Informatie betreft gegevensbescherming:

In overeenstemming met de wet van De Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) wordt de volgende informatie ter beschikking gesteld:

 

Verantwoordelijk bedrijf: Gift Campaign SL (NIF: B66221490) gevestigd te Calle de Pallars 99, planta 2, oficinas 24 y 27, 08018. Barcelona, Spanje.

Doel van de gegevensvastlegging: Verwerken en beantwoorden van verzoeken.

Het bewaren van gegevens: Gegevens worden uitsluitend bewaard voor de tijd die vereist is voor de relatie de wet. De gegevens worden vervolgens vernietigd via de beveiligde processen van de organisatie.

Uitleg van gebruik: Gerechtvaardigd belang van de partijen om op het verzoek van informatie te reageren.

Ontvangers van persoonlijke gegevens: Er worden geen gegevensoverdrachten gedaan, behalve in gevallen van wettelijke verplichting. Er is geen sprake van internationale gegevensoverdracht.

Gebruikersrechten: De gebruiker kan zijn/haar toestemming intrekken en diens rechten uitoefenen om de gegevens te openen, corrigeren, tegen te werpen, beperken, mee te nemen en verwijderen door te schrijven naar Gift Campaign SL, klantenservice@giftcampaign.com, met adres op Calle Pujades 51-55, Planta 3, Oficina 33 08005 Barcelona, Spanje. Daarnaast kan de gebruiker ook naar de bevoegde controleautoriteit (het AP) gaan.

★ Reviews