Binnen bepaalde sectoren kan een lineaal bedrukken als onwijs handig en effectief relatiegeschenk dienen. Of je deze nu weeggeeft op een evenement of als onderdeel van een advertentiecampagne. Bijvoorbeeld wanneer jouw klanten zich bevinden binnen de architectuur of bouw. Dit item komt altijd van pas en wordt veelvuldig gebruikt. Laat je bij ons een meetlat bedrukken? Dan tover je dit relatief ´saaie´ item om in een persoonlijk geschenk. Iedere keer als de klant de lineaal gebruikt ben jij weer even top-of-mind. Kies voor de variant die het beste aansluit bij jouw wensen en wij doen de rest.

10 artikel(en)

 • Liniaal van 30cm met logo voor reclame

  Liniaal 30cm

  Liniaal van 30cm met logo voor reclame
  Deze liniaal van 30cm is de langste uit de collectie. Dankzij de grote beschikbare ruimte kun je deze promotie artikelen laten bedrukken met een enorm logo.

  Prijs vanaf: € 0,22
 • Liniaal van 15cm met logo voor reclame

  Liniaal 15cm

  Liniaal van 15cm met logo voor reclame
  Deze plastic liniaal van 15cm is een klassieker in de collectie kantoorartikelen. Je kunt deze promotie artikelen bedrukken met een bedrijfslogo voor reclame.

  Prijs vanaf: € 0,09
 • Liniaal van 20cm met logo voor reclame

  Liniaal 20cm

  Liniaal van 20cm met logo voor reclame
  Deze plastic liniaal van 20cm heeft een reliëf aan de bovenzijde. Het product is ideaal om als relatiegeschenk met logo te gebruiken op beurzen en evenementen.

  Prijs vanaf: € 0,12
 • Liniaal van 25cm met logo voor reclame

  Liniaal 25cm

  Liniaal van 25cm met logo voor reclame
  Deze linialen van 25cm hebben extra veel ruimte voor een logo en je kunt er lange lijnen mee tekenen. Ideale merchandising voor op evenementen en beurzen.

  Prijs vanaf: € 0,18
 • Liniaal van 15cm met clip

  Liniaal Clip

  Liniaal van 15cm met clip
  Deze liniaal is ideale merchandising voor op beurzen en evenementen. De liniaal heeft een grappig design met een handige clip om papieren bij elkaar te houden.

  Prijs vanaf: € 0,14
 • Zo heb je altijd een meetlat bij de hand

  Balpen met meetlat Mensura

  Zo heb je altijd een meetlat bij de hand
  De huls van deze te bedrukken reclame balpen is een echte houten meetlat. Een ideaal reclame geschenk voor klanten uit de bouwsector.

  Prijs vanaf: € 0,27
 • Liniaal met vergrootglas voor reclame

  Liniaal Loop

  Liniaal met vergrootglas voor reclame
  Deze met een bedrijfslogo te bedrukken liniaal is 15 cm lang en voorzien van een vergrootglas. Ideaal als promotieartikel voor reclamecampagnes.

  Prijs vanaf: € 0,17
 • Bedrukte liniaal voor bedrijven, 30 cm

  Liniaal Sized

  Bedrukte liniaal voor bedrijven, 30 cm
  Deze eenvoudige witte liniaal is ideale merchandising voor op beurzen en evenementen. Voor merkzichtbaarheid kun je ze bovendien bedrukken met je bedrijfslogo.

  Prijs vanaf: € 0,20
 • Gepersonaliseerde antibacteriële liniaal van 30 cm kleur wit

  Liniaal Antibacterial 30cm

  Gepersonaliseerde antibacteriële liniaal van 30 cm
  Laat deze antibacteriële liniaal bedrukken ter bescherming tegen virussen. Een geschikt relatiegeschenk voor klanten in de bouw of architectuur.

  Prijs vanaf: € 0,32
 • Reclame liniaal met kleur

  Liniaal Colors

  Reclame liniaal met kleur
  Bedruk deze rolmaat met logo om dit relatief eenvoudige item te personaliseren. Een zeer nuttig en altijd handig relatiegeschenk voor vrijwel iedere doelgroep.

  Prijs vanaf: € 0,24

10 artikel(en)

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >