Een spaarvarken bedrukken met logo dient als origineel en symbolisch relatiegeschenk. Dit is ook een zeer populair promotioneel artikel binnen de financiële sector. Bijvoorbeeld om uit te delen aan een nieuwe klant. Met name bij kinderen werkt dit heel goed. Zo leren zij al spelenderwijs verstandig met geld om te gaan. Doordat ze hierbij iedere keer jouw logo zien creëer je met hen een band. Daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen! Tegelijkertijd wek je hierbij vertrouwen op bij de ouders. We hebben diverse spaarpotten in ons assortiment. Van spaarvarkens tot huizen! Laatstgenoemde is ook leuk om cadeau te doen aan een personeelslid die net een huis heeft gekocht.

2 artikel(en)

 • Spaarvarken voor reclameactiviteiten

  Spaarpot Piggy

  Spaarvarken voor reclameactiviteiten
  Deze te bedrukken spaarvarkens zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Laat ze bedrukken en gebruik ze als promotie artikel tijdens reclamecampagnes.

  Prijs vanaf: € 0,79
 • Spaarpot met opdruk in de vorm van een huis

  Spaarpot Micasa

  Spaarpot met opdruk in de vorm van een huis
  Als je op zoek bent naar een spaarpot als reclameartikel, zijn deze goedkope spaarpotten die bedrukt kunnen worden met jouw merk, een echte aanrader.

  Prijs vanaf: € 1,47

2 artikel(en)

 

ANDERE INTERESSANTE RELATIEGESCHENKEN UIT ONS ASSORTIMENT

 

Gepersonaliseerde reclametas met logo

Gepersonaliseerde reclametassen

Met een gepersonaliseerde reclametas heb jij effectieve merchandising in handen voor op een beurs of evenement. Letterlijk! Bekijk de diverse textielsoorten in ons assortiment aan goedkope tassen. Van non-woven stof, tot aan modern katoen en canvas. Laat de tassen bedrukken met jouw huisstijl of logo.

Bekijk meer >

Bidon en waterfles bedrukken met logo

Bidon of waterfles bedrukken met logo

Zoek jij een relatiegeschenk die jouw partner of klant veel gaat gebruiken? Een bidon of waterfles bedrukken met een logo van jouw bedrijfspartner is dan precies wat je zoekt. Bij ons kun je een drinkfles bedrukken met logo, om te gebruiken op kantoor of bijvoorbeeld beurzen en sportwedstrijden!

Bekijk meer >

Goedkoop usb-sticks bedrukken met logo

Goedkoop usb-sticks bedrukken

Het bedrukken van een usb-stick met logo is een ideaal cadeau om weg te geven als relatiegeschenk! Sla bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap op de usb-stick op en maak het nog origineler. Binnen ons assortiment aan usb-sticks heb je de keuze uit een uitgebreid kleurenpalet en diverse opslagcapaciteit.

Bekijk meer >