voor een moderne en onderscheidende stijl raden wij deze neklinten aan. Laat ze als promotieartikel bedrukken met je logo voor beurzen en evenementen.

  Prijs vanaf: € 0,40
 • Keycord Double Sublim

  Keycord met laagje satijn en sublimatieprint
  Deze neklinten voor naamkaartjes zijn gemaakt van polyester met een laagje satijn. Een promotieartikel dat voorzien kan worden van een sublimatieprint.

  Prijs vanaf: € 0,55
 • Lanyard Double Sublim Plus

  Sublimatie lanyards met kliksluiting
  Deze sublimatie lanyards zijn voorzien van een laagje satijn en kunnen bedrukt worden met je logo. Een comfortabel reclameartikel dankzij de kliksluiting.

  Prijs vanaf: € 0,65
 • Keycord Double

  Keycords met satijn om te bedrukken
  Deze te bedrukken keycords van polyester zijn voorzien van een laagje satijn en verschillende sluitingen. Een promotieartikel met een unieke feel & touch.

  Prijs vanaf: € 0,49
 • Keycord Double Plus

  Polyester keycords met kliksluiting en logo
  Keycords met een kliksluiting zijn handige promotieartikelen om te bedrukken met je logo. Dit model is bovendien voorzien van een laagje satijn.

  Prijs vanaf: € 0,59
 • Keycord Cotton

  Organisch, katoenen keycord voor events
  Laat deze milieuvriendelijke keycords bedrukken met je logo. Een promotieproduct van biologisch katoen waarvoor geen pesticiden zijn gebruikt.

  Prijs vanaf: € 0,47
 • Keycord Bamboo

  Bamboe keycords met bedrijfslogo
  Deze keycords zijn gemaakt van bamboevezel waardoor ze zacht aanvoelen. Laat ze als promotieartikel bedrukken met je logo en kies uit verschillende sluitingen.

  Prijs vanaf: € 0,45
 • Keycord Cork

  Kurken keycords om te bedrukken
  Deze ecologische keycords om te bedrukken, vallen op binnen onze collectie omdat ze gemaakt zijn van kurk en beschikken over verschillende sluitingen.

  Prijs vanaf: € 0,81
 • Keycord Woven

  Promotionele keycords met geweven logo
  Op deze neklinten voor naamkaartjes kun je je logo laten weven. Ideaal om als bedrijfsgeschenk aan deelnemers te geven op beurzen en evenementen.

  Prijs vanaf: € 0,51
 • Keycord Woven Plus

  Keycords met geweven logo en kliksluiting
  Op deze keycords met kliksluiting kun je een bedrijfslogo laten weven, waardoor het reclameartikel zich zal onderscheiden van alle andere neklinten.

  Prijs vanaf: € 0,65
 • Keycord Doubleclip Plus

  Bedrukte keycords met mini keycord (2cm)
  Laat deze vrolijk gekleurde keycords bedrukken. Ze hebben een musketonhaak voor het naambordje en een extra haakje voor een USB-stick. Ideaal als merchandising.

  Prijs vanaf: € 0,23
 • Keycord Doubleclip Extra

  Keycords met logo en veiligheidssluiting (2 cm)
  Op zoek bent naar een keycord met naam voor evenementen? Je kunt dit innovatieve model keycord bedrukken. Met bovensluiting en verkrijgbaar in diverse kleuren.

  Prijs vanaf: € 0,29
 • Keycord Cord

  Keycord met naam voor reclame (0,5cm)
  Deze ronde keycords met sluiting hebben een rond plaatje voor een logo met harslaagje. Met deze merchandising krijgt jouw merk de aandacht die het verdient.

  Prijs vanaf: € 0,36
 • Badgehouder Pass

  Transparante badgehouder
  In deze transparante badgehouders van plastic kan een naamkaartje geschoven worden. Combineer dit promotieartikel met een keycord met logo.

  Prijs vanaf: € 0,09
 • Portemonnee Festival

  Portemonnee met logo voor bedrijven
  Te bedrukken portemonnees voor je klanten, zodat ze jouw merk altijd bij zich dragen. Een goedkoop promotieproduct om reclame te maken.

  Prijs vanaf: € 1,63
 • Lanyard ColorClip

  Lanyard met logo voor bedrijven (2cm)
  Deze lanyards zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en kunnen als reclame artikel bedrukt worden met een bedrijfslogo om te gebruiken als merchandising.

  Prijs vanaf: € 0,27
 • Badgehouder VertiPass

  Transparante verticale badgehouder
  Verticale transparante badgehouders van plastic om een naamkaartje in te schuiven en met een keycord om je nek te hangen. Ideaal voor beurzen en congressen.

  Prijs vanaf: € 0,11
 • Badgehouder Flex

  Badgehouder voor beurzen
  Deze te bedrukken badgehouder is een promotie artikel waarmee jouw medewerkers zich kunnen identificeren op beurzen en congressen.

  Prijs vanaf: € 0,21
 • Keycord BasicStyle

  Goedkope keycords met logo (2cm)
  Dit is de goedkoopste keycord uit onze collectie. Het reclameartikel is verkrijgbaar in diverse kleuren en kan bedrukt worden met het logo van je bedrijf.

  Prijs vanaf: € 0,16
 • Keycord Glow

  Fluorescerend keycord voor reclame
  Deze keycords om te bedrukken, zijn voorzien van een randje dat licht geeft in het donker. Een origineel promotieartikel voor beurzen en congressen.

  Prijs vanaf: € 0,80
 • Badgehouder ClipOn

  Badgehouder voor reclame
  Deze eenvoudige doorzichtige plastic badgehouder met clip, kun je tijdens evenementen en congressen aan deelnemers geven om ze te identificeren.

  Prijs vanaf: € 0,24
 • Badgehouder Extend

  Uitrolbare badgehouder met logo
  Deze merchandising is ideaal voor bedrijven waar je je moet identificeren om binnen te komen. Je kunt de badgehouder bovendien bedrukken om je merk te promoten.

  Prijs vanaf: € 0,20
 • Keycord MultiConnect

  Kabel keycord met USB
  Linten met een oplaadkabel bestemd om kaarten aan op te hangen. Hierdoor heeft hij een 2 in 1 functie op evenementen!

  Prijs vanaf: € 2,75

35 artikel(en)

VEELGESTELDE VRAGEN OVER KEYCORDS BEDRUKKEN

Kan ik ook keycords bedrukken met mijn eigen pantone?

De bedrukte keycords op onze website zijn op voorraad en hebben al een standaard pantone kleur. Maar u kunt bij de sublimatie keycords zelf het gewenste logo of ontwerp op de keycords bedrukken. Op deze manier kun je toch je eigen pantone kleur in het item verwerken. Daarnaast zie je bij individueel product meer informatie over de ontwerpopties. Zo heb je de keuze uit diverse karabijnhaken (bijv. met een sluiting door middel van uitschuifbare clip of een dubbele sluiting). Daarnaast kun je kiezen uit diverse soorten naambadges. Laat je verrassen door ons assortiment!

Kan ik bij jullie ook goedkope keycords bedrukken?

Uiteraard! Bij Gift Campaign houden we graag rekening met ieder budget: dus ook wanneer deze wat kleiner is. De prijs van onze keycords met logo hangt af van drie factoren: de breedte van het lint, de karabijnhaak en de druktechniek. Mocht je dus goedkoper uit willen zijn, dan adviseren we je keycord aan met een breedte van 1,5 centimeter, zonder extra sluiting en met een bedrukking in een kleur via zeefdruk. Daarnaast willen we graag benoemen dat wanneer je van een item een grotere hoeveelheid besteld, wij kwantumkorting hanteren. De stuksprijs komt dan dus lager te liggen.

 

Waarvoor zou ik een keycord bedrukken?

Sta je binnenkort op een evenement of werk je in een sector waarbij je vaak iets om je nek moet dragen (zoals een naambadge of een usb-stick)? Dan zijn bedrukte keycords onmisbaar. Op deze manier maak je effectief reclame en val je extra op tussen de menigte. Vooral wanneer deze een mooi design heeft. Daarom hebben wij hoogwaardige keycords in ons assortiment, uiteenlopend in stijlen. Zoals die met een dubbele sluiting, of de keycord met een satijnen laagje voor een elegante twist. Laat je de keycords bedrukken met logo? Dan krijgen ze een persoonlijke touch en zorg je voor herkenning.

Hebben jullie ook sublimatie keycords?

Ja! Onze lanyards met logo zijn te bedrukken via diverse technieken. Binnen deze technieken valt ook sublimatie. Sterker nog: binnen ons assortiment is een groot gedeelte te voorzien van logo via sublimatie. Deze techniek heeft een aantal voordelen, zoals haar snelheid. Mocht je de keycords dus snel nodig moeten hebben, dan adviseren wij jou deze techniek aan. Ook willen we je graag wijzen op onze sublimatie keycords gemaakt van RPET (gerecycleerde kunststoffen). Deze lanyards hebben een lagere impact op het milieu, ideaal voor milieubewuste ondernemers of als je op een duurzaam evenement staat.

 

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >