Het is een onmisbaar item op een zomers evenement: waaiers. Laat de waaiers bedrukken met logo of afbeelding om ze extra persoonlijk en fun te maken. Dit zijn goedkope promotieartikelen en een ideale manier van merchandising. Kies de versie die het best past bij jouw huisstijl en ontwerp hem verder naar wens. We hebben waaiers gemaakt van diverse materialen. Van goedkope bedrukte waaiers tot aan luxere versies. Ook leuk om uit te delen aan loyale klanten als relatiegeschenk.

7 artikel(en)

 • Te bedrukken waaiers voor reclame

  Waaier Colors

  Te bedrukken waaiers voor reclame
  Promotionele waaiers om te bedrukken met een bedrijfslogo. Ideaal als relatiegeschenk voor klanten tijdens reclame-evenementen of marketingcampagnes.

  Prijs vanaf: € 0,59
 • Te bedrukken opvouwbare waaier

  Opvouwbare waaier Honolulu

  Te bedrukken opvouwbare waaier
  Opvouwbare waaier voor reclame met koortje en veiligheidssluiting gemaakt van polyester. Bedruk ze met je bedrijfslogo en geef ze aan je klanten.

  Prijs vanaf: € 0,46
 • Paypay waaiers voor reclame kleur blauw

  Pay Pay Ibiza

  Paypay waaiers voor reclame
  Dit is één van de meest populaire waaiers voor promotioneel gebruik. Een reclame artikel met een groot bedrukkingsoppervlak voor je bedrijfslogo.

  Prijs vanaf: € 0,17
 • Reclame ventilator voor bedrijven

  Ventilator Basic Style

  Reclame ventilator voor bedrijven
  Deze ventilator die bedrukt kan worden met je bedrijfslogo, is een origineel reclameartikel voor je klanten op bedrijfsevenementen .

  Prijs vanaf: € 1,11
 • Goedkope waaiers om te bedrukken

  Waaier Woodster

  Goedkope waaiers om te bedrukken
  Deze waaiers om te bedrukken, zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Een goedkoop en effectief promotie artikel voor evenementen en congressen.

  Prijs vanaf: € 0,90
 • Paypay waaier met originele vorm

  Pay Pay Mallorca

  Paypay waaier met originele vorm
  Deze degelijke ronde waaiers zullen niet snel kapot gaan. Bedruk ze met het logo van je bedrijf en gebruik ze als merchandising op beurzen en evenementen.

  Prijs vanaf: € 0,23
 • Draagbare aangepaste USB-ventilator

  Ventilator Chill

  Draagbare aangepaste USB-ventilator
  Laat deze USB-stick / ventilator bedrukken met logo en je hebt een ideaal zomers relatiegeschenk in handen.

  Prijs vanaf: € 4,41

7 artikel(en)

VEELGESTELDE VRAGEN OVER BEDRUKTE WAAIERS

Wat voor soort bedrukte waaiers hebben jullie?

Binnen ons assortiment aan waaiers hebben we drie soorten. Binnen deze categorieën vind je diverse designs aan waar je uit kunt kiezen. Zo hebben we de klassieke waaiers, bestaande uit meerdere staven die met elkaar zijn verbonden. De klassieke waaier is beschikbaar in de plastic variant, of die van hout. Daarnaast hebben wij de zogeheten “Pay Pay” waaier. Deze hebben een rond oppervlak en zijn vastgemaakt aan een stang om zo vast te kunnen houden. Dit model is vaak gemaakt van PP en PVC, zijn de goedkoopste in ons assortiment en hebben een groot bedrukkingsgebied. Tot slot hebben we nog waaiers in de vorm van een ventilator. Deze kun je aansluiten op een USB.

Hoe personaliseren jullie een waaier met logo?

We gebruiken hiervoor diverse technieken. Het hangt af van het specifieke model, welke methode er toegepast kan worden. Dit komt omdat iedere waaier zijn eigen structuur heeft en bestaat uit zijn eigen materiaalsoort. De klassieke waaiers bijvoorbeeld kunnen alleen op de roede worden gemarkeerd via tampondruk. Dit is een economische druktechniek die een opvallende en prachtige afwerking geeft. Naast tampondruk, passen we voor sommige modellen ook zeefdruk toe. Voor de waaiers van hout is lasergravure de beste optie, om zo het logo goed tot haar recht te laten komen. Je kunt bij ieder product de specifieke productomschrijving en bijbehorende opties qua bedruktechnieken bekijken.

 

Wanneer kan ik het best waaiers bedrukken?

Een waaier met opdruk is een ideaal relatiegeschenk om cadeau te doen tijdens de warme seizoenen: dus de lente en de zomer. Op deze manier kan de klant zich koel houden, met name zij die veel buiten moeten zijn voor hun werk. Daarnaast is dit item perfect als promotieartikel op evenementen en dan met name festivals. Ongetwijfeld dat dit product binnen no time uitverkocht is. Door de waaier te voorzien van jouw logo, bereik je hiermee ook nog eens extra zichtbaarheid bij andere bezoekers. Daarnaast neemt men dit item vaak mee naar huis en wordt zo keer op keer weer herinnerd aan jouw naam. De bedrukte waaier is een relatief simpel product, maar met groots effect: ook op de lange termijn.

Waarmee kan ik de bedrukte waaiers combineren?

Een waaier is op zichzelf al een mooi relatiegeschenk om weg te geven, maar doet het ook uitstekend in een pakket met meerdere items. Op deze manier geef je het geschenk meer waarde en verhoog je de zichtbaarheid van je bedrijfsnaam! Zo kun je de waaier goed combineren met items voor op het strand. Zoals bedrukte handdoeken, een speaker met logo, bedrukte slippers en een zonnebril. Voeg hier nog een strandbal bij en de klant heeft alle benodigdheden om een heerlijke dag te vertoeven aan zee. Wil je de waaier juist als artikel uitdelen op een evenement? Kies dan bijvoorbeeld voor onze bedrukte polsbandjes en keycords. Laat je inspireren door onze zomerse relatiegeschenken en andere items.

 

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >