Onze pocket notitieboekjes zijn ideaal als promotiegeschenken om tijdens evenementen bij het merk te promoten. De kleine notitieboekjes (A6 of A7) passen gemakkelijk in de broekzak en de omslag kan worden bedrukt met een logo. Deze notitieboekjes zijn relatief goedkoop, waardoor het merk voor een zeer vriendelijke prijs een groot publiek kan bereiken. Zoals te zien in onze collectie, hebben we ook modellen waarbij het niet alleen mogelijk is om op beide zijden een logo te printen maar zelfs een gewenste afbeelding of foto in kleur te printen. Men zal jouw merk zeker onthouden met een originele opdruk.

26 artikel(en)

 • Notitieboekje Sketch Pocket I A6 I Glad

  Pocket notitieboekje voor bedrijven
  Deze notitieboekjes zijn ideaal als relatiegeschenk op beurzen, congressen en evenementen, omdat ze nuttig zijn en de merkzichtbaarheid vergroten.

  Prijs vanaf: € 0,71
 • Notitieboekje Notes Pocket I A6 I Glad

  Pocket notitieboekje met lijntjes
  Dit pocket notitieboekje is een klassiek promotie artikel om te bedrukken, maar heeft gelinieerde bladzijden om gemakkelijker te kunnen schrijven.

  Prijs vanaf: € 0,71
 • Notitieboekje Rainbow I A6 I Lijntjes

  Pocket notitieboekje in diverse kleuren
  Laat deze notitieboekjes bedrukken en ze zullen opvallen vanwege de gekleurde kaft, elastiek en kleurdetail. Ideale merchandising om je merk te promoten.

  Prijs vanaf: € 1,30
 • Notitieboekje Hemming I A6 I Lijntjes

  Notitieboekje met pen voor reclame
  Deze notitieboekjes van klein formaat kunnen bedrukt worden met een bedrijfslogo en zijn voorzien van een pen. Een perfect reclamegeschenk voor congressen.

  Prijs vanaf: € 1,72
 • Notitieboekje Reporter I A6 I Lijntjes

  Verticaal notitieboekje met logo
  Wil je dat je klanten zich ware verslaggevers voelen? Geef dan deze te bedrukken verticale pocket notitieboekjes als klantengeschenk op bedrijfsevenementen.

  Prijs vanaf: € 0,76
 • Notitieblok Journal I A7 I Glad

  Pocket notitieblok met hoes en pen
  Mooi notitieblok met pen, geleverd in een stijlvolle hoes die bedrukt kan worden met een full colour bedrijfslogo. Ideaal als relatiegeschenk!

  Prijs vanaf: € 1,67
 • Notitieboekje Scribble I B6 I Lijntjes

  B6 notitieboekje met logo in felle kleuren
  Laat deze notitieboekjes bedrukken met je logo. Dankzij hun formaat kun je ze overal mee naartoe nemen en ze zijn verkrijgbaar in verschillende felle kleurtjes.

  Prijs vanaf: € 1,38
 • Notitieblok Spiral Plus I B6 I Lijntjes

  Spiraalblok met kringlooppapier en pen
  Dit spiraalgebonden notitieblok met logo wordt in verschillende kleuren geleverd met een bijpassende pen. Ideale merchandising voor op congressen en scholen.

  Prijs vanaf: € 1,13
 • Blocnote Minispiral I A6 I Glad

  Klein spiraalgebonden notitieboekje met logo
  Deze zakformaat blocnotes zijn van die promotie artikelen die altijd in je tas zitten. Je kunt het notitieboekje bedrukken en kiezen uit verschillende kleuren.

  Prijs vanaf: € 0,16
 • Blocnote Journal I B7 I Glad

  Notitieboekje met logo en 30 blanco blaadjes
  Deze bedrukte notitieboekjes zijn ideaal als merchandising. Dankzij de kaft van gerecycled karton en de beperkte bladzijden hebben ze een prima zacht prijsje.

  Prijs vanaf: € 0,25
 • Blocnote EcoNote Pocket I A6 I Glad

  Notitieboekje van gerecycled materiaal
  Dit te bedrukken notitieboekje is een variatie op het klassieke notitieboekje voor reclameactiviteiten, omdat het gemaakt is van gerecycled papier.

  Prijs vanaf: € 0,74
 • Notitieboekje EcoColors I B6 I Glad

  Gerecycled papieren notitieboekje met kleur
  Koop deze te bedrukken notitieboekjes van gerecycled papier en match het kleurdetail van het promotie artikel met je bedrijfslogo.

  Prijs vanaf: € 0,84
 • Notitieboekje EcoSpiral I B6 I Glad

  Blocnote met logo om weg te geven
  Dit kleine formaat verticale blocnote om te bedrukken, is gemaakt van gerecycled papier en voorzien van een pen. Ideaal als promotiegeschenk op congressen.

  Prijs vanaf: € 0,61
 • CorkSpiral Notebook I A6 I Lijntjes

  Pocket notitieboekje + pen van gerecycled papier
  Gepersonaliseerde A6-notitieblokken van milieuvriendelijke materialen als gerecycled papier, kurken kaft en kartonnen pen.

  Prijs vanaf: € 1,14
 • Notitieboekje EcoPocket I A7 I Lijntjes

  Reclame notitieboekje met pen
  Goedkoop promotieartikel voor congressen en evenementen. Dit kleine notitieboekje met opdruk is gemaakt van gerecycled papier en voorzien van een pen.

  Prijs vanaf: € 0,50
 • Notitieblok Ecobloc I A6 I Glad

  Exclusief notitieblok met logo en pen
  Deze bedrukte notitieboekjes met pen zijn originele promotie artikelen. Ze worden verticaal geopend en hebben een kleurdetail waar het bedrijfslogo in past.

  Prijs vanaf: € 0,60
 • Notitieboekje Bamboo I A6 I Lijntjes

  A6 notitieboekje met pen en bamboe kaft
  Je kunt de bamboe kaft van deze leuke pocket notitieboekjes bedrukken met een bedrijfslogo. Een duurzaam relatiegeschenk met een pen van hetzelfde materiaal.

  Prijs vanaf: € 2,09
 • Notitieboekje Spiral Eco I A6 I Lijntjes

  A6 notitieboekje met gekleurde spiraal
  Deze notitieboekjes zijn duurzame relatiegeschenken. Ze vallen op door hun gekleurde spiralen en de elegante elastieksluiting. Een echte eyecatcher op beurzen.

  Prijs vanaf: € 0,57
 • Notitieboekje Eco Ring I B6 I Lijntjes

  B6 notitieboekje met spiraal en pennenvakje
  Deze notitieboekjes zijn originele promotie artikelen, omdat ze in de voorkaft een pennenvakje hebben voor reclame pennen naar keuze. Ideale merchandising.

  Prijs vanaf: € 1,09
 • Blocnote Eco Mini I A7 I Glad

  Klein kartonnen notitieboekje met pen
  Duurzame relatiegeschenken zijn erg geliefd. Je kunt deze notitieboekjes bedrukken met een bedrijfslogo. Ze zijn gemaakt van karton en voorzien van een pen.

  Prijs vanaf: € 0,52
 • Blocnote EcoTwist I B7 I Glad

  Notitieblok met logo en gekleurd elastiek
  Deze blocnote is een duurzaam relatiegeschenk gemaakt van gerecycled karton. Je kunt de kaft van het notitieboekje bedrukken met een full colour bedrijfslogo.

  Prijs vanaf: € 0,47
 • Notitieboekje Natura I A6 I Glad

  A6 notitieboekje met logo en kurken kaft
  Laat deze kleine notitieboekjes bedrukken met je bedrijfslogo. Ze hebben een originele kurken kaft. Ideaal als je op zoek bent naar duurzame relatiegeschenken.

  Prijs vanaf: € 1,00
 • Notitieboekje Corch I A6 I Glad

  A6 notitieboekje met logo en kurken kaft
  Deze notitieboekjes zijn duurzame relatiegeschenken. Ze hebben een originele kurken kaft voor een elegant imago. Inclusief elastieksluiting en blanco vellen.

  Prijs vanaf: € 1,58
 • Notitieblok Magnet I B6 I Glad

  B6 notitieboekje met magneet voor pen
  Deze notitieboekjes hebben niet alleen een duurzame uitstraling, ze hebben ook een handige pennenmagneet. Laat het notitieboekje bedrukken en promoot je merk.

  Prijs vanaf: € 1,67
 • Notitieboekje Eco Stiched I A6 I Glad

  A6 notitieboekje van gerecycled papier en karton
  Dit notitieboekje is gemaakt van ecologische materialen. Laat het notitieboekje bedrukken als milieubewust relatiegeschenk.

  Prijs vanaf: € 0,36
 • Notitieboekje BambooLine

  Notitieboekje van bamboe voor reclame
  Deze originele notitieboekjes hebben een bamboe kaft en zijn voorzien van een bamboe pen. Een leuk en natuurlijk reclameartikel om je merk te promoten.

  Prijs vanaf: € 1,68

26 artikel(en)

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >