Een fitness outfit is niet compleet zonder een praktische shakebeker, bestel ze gemakkelijk online

Je kunt bij ons een shakebeker bedrukken met logo. Het ideale relatiegeschenk voor hen die zichzelf graag in het zweet werken. Na je workout komt deze shaker uitstekend van pas om je eiwitdrankje te drinken. Of gebruik onze gepersonaliseerde shakers om cocktails mee te maken. Zo heb je tegelijkertijd ideale merchandising op bijvoorbeeld een evenement. Laat je verrassen door ons assortiment aan te bedrukken shakers. Of laat als alternatief bidons bedrukken.


Kleuren
Zwart
Blauw
Rood
Minimale afname
overige filters

2 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

2 artikel(en)

Sorteer op 

Toegepaste filters:

VEELGESTELDE VRAGEN OVER SHAKERS BEDRUKKEN

Wat zijn reclame shakers?

Onze shakers met logo zijn geschikt voor diverse doeleinden. Zo kun je hem gebruiken waarvoor hij traditioneel gezien voor bedoeld is; om diverse drankjes in te mixen en vervolgens te shaken. Daarentegen zijn deze drinkflessen ook populair onder sporters en atleten om dranken met voedingssupplementen in mee te nemen. Onze shakers zijn geschikt voor grote hoeveelheden. Zo hebben we er eentje van 400ml en eentje van 700ml. Of je nu als doelgroep studenten of sporters hebt; onze shakers zijn geschikt voor iedereen.

Waarmee kan ik de shaker combineren?

Vind je het weggeven van een bedrukte shaker alleen als relatiegeschenk te weinig? Geen probleem! Je kunt dit type promotieartikelen prima matchen met andere items. Wil je in het sportieve thema blijven? Combineer haar dan met een stappenteller. Of wat dacht je van een bedrukte sporttas met logo? Uiteraard kun je hem ook combineren met accessoires voor in de keuken. Zoals mooie drinkglazen om cocktails in te serveren. Voeg hier een snijplank bij en je hebt een heel leuk pakket.

Zijn jullie bedrukte shakers vaatwasmachinebestendig?

Normaal gesproken niet. Dit komt omdat de meeste shakers bestaan uit diverse onderdelen. Deze moet je met de hand wassen. Een andere factor hiervoor is dat het afdrukgebied vaak groot is. Dit maakt dat het logo groots wordt afgebeeld. Wanneer je deze met de hand wast zal het logo minder snel verdwijnen dan wanneer je de shakers in de vaatwasser doet. Hierdoor blijft de zichtbaarheid van jouw merk langer mooi! Mocht je hier meer informatie willen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Kan ik ook een shaker met logo bedrukken?

Nee, helaas kan dit bij ons niet. Bij Gift Campaign werken we met een minimum aantal van 25 stuks. Soms wijkt dit aantal af. Dit hangt af van het type product dat je wil bestellen. Je kunt altijd bij de productspecificaties de minimum hoeveelheid zien die je dient te bestellen. De reden hiervoor is omdat wij werken met speciale machines die maatwerk qua bedrukking mogelijk maken. Voor zeer kleine hoeveelheden (zoals slechts een shaker) komen de kosten heel hoog te liggen en dit heeft ook effect op de eindprijs naar de klant.


★ Reviews