A5 notitiboekje bedrukken met logo voor reclamedoeleinden is naast het laten bedrukken van pennen, één van de meest populaire manieren om een merk te promoten op beurzen en congressen. Beide promotieartikelen komen van pas om aantekeningen te maken tijdens dit soort evenementen en ze vervolgens thuis of op kantoor te kunnen gebruiken. In onze collectie vind je verschillende bedrukte notitieboekjes in verschillende maten (A4 & A5). We hebben goedkope notitieboekjes voor krappe budgetten of zakelijke notitieboekjes met logo om aan werknemers te geven voor dagelijks gebruik.

A4 & A5 notitieboekje bedrukken · Bedrukte notitieboekjes A6 & A7 · Post its · Gerecycled notitieboekje · Schrijfmappen · Notitieboekjes met pen


Items 1 van 39 van 136 totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Items 1 van 39 van 136 totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

VEELGESTELDE VRAGEN OVER NOTITIEBOEKJES A5 BEDRUKKEN

Is een notitieboek a5 met logo een goed relatiegeschenk?

Wel als je het Gift Campaign vraagt! Ondanks dat we tegenwoordig meer en meer digitaal werken, blijft het schrijven met de hand populair. Diverse studies tonen ook aan dat dit beter werkt voor de hersenen om hetgeen je opschrijft te onthouden. Je merkt dan ook dat zowel personeelsleden als (potentiele) klanten altijd teruggrijpen naar een a5 notitieboekje. Ongeacht het soort doelgroep je hebt, is een notitieboek a5 met logo dus 100% een geschikt relatiegeschenk. Bijvoorbeeld wanneer je in het onderwijs werkt, de B2B of op een beurs staat. Want ook voor thuisgebruik is een notitieboekje praktisch. Of je hier nu je financiën in bij wil houden, je boodschappenlijstje of snelle aantekeningen wil maken: een notitieboekje komt altijd goed van pas.

Kan ik bij jullie een a5 notitieboek bedrukken?

Uiteraard! Bij Gift Campaign tref je diverse soorten notitieboekjes aan, van A6 tot aan modellen gemaakt van gerecyclede materialen en de A5 notitieboeken. Ook binnen deze specifieke maat is er een hoop onderscheid te maken. Zo hebben we traditionele boekjes met een klassieke look and feel. Deze zijn ideaal wanneer je een meer neutraal cadeau zoekt. Wil je juist een duurzaam relatiegeschenk weggeven? Dan adviseren wij je te kiezen voor de boekjes met een kaft van kurk, gerecycled papier, karton of zelfs gerecycled leer. We hebben ze ook met een ringband en die waarin een pennenlus is opgenomen. Handig voor wanneer je een gecombineerd relatiegeschenk wil weggeven en je er gelijk bedrukte reclamepennen bij wil stoppen. Zo genereer je extra zichtbaarheid.

 

Notitieboekjes A5 bedrukken: hoe doen jullie dat?

Ieder notitieboekje binnen ons assortiment - of dit nu A4, A5, of A6 is - heeft zijn eigen opties qua bedrukkingen. In ieder geval kunnen ze allemaal bij Gift Campaign voorzien worden van jouw bedrijfslogo om hem om te toveren tot promotiemateriaal of relatiegeschenk. Hiermee genereer jij zichtbaarheid en naamsbekendheid. Ook ideaal als merchandising! Bij ieder specifiek product kun je de opties qua bedrukking bekijken. Laten we hier alvast een aantal uitlichten; de eerste is zeefdruk in 1, 2, 3 of 4 kleuren. Met deze druktechniek krijg je een prachtig eindresultaat tegen een goede prijs! Een andere optie is de digitale bedrukking of reliëfdruk (afhankelijk van het oppervlak). Ook deze technieken leveren een mooi eindresultaat op waardoor jouw logo goed tot haar recht komt.

Hebben jullie ook duurzame notitieboekjes met logo?

Ja! Bij Gift Campaign hechten we veel waarde aan het milieu en dit zie je ook terug binnen ons assortiment, waar je ook duurzame notitieboekjes met logo aantreft. Deze zijn net als de niet ecologische boekjes van hoge kwaliteit, zoals je van ons gewend bent. Je hebt de keuze uit boekjes met of zonder lijntjespapier. De kaft kan gemaakt zijn van gerecycled papier, karton, of een andere ecologische materiaalsoort. Vind je een ringband of juist een elastiek aangenaam? Kies de optie die het beste bij je past! Ook bijzonder? Onze blocnotes met zaadjes. Zodra het boekje is volgeschreven kun je deze planten, waarna er vervolgens een plant of kruid uit kan groeien! Over duurzaamheid gesproken. Een boekje met een echt goed verhaal.

 

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >

 

★ Reviews