Veel bedrijven die congressen en evenementen organiseren of eraan deelnemen, geven hun (potentiële) klanten promotieartikelen die nuttig kunnen zijn tijdens het evenement in kwestie. Dit zijn meestal pennen, tassen, rugzakken, notitieblokjes, snoepjes of andere gadgets waar men zich mee kan vermaken. Het idee achter deze relatiegeschenken is dat men het merk van het bedrijf dat ze aan hen heeft gegeven onthouden wanneer het evenement weer afgelopen is en daarnaast het promotiemateriaal ook aan andere potentiële klanten laten zien.


Keycords bedrukken · Snoep bedrukken

Items 1 van 39 van 43 total

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Snoepdoosje MintPop

  Promotie snoepdoosje
  Snoepdoosjes zijn heel populair als reclameartikel op beurzen en congressen. Dit doosje heeft een metalen deksel om te bedrukken met je bedrijfslogo.

  Prijs vanaf: € 0,56
 • Snoepdoosje MintBox

  Snoepdoosje als relatiegeschenk
  Dit metalen doosje met pepermuntjes kan bedrukt worden met je bedrijfslogo om als relatiegeschenk aan klanten te geven op evenementen.

  Prijs vanaf: € 0,74
 • Pepermuntjesdispenser MintHouse

  Pepermuntjesdoosje in vorm van een huis
  Deze pepermuntjesdispenser in de vorm van een huis kan bedrukt worden met een bedrijfslogo en als promotieartikel aan klanten gegeven worden.

  Prijs vanaf: € 0,34
 • Pepermuntjesdispenser CandyCard

  Pepermuntjesdispenser met logo
  Pepermuntjesdispenser in de vorm van een creditcard, inclusief pepermuntjes. Een leuk promotieartikel voor beurzen en bedrijfsevenementen.

  Prijs vanaf: € 0,31
 • Snoepdoosje Valentine

  Promotie snoepjes in hartvormig doosje
  Dit leuke te bedrukken snoepdoosje in de vorm van een hartje is een gewild promotieartikel voor beurzen en bedrijfsevenementen.

  Prijs vanaf: € 0,37
 • Snoepdoosje SweetHeart

  Hartvormig doosje met snoepjes
  Dit metalen hartvormige doosje met snoepjes is een ideaal relatiegeschenk voor bedrijven, omdat het deksel bedrukt kan worden met een logo.

  Prijs vanaf: € 0,91
 • Snoeppot ChocolateStore

  Snoepjes in een pot voor reclame
  Deze snoeppot om te bedrukken met je logo is een lekker klanten cadeautje voor promotionele acties. Inclusief snoepjes in originele kleuren.

  Prijs vanaf: € 1,21
 • Snoeppot CandyStore

  Snoep met logo voor reclame
  Deze glazen pot met chocolaatjes kun je laten bedrukken met een bedrijfslogo of reclameboodschap en als promotiegeschenk gebruiken tijdens evenementen.

  Prijs vanaf: € 1,21
 • Keycord RPET Plus

  Keycords van R-PET met kliksluiting
  Deze keycords van R-PET zijn voorzien van een kliksluiting. Ideaal om als promotieartikel aan klanten en personeel te geven op beurzen en evenementen.

  Prijs vanaf: € 0,53
 • Lanyard Double Sublim Plus

  Sublimatie lanyards met kliksluiting
  Deze sublimatie lanyards zijn voorzien van een laagje satijn en kunnen bedrukt worden met je logo. Een comfortabel reclameartikel dankzij de kliksluiting.

  Prijs vanaf: € 0,65
 • Keycord Duo

  Dubbele keycord om te bedrukken
  Deze keycords hebben twee metalen haakjes, waardoor ze ideaal zijn voor badgehouders met twee gaatjes. Laat ze bedrukken om je merk te promoten!

  Prijs vanaf: € 0,45
 • Keycord Duo RPET Sublim

  Lanyard met twee haakjes voor bedrijfslogo
  Deze neklinten zijn voorzien van twee haakjes en gemaakt van gerecycled PET. Laat ze door middel van sublimatie bedrukken met een logo of reclameboodschap.

  Prijs vanaf: € 0,51
 • Lanyard Duo Sublim

  Dubbele lanyard met sublimatieprint
  Deze neklinten met dubbele sluiting onderscheiden zich van andere keycords doordat ze gemaakt zijn van speciaal polyester geschikt voor sublimatie.

  Prijs vanaf: € 0,47
 • Keycord Lace

  Keycord neklint voor reclame
  Voor een moderne en onderscheidende stijl raden wij deze neklinten aan. Laat ze als promotieartikel bedrukken met je logo voor beurzen en evenementen.

  Prijs vanaf: € 0,40
 • Keycord Regular

  Goedkope keycords met logo voor reclame
  Deze goedkope keycords om te bedrukken, zijn de beste optie voor grote hoeveelheden. Een handig reclame artikel voor organisatoren en om weg te geven.

  Prijs vanaf: € 0,37
 • Keycord Regular Plus

  Goedkope keycords met kliksluiting
  Laat deze goedkope keycords met kliksluiting bedrukken met je logo en gebruik ze op festivals en evenementen om je merk te promoten.

  Prijs vanaf: € 0,44
 • Keycord Tubular Label 7mm

  Ronde lanyards met label (0,7 cm)
  Deze ronde neklinten zijn voorzien van een label dat bedrukt kan worden met je logo. Kies dit promotieartikel in een kleur die bij je merk past!

  Prijs vanaf: € 0,83
 • Keycord RPET

  Keycord van gerecycled PET om te bedrukken
  Deze neklinten van gerecycled PET kun je laten bedrukken met je logo. Ze zijn voorzien van een metalen haakje naar keuze en ideaal voor naamkaartjes.

  Prijs vanaf: € 0,45
 • Keycord Sublim Plus

  Sublimatie keycord met kliksluiting
  Deze neklinten voor naamkaartjes zijn voorzien van een kliksluiting en kunnen door middel van sublimatie bedrukt worden met je logo. Ideaal als promotieartikel.

  Prijs vanaf: € 0,44
 • Keycord Sublim

  Sublimatie keycords voor evenementen
  Binnen onze collectie keycords vinden we dit promotieartikel dat je in je eigen stijl met een sublimatieprint kunt laten bedrukken.

  Prijs vanaf: € 0,37
 • Lanyard RPET Sublim

  Lanyard van R-PET voor bedrijfspromotie
  Deze neklinten kunnen door middel van sublimatie bedrukt worden met een logo of reclameboodschap naar keuze en zijn gemaakt van R-PET.

  Prijs vanaf: € 0,43
 • Keycord Double Sublim

  Keycord met laagje satijn en sublimatieprint
  Deze neklinten voor naamkaartjes zijn gemaakt van polyester met een laagje satijn. Een promotieartikel dat voorzien kan worden van een sublimatieprint.

  Prijs vanaf: € 0,55
 • Keycord Double Plus

  Polyester keycords met kliksluiting en logo
  Keycords met een kliksluiting zijn handige promotieartikelen om te bedrukken met je logo. Dit model is bovendien voorzien van een laagje satijn.

  Prijs vanaf: € 0,59
 • Keycord Double

  Keycords met satijn om te bedrukken
  Deze te bedrukken keycords van polyester zijn voorzien van een laagje satijn en verschillende sluitingen. Een promotieartikel met een unieke feel & touch.

  Prijs vanaf: € 0,49
 • Keycord Cotton

  Organisch, katoenen keycord voor events
  Laat deze milieuvriendelijke keycords bedrukken met je logo. Een promotieproduct van biologisch katoen waarvoor geen pesticiden zijn gebruikt.

  Prijs vanaf: € 0,47
 • Keycord Cork

  Kurken keycords om te bedrukken
  Deze ecologische keycords om te bedrukken, vallen op binnen onze collectie omdat ze gemaakt zijn van kurk en beschikken over verschillende sluitingen.

  Prijs vanaf: € 0,81
 • Keycord Bamboo

  Bamboe keycords met bedrijfslogo
  Deze keycords zijn gemaakt van bamboevezel waardoor ze zacht aanvoelen. Laat ze als promotieartikel bedrukken met je logo en kies uit verschillende sluitingen.

  Prijs vanaf: € 0,45
 • Keycord Woven Plus

  Keycords met geweven logo en kliksluiting
  Op deze keycords met kliksluiting kun je een bedrijfslogo laten weven, waardoor het reclameartikel zich zal onderscheiden van alle andere neklinten.

  Prijs vanaf: € 0,65
 • Keycord Woven

  Promotionele keycords met geweven logo
  Op deze neklinten voor naamkaartjes kun je je logo laten weven. Ideaal om als bedrijfsgeschenk aan deelnemers te geven op beurzen en evenementen.

  Prijs vanaf: € 0,51
 • Keycord Tubular Sublim 8mm

  Ronde lanyards met logo (0,8 cm)
  Deze ronde lanyards zijn opvallend en kunnen voorzien worden van een sublimatieprint. Een ideaal reclameartikel om je merk te promoten.

  Prijs vanaf: € 1,05
 • Badgehouder ClipOn

  Badgehouder voor reclame
  Deze eenvoudige doorzichtige plastic badgehouder met clip, kun je tijdens evenementen en congressen aan deelnemers geven om ze te identificeren.

  Prijs vanaf: € 0,24
 • Keycord Glow

  Fluorescerend keycord voor reclame
  Deze keycords om te bedrukken, zijn voorzien van een randje dat licht geeft in het donker. Een origineel promotieartikel voor beurzen en congressen.

  Prijs vanaf: € 0,80
 • Badgehouder Pass

  Transparante badgehouder
  In deze transparante badgehouders van plastic kan een naamkaartje geschoven worden. Combineer dit promotieartikel met een keycord met logo.

  Prijs vanaf: € 0,09
 • Keycord Cord

  Keycord met naam voor reclame (0,5cm)
  Deze ronde keycords met sluiting hebben een rond plaatje voor een logo met harslaagje. Met deze merchandising krijgt jouw merk de aandacht die het verdient.

  Prijs vanaf: € 0,36
 • Keycord Doubleclip Extra

  Keycords met logo en veiligheidssluiting (2 cm)
  Op zoek bent naar een keycord met naam voor evenementen? Je kunt dit innovatieve model keycord bedrukken. Met bovensluiting en verkrijgbaar in diverse kleuren.

  Prijs vanaf: € 0,29
 • Keycord Doubleclip Plus

  Bedrukte keycords met mini keycord (2cm)
  Laat deze vrolijk gekleurde keycords bedrukken. Ze hebben een musketonhaak voor het naambordje en een extra haakje voor een USB-stick. Ideaal als merchandising.

  Prijs vanaf: € 0,23
 • Lanyard ColorClip

  Lanyard met logo voor bedrijven (2cm)
  Deze lanyards zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en kunnen als reclame artikel bedrukt worden met een bedrijfslogo om te gebruiken als merchandising.

  Prijs vanaf: € 0,27
 • Badgehouder VertiPass

  Transparante verticale badgehouder
  Verticale transparante badgehouders van plastic om een naamkaartje in te schuiven en met een keycord om je nek te hangen. Ideaal voor beurzen en congressen.

  Prijs vanaf: € 0,11
 • Keycord BasicStyle

  Goedkope keycords met logo (2cm)
  Dit is de goedkoopste keycord uit onze collectie. Het reclameartikel is verkrijgbaar in diverse kleuren en kan bedrukt worden met het logo van je bedrijf.

  Prijs vanaf: € 0,16

Items 1 van 39 van 43 total

Pagina:
 1. 1
 2. 2

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >