Voor gepersonaliseerde kinder potloden die de kleintjes echt leuk vinden om mee te tekenen ben je bij ons aan het juiste adres. Hier kun je namelijk kleurpotloden bedrukken met logo. Zo leren de kinderen al tekenend en spelenderwijs kennismaken met jouw merk. De potloden fungeren hierdoor ook als promotieartikel. We bedrukken alle gepersonaliseerde kinder potloden met logo in full colour. .

3 artikel(en)

 • Kleurset Funfolder

  Originele kleurset voor kinderen
  Reclameartikelen voor kinderen zijn ideaal om je bedrijf te promoten bij hun ouders. Deze goedkope kleurset om te bedrukken is hier een goed voorbeeld van.

  Prijs vanaf: € 1,56
 • Potlood Fantasy

  Reclame potloden met grappige gummetjes
  Laat deze potloden bedrukken met een bedrijfslogo. Ideale merchandising voor kinderen, dankzij de kleuren en het gummetje in de vorm van een poppetje.

  Prijs vanaf: € 0,15
 • Potlood Flex

  Flexibel potlood met logo in leuke kleuren
  Deze potloden zijn ware toppers in onze collectie grappige relatiegeschenken, omdat ze kunnen buigen en verkrijgbaar zijn in heel veel verschillende kleuren.

  Prijs vanaf: € 0,12

3 artikel(en)

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >