A5 notitiboekje bedrukken met logo voor reclamedoeleinden is naast het laten bedrukken van pennen, één van de meest populaire manieren om een merk te promoten op beurzen en congressen. Beide promotieartikelen komen van pas om aantekeningen te maken tijdens dit soort evenementen en ze vervolgens thuis of op kantoor te kunnen gebruiken. In onze collectie vind je verschillende bedrukte notitieboekjes in verschillende maten (A4 & A5). We hebben goedkope notitieboekjes voor krappe budgetten of zakelijke notitieboekjes met logo om aan werknemers te geven voor dagelijks gebruik.

Items 1 van 39 van 56 total

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Notitieboekje Sketch I A5 I Glad

  Goedkope notitieboekjes met opdruk
  Binnen onze collectie notitieboekjes als reclame artikel voor bedrijven, is dit de goedkoopste optie. Laat ze bedrukken met je logo voor promotioneel gebruik.

  Prijs vanaf: € 1,36
 • Notitieboekje Notes I A5 I Lijntjes

  Gelinieerd notitieboekje met opdruk
  Wat betreft notitieboekjes als reclameartikel, is dit het goedkoopste model notitieboekje met opdruk dat gelinieerde bladzijden heeft voor makkelijk schrijven.

  Prijs vanaf: € 1,34
 • Notitieboekje Cuadrants I A5 I Geruit

  Notitieboekje met ruitjes voor reclame
  Verras je klanten met dit notitieboekje met ruitjespapier. Een ideaal promotie artikel voor beurzen, evenementen of gewoon voor op kantoor.

  Prijs vanaf: € 1,57
 • Notitieboekje Cuadro I A5 I Lijntjes

  Notitieboekje met logo en binnenvak
  Deze opschrijfboekjes zijn relatiegeschenken die opvallen vanwege hun elastieksluiting, pennenlus en binnenvakje. Laat het notitieboekje bedrukken met je logo.

  Prijs vanaf: € 1,99
 • Notitieboekje Blanc I A5 I Glad

  A5 notitieboekje met logo en witte kaft
  Laat de witte kaft van deze notitieboekje bedrukken en je logo zal extra goed uitkomen. De elastieksluiting en pennenlus zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

  Prijs vanaf: € 1,38
 • Notitieboekje Fabric I A5 I Lijntjes

  Soft-touch notitieboekje voor reclame
  Elegant notitieboekje met een fijne touch, verkrijgbaar in diverse kleuren. Laat dit promotie artikel bedrukken met het logo van je bedrijf.

  Prijs vanaf: € 2,12
 • Notitieboekje Canvas I A5 I Lijntjes

  Notitieboekjes met ruwe kaft om te bedrukken
  Notitieboekjes om te bedrukken als promotieartikel. De kaft is gemaakt van ruwe canvas en kan bedrukt worden met een logo. Ideaal voor evenementen.

  Prijs vanaf: € 2,01
 • Notitieboekje Jeans I A5 I Lijntjes

  A5 notitieboekje met denim kaft
  Voor modebedrijven en winkels is dit notitieboekje met logo een relatiegeschenk dat je niet mag missen. De denim kaft zorgt voor een modebewuste uitstraling.

  Prijs vanaf: € 2,02
 • Notitieboekje Grey I A5 I Glad

  A5 notitieboekjes waarmee je opvalt
  Deze bedrukte notitieboekjes met stoffen kaft, elastieksluiting en pennenlus zijn ontzettend populaire promotie artikelen. Je klanten zullen versteld staan.

  Prijs vanaf: € 2,11
 • Notitieboekje Gala I A5 I Lijntjes

  Corporatieve notitieboekjes voor bedrijven
  Deze notitieboekjes hebben een kaft van imitatieleer en zijn verkrijgbaar in zeer moderne kleuren. Bedruk ze met je logo en gebruik ze als bedrijfsgeschenk.

  Prijs vanaf: € 1,64
 • Notitieboekje Colormatch I A5 I Lijntjes

  A5 notitieblok met logo en pennenlusje
  Deze notitieboekjes met elastieksluiting en bijpassende pennenlus in een opvallende kleur kun je als merchandising bedrukken voor op beurzen en evenementen.

  Prijs vanaf: € 1,49
 • Notitieboekje BlackBook I A5 I Lijntjes

  Kleurrijk A5-notitieboekje met slappe kaft
  Deze notitieboekjes om te bedrukken met je logo, zijn een origineel bedrijfsgeschenk voor je klanten. Er is altijd een kleur die past bij jouw bedrijfslogo.

  Prijs vanaf: € 1,33
 • Notitieboekje Laser I A5 I Lijntjes

  Notitieboekje met gekleurd laserlogo
  Deze notitieboekjes zijn een innovatief promotioneel artikel, omdat ze voorzien kunnen worden van een laserlogo in de kleur van de elastische band.

  Prijs vanaf: € 2,07
 • Notitieboekje Trend I A5 I Glad

  A5 notitieboekje met ruimte voor accessoires
  Deze bedrukte notitieboekjes zijn geweldige merchandising voor op evenement. De gekleurde elastiekjes voor verschillende objecten zullen je klanten verrassen.

  Prijs vanaf: € 2,21
 • Notitieboekje Flex I A5 I Lijntjes

  Notitieboekje met flexibele kaft voor reclame
  Een notitieboekje doet het altijd goed als merchandising. Dit model met flexibele kaft is verkrijgbaar in diverse kleuren. Je kunt het notitieboekje bedrukken.

  Prijs vanaf: € 1,78
 • SoftColor Notebook I A5 I Lijntjes

  Bedrukte notitieboekjes met bladwijzers
  Dit A5-notitieboekje met logo is een praktisch relatiegeschenk omdat hij over een boekenlegger en pennenhouder beschikt.

  Prijs vanaf: € 1,26
 • Notitieboekje Corner I A5 I Glad

  Origineel notitieboekje met kleurdetail
  Om je merk te promoten kun je notitieboekjes laten bedrukken met je logo. Dit model is ideaal als merchandising en voorzien van een leuk gekleurd hoekje.

  Prijs vanaf: € 2,78
 • Notitieboekje Dots I A5 I Puntjes

  A5 notitieboekje met logo en harde kaft
  Deze zwarte notitieboekjes doen het altijd goed als merchandising. Ze zijn voorzien van elastieksluiting en pennenlus en je kunt de notitieboekjes bedrukken.

  Prijs vanaf: € 1,38
 • Notitieboekje Edgewise I A5 I Lijntjes

  A5 notitieboekje met pennenhouder
  Laat deze zwarte of blauwe notitieboekjes bedrukken om je merk te promoten. Voorzien van elastiek en pennenhouder aan de binnenzijde. Ideaal als merchandising.

  Prijs vanaf: € 2,30
 • Notitieboekje Uptown I A5 I Lijntjes

  A5-formaat notitieboekje met slappe kaft
  Als je notitieboekjes met je logo wilt weggeven die net even anders zijn dan de klassieke modellen, is dit relatiegeschenk een echte aanrader.

  Prijs vanaf: € 3,43
 • Notitieboekje Woodster I A5 I Lijntjes

  Houteffect notitieboekje met logo
  Met deze originele notitieboekjes met gekleurde kaften met houteffect als reclamegeschenk, zul je je zeker onderscheiden van de concurrent.

  Prijs vanaf: € 1,83
 • Notitieboekje JetSet I A5 I Lijntjes

  Glanzend notitieboekje A5 met opdruk
  Door deze notitieboekjes als promotie artikel te gebruiken tijdens je komende reclamecampagne, geef je een glamoureus imago aan je bedrijf.

  Prijs vanaf: € 0,97
 • Notitieboekje Pattern I A5 I Lijntjes

  Notitieboekje met kleurverloop voor reclame
  Als je op zoek bent naar een origineel notitieboekje om te bedrukken als promotie artikel, is dit tweekleurige model met elastieksluiting een leuke optie.

  Prijs vanaf: € 1,44
 • Notitieboekje SoftCover I A5 I Lijntjes

  Notitieboekje met katoenen kaft
  Deze elegante notitieboekjes met katoenen kaft zijn ideaal voor beurzen en evenementen. Gebruik ze als promotieproduct voor je klanten.

  Prijs vanaf: € 2,29
 • Blocnote Branve® Motif I A5 I Lijntjes

  Zwart bedrukt notitieboekje met tegelmotief
  Het exclusieve motief op de kaft van deze originele relatiegeschenken is geïnspireerd op Portugese tegels. Inclusief elastieksluiting, pennenlus en pen.

  Prijs vanaf: € 5,76
 • Blocnote Branve® Angle I A5 I Lijntjes

  Reclame notitieboekje met geometrisch design
  Dit is één van de meest exclusieve relatiegeschenken in onze collectie notitieboekjes. Ze zijn zwart en voorzien van elastiek, lus en geometrische versiering.

  Prijs vanaf: € 5,76
 • Blocnote Branve® Distinctive I A5

  Stijlvol A5 notitieboekje voor bedrijven
  Ideale merchandising voor verkoopteams. Tijdens vergaderingen kunnen ze alles noteren in dit elegante notitieboekje met logo. Inclusief magneetsluiting en pen.

  Prijs vanaf: € 10,12
 • Notitieboekje Pengo I A5 I Glad

  Bedrukt notitieboekje met pennenhouder
  Laat deze notitieboekjes bedrukken met je bedrijfslogo en je hoeft niet meer verder te zoeken naar merchandising. Voorzien van lintsluiting met pennenlusje.

  Prijs vanaf: € 3,12
 • Notitieboekje Grid I A5 I Glad

  Exclusief A5 notitieblok met logo voor klanten
  Dit is een van de populairste relatiegeschenken uit de collectie notitieboekjes. Het originele ontwerp met gekleurd elastiek is zowel handig als opvallend.

  Prijs vanaf: € 3,06
 • Notitieboekje Sleeve I A5 I Glad

  Exclusieve notitieboekjes voor bedrijven
  Voor je betere klanten kun je deze A5 notitieboekjes bedrukken met je logo. Het exclusieve ontwerp met opbergvakje en pen maakt het een uniek relatiegeschenk.

  Prijs vanaf: € 4,92
 • Notitieboekje Executive I A5 I Glad

  Exclusief A5 notitieboekje met flap
  Deze bedrukte notitieboekjes zijn originele relatiegeschenken die je niet snel ergens anders zult vinden. De overlappende flap maakt het ontwerp heel exclusief.

  Prijs vanaf: € 4,41
 • Notitieboekje EcoBasic I Large I Glad

  Reclame notitieboekje van gerecycled papier
  Dit notitieboekje kan bedrukt worden met een bedrijfslogo en is gemaakt van gerecycled papier. Geef het als bedrijfsgeschenk aan je klanten en personeel.

  Prijs vanaf: € 1,87
 • Notitieboekje EcoBasic I Small I Glad

  Notitieboekje met logo van gerecycled papier
  Als je wilt dat klanten en medewerkers aantekeningen maken, zijn deze te bedrukken gerecyclede notitieboekjes een echte aanrader als relatiegeschenk.

  Prijs vanaf: € 1,06
 • Notitieblok Spiral Extra I A5 I Lijntjes

  A5 notitieboekje met semi-harde kaft en spiraal
  Je kunt deze notitieboekjes bedrukken met een bedrijfslogo. De mooie stevige boekjes zijn ideale merchandising voor onderwijsinstellingen en bedrijfstrainingen.

  Prijs vanaf: € 1,10
 • Notitieblok Eco Plus I A4 I Glad

  Notitieblok met spiraal, elastiek en pen
  Dit mooie notitieblok met logo is ideale merchandising voor op beurzen en congressen. Laat deze notitieboekjes bedrukken. Inclusief pen en elastieksluiting.

  Prijs vanaf: € 0,87
 • Notitieboekje Hemming I A5 I Lijntjes

  Promotie notitieboekje met pen
  Deze notitieboekjes om te bedrukken zijn populair voor promotioneel gebruik. Ze zijn voorzien van een pen en heel compleet als relatiegeschenk.

  Prijs vanaf: € 2,48
 • Blocnote ColourTouch I A5 I Lijntjes

  A5-notitieboekje met pen voor reclame
  Geef deze stijlvolle notitieboekjes met pen als relatiegeschenk aan klanten en personeel om aantekeningen te maken tijdens vergaderingen en congressen.

  Prijs vanaf: € 2,71
 • Notitieboekje Boxed I A5 I Glad

  Notitieboekje met logo in hoesje
  Bedrukte notitieboekjes zijn nuttige relatiegeschenken. Dit model heeft een elastieksluiting en pen en zit in een bijpassend hoesje. Keuze uit diverse kleuren.

  Prijs vanaf: € 2,88
 • CorkSpiral Notebook I A5 I Lijntjes

  Notitieboekjes van gerecycled papier met pen
  Ecologische notitieboekjes met bedrijfslogo gemaakt van gerecycled papier. Met een kurken kaft en een pen van karton.

  Prijs vanaf: € 1,20

Items 1 van 39 van 56 total

Pagina:
 1. 1
 2. 2

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >