itemprop="name">Flessendrager Silicone

Prijs berekenen:

Met dit originele accessoire kun je je waterfles eenvoudig meenemen. Laat de siliconen band voor flessen bedrukken met je logo. Keuze uit veel leuke kleuren.

+ Omschrijving   + Kenmerken

  •    1 Kleur (Midden)logo in één kleur
  •    Zonder opdruk
25
50
100
250
500
Ander aantal:
 

Omschrijving:

Handig accessoire om een ​​fles met de hand te kunnen dragen zonder dat je een rugzak hoeft te dragen. Deze siliconen strip past op een groot aantal flessen.

Kenmerken

Productcode:
Minimale bestelling:
Maat:
Gewicht:
Materiaal:
Land van fabricage:
Intrastat code:
In onze collectie vanaf :
Land van verzending :


Verpakking

Tussenverpakking::
Afmetingen van buitenste doos:
Inhoud van de buitenste doos:
Gewicht van de buitenste doos:
Hoeveelheid per doos:

Beschikbare druklocaties

Positie markeren front met zeefdruk
Positie: Front
Opdruk: Zeefdruk
Maat: 15x90 mm
Maximale drukkleuren: 1
Vectorial logo : Ja
Levertijd: 6-9 werkdagen
Positie markeren front pad met tampondruk
Positie: Front pad
Opdruk: Tampondruk
Maat: 15x40 mm
Maximale drukkleuren: 1
Vectorial logo : Ja
Levertijd: 8-11 werkdagen

Informatie over druktechnieken


Tampondruk:

Tampondruk, wat is het? Jouw logo wordt bedrukt op het gewenste artikel doormiddel van een siliconen drukkussen (de tampon). Om dit te prepareren wordt het ontwerp belicht op een metalen plaat (Dit wordt de cliché genoemd) waardoor het ontwerp zichtbaar wordt, hierna wordt er een rakel met inkt overheen geplaatst wat het cliché vult met inkt. De tampon zal vervolgens geperst worden op het cliché om de inkt op te nemen. Voilà, klaar om te drukken op het gewenste promotieartikel of relatiegeschenk! Deze drukmethode is vrijwel op elke ondergrond en vorm te bedrukken door de elasticiteit van het drukkussen en geeft een goede definitie! Voor deze drukmethode is er een vector afbeelding nodig en is het maximale aantal Pantone-kleuren tot 4 gelimiteerd om het beste resultaat te krijgen.


Zeefdruck:

Zeefdruk, Hoe werkt het? Voor dit drukproces haal je een rakel over het belichte zeefdrukraam heen. Hierdoor zullen er kleine gaatjes ontstaan (Mazen) waar de inkt doorheen gedrukt wordt op het gewenste artikel. Door de Pantone kleuren wordt ook bij deze methode elke kleur apart gedrukt met verschillende zeefdrukramen. (Maximaal 8 kleuren). Deze drukmethode kan gebruikt worden om erg gedetailleerde afbeeldingen & logo´s te bedrukken. Zeefdruk geeft de mogelijkheid om op grote oppervlaktes te drukken, een budgetvriendelijke optie, voornamelijk gebruikt voor T-shirts, tassen, en textielproducten maar diverse andere materialen zijn ook mogelijk.

KleurActuele voorraadVolgende beschikbaarheid
 Zwart11.159-
 Blauw2.822-
 Rood3.644-
 Grijs2.060-
 Turkoois4.270-
 Koningsblauw8.874-
 Limoen groen4.150-

* De data zijn schattingen en kunnen wijzigingen.